Parosland

Oliivipuiden ympäröimä Parosland sijaitsee rauhallisella paikalla Alykissa. Viihtyisässä hotellissa on mukava allasalue. Kävelymatka hienolle hiekkarannalle, jossa meri on kristallinkirkas.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneia 1-3 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9 10:stä
Perustuu 4 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 237 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 800 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Paroslandissa on viihtyisä allasalue. Allas, jossa on eristämätön, matalampi osa. Altaan syvyys vaihtelee 0,75-2,3 metrin välillä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu panttia vastaan.

Allasbaari ja ravintola, joka sijaitsee lähellä vastaanottoa. Kreikkalainen aamiaispöytä. Puolihoidon ostaneet voivat valita klo 13.00-23.00 välillä lounaan tai illallisen valmiilta ruokalistalta (alkupala, pääruoka ja jälkiruoka).

Pieni, maksuton kuntosali, joka on avoinna iltapäivisin ja iltaisin. Pieni leikkipaikka. Maksuton wifi yleisissä tiloissa ja maksuton tallelokero vastaanotossa. Mahdollisuus pyörävuokraukseen. Noin 800 metriä keskustaan ja Alykin rannalle. Keskustassa on pieniä kalastusveneitä, jotka on kiinnitetty laituriin. Noin 15 km saaren pääkohteeseen Parikiaan. Paikallisliikennettä.