1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Salvator Hotel Villas & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Jaana,
Lahti

+
Siisteys. Iso ja viihtyisä huone,
-
Kuntohuoneen lattialla olevat käsipainot voisivat olla niille tarkoitetulla telineellä, eikä lattialla sikin sokin (kompastumisvaara). Laitteissa oli huoltamisen varaa paljon! Kuntohuone oli epäsiisti. Kuntohuone oli yksi meidän yksi peruste valita ko. hotelli. Jos hotelli tällaista mainostaa, olisi toivottavaa että se olisi myös mainostamisen arvoinen.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-06


9 10:stä

,

+
Ystävällinen mutta silti ei liian palvelu.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-07-30


8 10:stä

Janne,
Espoo

+
Palveluasenne, jollaista en ole aiemmin tavannut Kreikan lomillani. Asiat vaan laitettiin onnistumaan, mistä erittäin suuri plussa hotellin henkilökunnalle
-

Vahvistettu asiakas: 2018-07-09


10 10:stä

Maria,
Veikkola

+
Upeat maisemat, hyvä ruoka, kaunis allasosasto, tilava huone.
-
Altaalla on kovin vähän aurinkotuoleja, jotka varattiin jo aamusta. Pyyhkeillä varaaminen pitäisi olla kiellettyä. Lapsille voisi olla oma ruokalista, muutama vaihtoehto riittäisi. Olivat hotellissa tosin joustavia ja tekivät annoksen listan ulkopuolelta. Annos oli kylläkin ihan tarpeettoman suuri. Harmittaa kun hyvää ruokaa menee hukkaan.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-09


10 10:stä

Pekka,
Seinäjoki

+
Jouhea ja luonnollisen ystävällinen palvelu
-
Lähtöaamun aamupala puuttui!

Vahvistettu asiakas: 2018-05-21


1 10:stä

,

+
Utroligt venligt personale glade og professionelle
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-01


8 10:stä

Thomas,
Tårnby

+
Super søde personale som var meget service minded.
-
Serveringen var nogle gange lidt langsommelig og lidt bedre til engelsk.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-06


7 10:stä

Conny,
Silkeborg

+
Rent Kvaliteten af aftensmaden
-
Frisk frugt og frisk brød til morgenmad hver dag. I jeres beskrivelse: Der er ikke tale om lokaltrafik, men om en del trafik og medfølgende støj. Udsigten er ikke som på billederne, disse billeder må være taget før der blev bygget nyt på "den anden side vejen",

Vahvistettu asiakas: 2018-07-23


8 10:stä

Anne marie ,
Hørsholm

+
-
Daglige hotel busser (navetter) til stranden Lichnos, ligesom de har til Parga . Det var lidt ærgerligt at der var så langt til strand og vand.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-23


8 10:stä

Mads,
Espergærde

+
Tjaa. Ungerne var glade for et gode internet.
-
Løbende afrydning ved bordene. Der behøver ikke stå et "bjerg" af service før man går i gang. Maden kan også godt få et "nøk" opad.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-23


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Salvator Hotel Villas & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Sijainti
 • 5/5 Huoneet
 • 5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 5/5 Siisteys

94% matkustajista suositttelee

251 arvostelua
Erinomainen
 
183
Erittäin hyvä
 
48
Hyvä
 
17
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

22.8.2018

Kirjoittanut Elisa S Finland

Hotelli mahtavalla palvelulla ja maisemilla

Iso huone, kylpyamme ja kauniit vuorinäköalat auringonlaskuineen. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja lämminhenkistä. Kaikki syömämme ruoka oli erinomaista (aamupala/lounas/ala carte). Hotelillla oli teemailtoja, joissa sai nauttia mm. hyvästä ruoasta ja kreikkalaisesta livemusiikista. Meidän aikanamme suurin osa näkemistämme hotellivieraista oli pikkulapsiperheitä ja allasalue oli vain viimeisenä päivänä rauhallinen. Joinakin päivinä allasalue tuntui lasten leikkipuistolta, joka ei ollut aivan sitä mitä odotimme. Kenties paikallisten lomakausi vaikutti tähän, tai emme huomanneet tämän olevan suoranaisesti perhehotelli. Hotelli oli kauniilla paikalla, mutta päätien sijainti aivan vieressä häiritsi aluksi. Siihen kuitenkin tottui. Huoneen hinta oli kallis, ja siihen ei kuulunut mm. saunan käyttö. Kaikenkaikkiaan mieleen jäi henkilökunnan lämminhenkisyys ja mahtava huumorintaju. Harvemmin hotellissa on näin ihana palvelu!

 
18.7.2017

Kirjoittanut jyrkil62

Lähtöpäivään asti kaikki ok

Ulkoa päin kaikki näytti hienolta, mutta asiakasta pidettiin lopulta varkaana. Lomafiilis katosi lopullisesti, kun respan henkilö soitti kotimatkalla ja epäili meidän varastaneen hotellin kylpytakit. Jotain on tässä paikassa on pahasti pielessä.

 
9.6.2017

Kirjoittanut 337kirsip

Laadukas hotelli

Siistit huoneet ja kivasti sisustettu. Ystävällinen henkilökunta, varsinkin ihana Anna. Aamiaisbuffet todella runsas, monipuolinen, maukas,tarjolla oli kaikenlaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Ainoa miinus, uima-allas ei ollut lämmitetty, toukokuussa vesi viileää.

 
2.10.2016

Kirjoittanut Kari R Suomi

Tasokas hotelli ja hieno palvelu

Vietettiin viikko tässä hyvän palvelun hotellissa. Huoneet ovat isoja ja koko hotelli on tosi siisti. Henkilökunta tekee parhaansa asiakkaiden palvelemiseksi ja sen huomaa joka päivä. Kylpylä on pieni, mutta tyylikäs. Hotellin yhteydessä olevassa ravintolassa superb aamiainen klo 11 saakka. Lounasta saa ja päivällistä puoleen yöhön saakka. Ruuat oli hyviä ja annokset reiluja. Joutuu ehkä palaamaan.

 
26.9.2016

Kirjoittanut miikar2014 Espoo, Suomi

Erittäin hyvä hotelli hieman Pargan keskustan ulkopuolella

Suosittelen vahvasti tätä hotellia ihmisille jotka arvostavat hyvää henkilökuntaa, maisemia hotellihuoneesta ja hyvää ruokaa. Varsinkin hotellin ravintola saadaa täydet pisteet, ruoka oli yksinkertaisesti erittäin hyvää useana iltana samoin viinivalikoima oli erittäin laaja. Hotelli toimii varsinkin pariskuntien lomailuun. Suosittelen!