Huoneet

Kahden hengen huone

Yksinkertaisia kahden hengen huoneita päärakennuksessa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, joissa lisävuodemahdollisuus. Jääkaappi ja vedenkeitin. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc, kylpyhuone on osassa huoneita hyvin pieni. Parveke. Siivous 6 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio neljällä normaalivuoteella

Valoisia ja raikkaita kaksioita. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Olohuoneessa erilliset vuoteet. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 6 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 4 hengelle

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita päärakennuksessa. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.

Yksiö

Yksinkertaisia yksiöitä, joissa on kaksi sänkyä ja mahdollisuus lisävuoteeseen. Tv satelliittikanavilla ja hiustenkuivain. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.