Mediterraneo Resort

Huoneistohotelli Mediterraneo Resortissa majoitut rauhallisessa ympäristössä oliiviviljelmien ja pinjapuiden katveessa. Hotellilla on pieni allasalue ja mereen pääset pulahtamaan Krionerin rannalla Pargan keskustassa.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Kolmioita 2-5 hengelle/2-5 hengelle, joista 3 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,9 10:stä
Perustuu 46 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 21 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mediterraneo Resortissa on moderneja huoneistoja rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä oliivi -ja pinjapuiden katveessa. Täällä on allasalue lastenosiolla. Maksuttomia aurinkotuoleja -ja varjoja.

Vastaanotto on avoinna klo 8.00-21.00. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Hotellilta on noin 500 metriä Pargan keskustassa sijaitsevalle Krionerin rannalle. Suuremmille rannoille pääset taksiveneellä satamakadulta.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Hotelli sijaitsee korkealla paikalla, jonne kuljetaan noin 50 metriä jyrkkää mäkeä pitkin. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 50 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti. Läpikulkuliikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä.