Magda's

Viihtyisä huoneistohotelli Magda's sijaitsee Pargan laitamilla ja täällä sinua odottaa rentouttava loma. Allasalueella ja puutarhassa vallitsee rauhallinen tunnelma. Voit myös pulahtaa mereen lähistöllä sijaitsevalla Valtoksen rannalla.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Yksiö 1-3 hengelle. Superior -yksiö 1-3 hengelle. Kaksikerroksinen kolmio 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,9 10:stä
Perustuu 45 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 140 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 800 m
Keskustaan: 250 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Magda's on hieno ja viihtyisä huoneistohotelli, joka sijaitsee lähellä hienoa Valtoksen rantaa Pargassa. Hotellia ympäröi puutarha, jossa on allasalue aurinkotuolein ja -varjoin. Lastenallas. Allas-/snackbaarissa tarjoillaan virkistäviä juomia ja yksinkertaisia annoksia. Mikäli vietät päivää mieluummin rannalla, kulkee hotellin maksuton shuttlebussi Valtoksen rannalle kaksi kertaa päivässä.

Vastaanotto on avoinna klo 8.00-24.00. Maksuton sauna. Maksuton pesula -ja silitysmahdollisuus. Hotellilta on noin 800 metriä Pargan satamakadulle, jossa on ravintoloita ja baareja. Täällä on lisäksi karkeahiekkainen Krioneri Beach.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Hyvä tietää

Hotellialueella korkeuseroja. Lentokenttäkuljetus pysähtyy ravintolan MED luokse. Tämän jälkeen kuljetaan hotellille portaita pitkin noin 50 metriä. Matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti. Paikallisliikennettä, joka saatetaan kokea häiritsevänä osassa huoneistoja.

Pienet ja viihtyisät hotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Paljon palaavia asiakkaita
  • Yksilöllinen palvelu ja kodikas ilmapiiri