1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Gogozotos -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,7 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
7,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10

10 viimeisintä arvostelua


7 10:stä

Eveliina,
Toivakka

+
Sijainti, iso siisti huoneisto
-
Sängyt liian kovat, astiasto suppea

Vahvistettu asiakas: 2018-08-06


7 10:stä

Liv,
Stavanger

+
Store rom og fantastisk beliggenhet
-
Tidenes hardeste seng, en overmadrass kunne hjulpet mye

Vahvistettu asiakas: 2018-07-30


8 10:stä

Jan,
Stavanger

+
Servicen og beliggenhet
-
Mygglukt på rommet ved ankomst, litt slitt på toalettet

Vahvistettu asiakas: 2018-07-30


7 10:stä

Trude,
Kristiansand

+
Stor leilighet med sentral beliggenhet og to toalett
-
Noe mer kopper og kar

Vahvistettu asiakas: 2018-07-02


6 10:stä

Mårten,
Göteborg

+
Bra städning och trevlig personal
-
Bör se till kylskåpet och el kontakt vid dörren. Lite bättre utrustning i köket och brand varnarare.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-01


6 10:stä

,

+
Bra storlek på lägenheten
-
Bäddmadrasser u de stenhårda sängarna

Vahvistettu asiakas: 2018-09-24


9 10:stä

Gun ,
Lysekil

+
Familjärt Trevlig personal Bageri och supermarket alldeles utanför dörren
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-24


7 10:stä

,

+
Rent och enkelt
-
Bättre ventilation på toaletten

Vahvistettu asiakas: 2018-09-24


8 10:stä

Sonja,
Stockholm

+
Storleken på lägenheterna och läget
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-17


8 10:stä

Göran,
Kalmar

+
Läget !
-
Börjar bli rätt slitet har varit där 6 gånger och denna gång var det inte ens 2 lika glas i det lilla köket ! Trasig fjärkontroll till mini tvn, funkade inte ! trasig belysning i badrum, aircondition funkade inte heller när vi kom ! fick tejp att laga med !

Vahvistettu asiakas: 2018-09-03


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Gogozotos -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

416 arvostelua
Erinomainen
 
276
Erittäin hyvä
 
100
Hyvä
 
21
Ei kovin hyvä
 
12
Huono
 
7

Viimeisimmät 5 arviota

22.5.2019

Kirjoittanut Kauris63 Klaukkala, Suomi

Mukava hotelli

Erittäin ystävälline henkilökunta. Siisti hotelli. Hyvä ruoka sekä aamupala. Aamupalassa voisi olla vaihtelua.Useimmista huoneista on merinäköala. Paljon korkeuseroja, en suosittele vanhuksille. Mukava vene yhteys Pargaan. Myös kävellen helposti Parhaan, kylläkin jyrkkä mäki matkalla.

 
16.1.2019

Kirjoittanut Discover56549

Viihtyisä, sokkelomainen, satumainen hotelli

Valtos Beach on viihtyisä rinnehotelli sokkelomaisine, satumaisine käytävineen ja portaikkoineen aivan Valtos beachin tuntumassa. Ravintola aamiaisbuffeteineen ja illallisineen on varsin hyvää tasoa. Viikottainen kreikkalainen illallinen on paras kokemani. Hotellin rantabaarista saa hyvää pizzaa ja muuta kevyempää purtavaa. Portaita on paljon. Ylimääräisenä plussana ovat altaan viereisellä nurmikolla vapaana tepastelevat kilpikonnat. Hienoisena miinuksena on pitkähkö sjainti Pargan kylästä; n. 1,5-2 kilometrin matka jyrkkää rinnettä ensin ylös ja sitten alas saattaa kesähelteillä vaatia aika paljon puhtia. Toisaalta Valtos beach ravintoloineen ja pienine elintarvikekauppoineen on aivan edessä. Arvioni 4,2 tähteä viidestä. Suosittelen!

 
22.7.2018

Kirjoittanut Jonnaval

Täydellisen rentouttava lomaviikko!

Olimme Valtos Beach hotellissa heinäkuussa 2018 viikon tyttäreni, s8skoni ja hänen lastensa kanssa. Alusta asti palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Saimme huoneet vierekkäin, vaikka emme olleet sitä etukäteen sähköpostilla toivoneet. Omistaja vain mainitsi että ensi kerralla kannattaa toiveet lähettää etukäteen. Oli mahtavaa että asia kuitenkin järjestyi! Kohtelian nuorimies kantoi matkalaukkumme huoneeseen ja huone ylitti odotukset. Se oli siisti tilava ja modernisti sisustettu. Aamupalaa meillä ei ollut, mutta keittiö oli hyvä ja läheisestä minimarketista sai ostettua leipää, juustoa, jogurttia ym. Mitään tuoretta, kuten hedelmiä tai vihanneksia siellä ei ollut, mutta keskustaan vievällä rantatiellä eräs mies möi pakettiautosta hedelmiä ja vihanneksia edulliseen hintaan. Hotellin henkilökunta oli aivan mahtavaa ja sai sinut tuntemaan itsesi todella tervetulleeksi V.I.P. vieraaksi! Erityisesti hotellin ravintolassa työskentelevä nuori nainen oli niin lämmin ja ystävällinen, mahtava asiakaspalvelija! Henkilökunta otti myös lapset ihanasti huomioon. Kerran näin kun juuri tämä ihana nainen kertoi puutarhassa olevista kilpikonnista lapsille. Se täytyy myös mainita että oli kiva kun henkilökunta ei odottanut tippiä jokaisesta palveluksesta kuten esimerkiksi Turkissa. Eräänä yönä meiltä oli tyttäreni kanssa jäänyt avain huoneeseen kun palasimme kaupungilta. Hotellin baarissa istuskeli joku mies henkilökunnasta ja hän tuli avaamaan meille oven. Yritin antaa hänelle 10€, mutta hän ei ottanut sitä. Ainoa negatiivinen kokemus meille tuli kun erehdyimme menemään hotellin ranta-alueelle kyselemään aurinkotuoleista. En tiedä oliko se vanha mies hotellin vanha omistaja vai joku muu, mutta hän alkoi todella agressiivisesti kertomaan mitä kaikkia palveluita hänen 7,5€/tuoli hintaisiin tuoleihin kuuluu(mm.tallelokero jos on mukana paksuja kultakoruja tai timantteja), hierontapiste, pukukoppi. Sanoimme ystävälliseti että me emme tarvitse sellaisia palveluita, koska meillä on jo bikinit päällä, meillä ei ole kultakoruja eikä meillä ole varaa hierontaan tai kalliisiin aurinkotuoleihin, koska meillä pieni lomabudjetti. Hän alkoi haukkua ja solvata meitä. Pystymme kuulemma maksamaan miljoonia(😅) hotellille, mutta emme 7,5€ aurinkotuolista. Vähän matkan päässä 2 aurinkotuolia ja varjo maksaa siis 8€ yhteensä. Tämän jälkeen kiersimme paikan kaukaa, enkä voi suositella kenellekään ellei halua maksaa tuplahintaa tuolistat(tosin hotellin ranta-alueen tuolit ovat todella mukavia, melkein kuin sänkyjä, samanlaisia on altaalla). Tätä kokemusta lukuunottamatta voin suositella Valtos Beach hotellia lämpimästi😊

 
16.7.2018

Kirjoittanut Nainen_Vantaa74 Vantaa, Suomi

Huoneiden tasoissa suuria eroja

Olimme ystäväperheemme kanssa viikon lomalla täällä, meille osui varmaankin koko hotellin huonoin huone, huoneessa saisi homeelle ja se oli niin kostea että aamulla vaatteet olivät märät. Ystäväperheemme taas sai huoneen hotellin uudelta puolelta ja sen taso oli jotain muuta kuin meidän huoneemme. Hotellin manageri oli niin kiireinen ettei hänellä ollut aikaa selvittää mahdollisuutta mahdolliseen huoneen vaihtoon. Myöskään etukäteen laitettuun sähköpostikyselyyn jossa pyysimme huoneita mahdollisimman lähekkäin ei vastattu. Plussaa oli rantapyyhkeet ja aamiainen.

 
9.1.2018

Kirjoittanut JaanaH236

Excellent

Huoneemme oli ylimmässä kerroksessa. Näköalat olivat upeat. Palvelu 5/5, henkilökunta ystävällistä, ruoka erinomaista. Vaikka portaita oli kiivettävänä 101 aina huoneistoon mennessä oli se sen arvoista. Ei hotellia turhaan ole kehuttu! Meidän perhe suosittelee!!