1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Dracos Hotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 22 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Matkustelija,
Vantaa

+
Erittäin siisti hotelli, oma allasalue aikuisille, isot huoneet
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-08


9 10:stä

Mervi,
Järvenpää

+
Siisti rauhallinen hoteĺli, sopii erinomaisesti myös perheille. Ystävällinen henkilökunta.
-
Matkalaukkujen kuljetus hotellille tien kunnon takia ja ylämäkeä oli haastavaa.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-01


7 10:stä

Mika,
Hamina

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-22


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Dracos Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 5/5 Siisteys

94% matkustajista suositttelee

358 arvostelua
Erinomainen
 
254
Erittäin hyvä
 
87
Hyvä
 
14
Ei kovin hyvä
 
3
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

9.7.2019

Kirjoittanut Jalopaivi

Kotoisa ja sympaattinen hotelli

Aivan huippukokemus. Siisti, kotoisa, viihtyisä huoneistohotelli hiukan sivussa Pargan keskustasta, 15-20 min kävelymatkan päässä rannasta. Korkeuserot on hyvä huomioida, kuten muutenkin Pargassa, ylämäkiä on tarjolla. Henkilökunta oli iloista, palvelualtista ja ystävällistä, allasbaarista sai aamiaista ja muuta syötävää. Huoneen ilmastointia emme saaneet säädettyä pienemmälle omin neuvoin, tästä ainoa miinus. Uima-allas oli pienehkö ja hyvin siisti, altaalla oli mukava viettää aikaa. Hotellialueella majailee myös kreikankilpikonnia. Jos palaamme Pargaan uudelleen, palaamme myös Dracokseen.

 
15.6.2019

Kirjoittanut ajupaso Valkeakoski, Suomi

Tyylikäs huoneistohotelli fantastisella sijainnilla

Siisti ja tyylikkäästi sisustettu huoneistohotelli fantastisella ja rauhallisella sijainnilla oliivilehdon keskellä. Todellinen löytö. Luonto elämyksineen ja eläimineen on hyvin lähellä. Arvostimme sitä, että hotellin puutarha oli hyvin hoidettu ja siellä oli monipuolisesti katsottavaa ja ihmeteltävää.Hotellilla on myös kaunis ortodoksikirkko, joka on omistajaperheen käytössä. Lämmin ja turvallinen ilmapiiri koko alueella, josta lyhyt matka useisiin tavernoihin ja ravintoloihin. Lähellä on myös kolme pientä ruokakauppaa. Henkilökunta Dracosissa on erittäin ystävällistä ja palvelualtista; vastaavaa en ole kokenut missään. Dracosissa on kaksi hyvää uima-allasta, joista toinen on K15. Allasbaarissa tarjoillaan maukas ja vaihteleva aamiainen. Allasbaarin/snackbaarin ruokalistalla on todella hyviä salaatteja ja mm. pizzaa. Talon viini on erinomaista, paikallista viiniä. Majoitumme kaksikerroksissa yksiössä, joka oli erittäin persoonallinen ja kaunis. Hotellissa ja huoneessa toimii kaikki: ilmastoinnit, wifit, suihkut, kaikki. Pienessä kirjastossa oli vapaasti lainattavissa myös suomenkielisä kirjoja. Suosittelen Dracosia lämpimästi.

 
3.10.2018

Kirjoittanut heli742018 Gdańsk, Puola

Kiva ja siisti hotelli

Siisti ja rauhallinen hotelli, rauhallisuus saattoi johtua myöhäisestä ajankohdasta.. allas saisi olla lämmitetty, ainakin näin lokakuussa. Aamupala suppea, mutta kyllä sillä vatsan täyteen sai. Henkilökunta ystävällistä. Lievä ylämäki saattaa olla vähän rankka pienille lapsille, jos monta kertaa päivässä sitä kävelee. Aikuisille ihan ok hotelli.

 
21.7.2018

Kirjoittanut D8445NKlaurak

Ihanan palvelun hotelli

Mahtava kreikkalainen hotelli jossa on todella ystävällinen henkilökunta ja siistit isot huoneet. Allasbaarista saa perus ruokaa. Uusi aikuisten K15 allas alapihalla kruunasi meidän loman! Lämmin suositus.

 
3.9.2016

Kirjoittanut Jooseppi59 Etelä-Suomi, Suomi

Rauhaisa majoitus

Tähtien arvoinen kokonaisuus. Rauhallisella paikalla vuorien välissä oliivirinteiden katveessa, ainoa mekkala tuli kaskaista, jotka päiväaikaan antoivat taustakohinaa. Allasosasto riittävä erilaisilla makuualustoilla varustettuna ja baari tarpellisine eväineen, tosin kekimääräistä hintavampana. Hotellien hoitotason voi aina päätellä kansaivälisellä kriteerillä eli altaan tikkaiden kiinnityksestä itse altaaseen. Jos se on kunnossa, kuten tässä tapauksessa, silloin muukin kunnossapito on ok. Huoneiden siivous 6 kertaa viikossa, myös astiat tiskattuna,Sänky kingsize-kokoa ja kylpyhuone siisti ja toimiva.Ilmastointi hiljainen ja riittävä keittiökalustus. Tämä siis huoneessa 209, joka on ainoa päätalon huoneista, jolla ei ole parvekenaapureita. Huone talon päädyssä, näkymä sekä osittain altaalle ja oliivimetsään, 2.kerros. Ainoana pienenä miinuksena sijainti, joka oli 10-15 min matkan päästä kylästä ja viimeinen punnerrus tiukkaa ylämäkeä (300m). Sijainti myös plussana, ei iltojen mekkalaa kuppiloista. Suosittelemme varauksetta.