Huoneet

Kaksikerroksinen kolmio

Kaksikerroksinen kolmio, jossa yhdistetty olohuone/minikeittiö alakerrassa ja kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuonetta yläkerrassa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt, uuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme, jossa suihku ja wc. Parveke allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 80 neliötä.
Soveltuu enintään: 4 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Sisäänpääsy portaiden kautta pääsisäänkäynniltä. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt, uuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme, jossa suihku ja wc. Parveke allasnäkymällä tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yksiö

Yksiö, jossa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt, uuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokse lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke allasnäkymällä tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 39 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.