Byzantion

  • Perheiden pitämä
  • Sijainti lähellä rantaa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Huoneistohotelli Byzantion sijaitsee rauhallisella paikalla lyhyen kävelymatkan päässä kauniilta Valtoksen rannalta. Loma sujuu kun leikiten kodikkaissa huoneistoissa ja hotellin ystävällisen henkilökunnan huomassa. Pargan tunnelmallisille kujille ja viihtyisiin ravintoloihin pääset taksin tai venetaksin kyydillä.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Yksiöitä 1–3 hengelle. Kaksikerroksisia yksiöitä 2–5 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmioita 4 hengelle. Deluxe-huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 218 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Byzantion on perheystävällinen vaihtoehto rauhallisella alueella lähellä Valtoksen rantaa. Hotelli koostuu kolmesta rakennuksesta, jotka sijaitsevat vehreässä puutarhassa. Hotellissa on uima-allas sekä erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu.

Baarista on saatavilla kevyempiä annoksia, baari toimii myös vastaanottona. Maksuton itsepalvelupesula. Lentokenttäkuljetus pääsee noin 350 metrin päähän, jonka jälkeen minibussi vie loppumatkan hotellille. Vähäistä liikennettä.

Valtoksen rannalle on noin 200 metriä ja täällä on aurinkotuoleja -ja varjoja lisämaksusta sekä muutamia ravintoloita, baareja ja minimarketti. Rannalta pääsee venetaksilla Pargan satamaan.

Ateriat

Kaksikerroksiset yksiöt: Aamiainen. Muut huoneistot: Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Pienet ja viihtyisät hotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Paljon palaavia asiakkaita
  • Yksilöllinen palvelu ja kodikas ilmapiiri