1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Deluxe-kaksio

Viihtyisät deluxe-kaksiot ovat muita kaksioita tilavampia. Huoneistoissa parivuode sekä hyvinvarusteltu keittiö. Kaikissa huoneistoissa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa kaksi keittolevyä, kahvin- ja vedenkeitin, pieni uuni ja jääkaappi. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta ja lisävuoteesta. Tv. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 45 neliötä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 3 lapsia

Kaksio

Viihtyisiä kaksioita, joissa erilliset makuuhuoneet. Kaikissa huoneistoissa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa kaksi keittolevyä, kahvin- ja vedenkeitin, pieni uuni sekä jääkaappi. Tv. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 35 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsi

Kolmio

Viihtyisiä kolmioita, joissa erilliset makuuhuoneet. Kaikissa huoneistoissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa kaksi keittolevyä, kahvin ja vedenkeitin, pieni uuni ja jääkaappi. Tv. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Kolmioissa on kaksi kylpyhuonetta ja parveke merelle päin. Siivous 7 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 4-5 hengelle/4-6 hengelle, joista 2 lasta.

Yksiö

Viihtyisiä yksiöitä. Kaikissa huoneistoissa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa kaksi keittolevyä, kahvin- ja vedenkeitin, pieni uuni ja jääkaappi. Tv. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1-2 lapsia