1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Deluxe-kaksio

Viihtyisät deluxe-kaksiot ovat muita kaksioita tilavampia. Huoneistoissa parivuode sekä hyvinvarusteltu keittiö. Kaikissa huoneistoissa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa kaksi keittolevyä, kahvin- ja vedenkeitin, pieni uuni ja jääkaappi. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta ja lisävuoteesta. Tv. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 45 neliötä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 3 lapsia

Kaksio

Viihtyisiä kaksioita, joissa erilliset makuuhuoneet. Kaikissa huoneistoissa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa kaksi keittolevyä, kahvin- ja vedenkeitin, pieni uuni sekä jääkaappi. Tv. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 35 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsi

Yksiö

Viihtyisiä yksiöitä. Kaikissa huoneistoissa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa kaksi keittolevyä, kahvin- ja vedenkeitin, pieni uuni ja jääkaappi. Tv. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1-2 lapsia