Huoneet

Deluxe-kaksio

Viihtyisät deluxe-kaksiot ovat muita kaksioita tilavampia. Huoneistoissa parivuode sekä hyvinvarusteltu keittiö. Kaikissa huoneistoissa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa kaksi keittolevyä, kahvin- ja vedenkeitin, pieni uuni ja jääkaappi. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta ja lisävuoteesta. Tv. Ilmastointi lisämaksusta. Maksuton wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 45 neliötä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 3 lapsia

Kaksio

Viihtyisiä kaksioita, joissa erilliset makuuhuoneet. Kaikissa huoneistoissa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa kaksi keittolevyä, kahvin- ja vedenkeitin, pieni uuni sekä jääkaappi. Tv. Ilmastointi lisämaksusta. Maksuton wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsi.

Kolmio (kesä 19)

Viihtyisiä kolmioita, joissa erilliset makuuhuoneet. Kaikissa huoneistoissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa kaksi keittolevyä, kahvin ja vedenkeitin, pieni uuni ja jääkaappi. Tv. Ilmastointi lisämaksusta. Maksuton wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Kolmioissa on kaksi kylpyhuonetta ja parveke merelle päin. Siivous 7 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 4-5 hengelle/4-6 hengelle, joista 2 lasta.

Yksiö

Viihtyisiä yksiöitä, joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi keittolevyä, kahvin- ja vedenkeitin, pieni uuni ja jääkaappi. Tv. Ilmastointi lisämaksusta. Maksuton wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1-2 lapsia.