Sunny Beach Studios

Hotelli Sunny Beach sijaitsee vehreässä ympäristössä Naxoksen kaupungin laitamilla. Täällä voit aloittaa päiväsi kaikessa rauhassa virkistävällä pulahduksella ihanalla St. Georgen hiekkarannalla, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

6,1 10:stä
Perustuu 19 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 34 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Sunny Beach Studios on yksinkertainen hotelli hienolla paikalla lähellä St. Georgen ja Agios Georgioksen rantoja. Sunny Beach Studiossa valmistat helposti itse ateriasi ja vietät lomaa kaikessa rauhassa. Nauti lämmöstä hotellin pienellä allasalueella, jossa on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja tai kävele parin sadan metrin päässä sijaitsevalle rannalle.

Iltaisin voit rentoutua omalla parvekkeella tai lähteä kävelylle Naxoksen kaupunkiin noin kymmenen minuutin matkan päähän. Täällä on monipuolisesti ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja baareja. Vain viiden minuutin matkan päässä hotellilta on paikallisbussipysäkki sekä suurempi supermarket, jost voit hankkia ainekset kreikkalaisen illallisen valmistusta varten.

Maksuton wifi allasalueella sekä huoneistoissa. Hotellilla ei ole vastaanottoa, mutta henkilökunta on vastassa saapumisen yhteydessä. Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Lue lisää Naxoksen kuljetuksista ennen matkan varaamista.

Tärkeä tieto koskien kuljetuksia Naxokselle!

Lento laskeutuu Santorinille, josta kuljetus Naxokselle lautalla. Suosittelemme varaamaan lisämaksullisen lentokenttäkuljetuksen, joka sisältää myös ensimmäisen yön Santorinilla. Tutustu kuljetuksiin ennen loman varaamista »