Spiros

Hotelli Spiros on viihtyisä ja kotoisa huoneistohotelli, jossa on rentouttava allasalue. Nauti päivistä altaalla tai kävele läheiselle St. Georgen rannalle. Keskustan ostokset ja ravintolat odottavat myös kävelymatkan päässä.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 uusiin rantalomavarauksiin joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Yksiöitä alennetulla maatasolla 1-3 hengelle. Kaksioita alennetulla maatasolla 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,5 10:stä
Perustuu 42 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 364 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Spiros on viihtyisä ja kotoisa huoneistohotelli, jossa useita rakennuksia. Allasalue, jossa maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi vastaanotossa, joka on avoinna aamusta iltaan. Maksuton pieni kuntosali, spa hoidoin lisämaksusta.

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Naxoksen kapungissa kävelymatkan päässä satamakadulta, jossa ravintoloita ja myymälöitä. Lähellä St. Georgen rantaa. Paikallisliikennettä, joka saatetaan kokea häiritsevänä osassa huoneistoja. Korkeuseroja ja portaita hotellialueella. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 150 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Hyvä tietää

Lue lisää Naxoksen kuljetuksista ennen matkan varaamista.

Tärkeä tieto koskien kuljetuksia Naxokselle!

Lento laskeutuu Santorinille, josta kuljetus Naxokselle lautalla. Suosittelemme varaamaan lisämaksullisen lentokenttäkuljetuksen, joka sisältää myös ensimmäisen yön Santorinilla. Tutustu kuljetuksiin ennen loman varaamista »