Naxos Holidays

  • Perinteistä kykladien arkkitehtuuria
  • Viihtyisä allasalue

Hotelli kuin kreikkalainen pienoiskylä. Naxos Holidays on miellyttävä, kykladiseen tyyliin rakennettu hotelli sijaitsee Naxoksen kaupungin reunalla. Vietä aurinkoisia päiviä allasalueella tai läheisellä rannalla. Nälän yllättäessä allasbaarista saa päiväaikaan pientä purtavaa.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–3 hengelle. Yksiöitä 1–3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

-siisti -ystävällinen henkilökunta -vastaremontoitu huone - iso uima-allas - hyvä aamiainen
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 190 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 550 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Miellyttävä, kykladista tyyliä edustava hotelli Naxoksen kaupungin reunalla. Useista pienistä rakennuksista koostuva hotelli muistuttaa pientä kreikkalaista kylää. Lukuisia portaita hotelli alueella. Uima-allas ja maksuttomia aurinkotuoleja. Allasbaarissa tarjoillaan yksinkertaisia aterioita päiväaikaan. Vastaanoton ja uima-altaan alueella on maksuton wifi. Paikallisliikenne voi häiritä tienpuoleisten huoneistojen asukkaita.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Tärkeä tieto koskien kuljetuksia Naxokselle!

Lento laskeutuu Santorinille, josta kuljetus Naxokselle lautalla. Suosittelemme varaamaan lisämaksullisen lentokenttäkuljetuksen, joka sisältää myös ensimmäisen yön Santorinilla. Tutustu kuljetuksiin ennen loman varaamista »