Jason

  • Lähellä rantaa ja kaupunkia
  • Perheomisteinen

Hotelli Jason on viihtyisä, perheen ylläpitämä hotelli lähellä rantaa ja kaupungin ravintoloita, baareja ja kauppoja. Vastaanotto sijaitsee vastapäisessä Argo-hotellissa. Pienellä pihalla on pöytiä ja tuoleja, jonne seurueesi voi kokoontua. Läheiseltä pysäkiltä pääset paikallisbussilla Agios Prokopiokseen tai Agia Annaan.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Yksiöitä 3 hengelle. Yksitöitä alennetulla maatasolla 2 hengelle. Kaksioita 2-5 hengelle. Kaksioita alennetulla maatasolla 2-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 14 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä perheen ylläpitämä hotelli lähellä rantaa sekä ravintoloita, baareja ja kauppoja. Huoneistot sijaitsevat kahdessa eri rakennuksessa, joiden välissä on pieni katu. Hotellilla on uima-allas ja muutamia maksuttomia aurinkotuoleja.

Allasalue on jaettu viereisen Argo-hotellin asiakkaiden kanssa. Pienellä pihalla on pöytiä ja tuoleja. Maksuton wifi.  Argo-hotellin vastaanotossa on maksuton tallelokero. Kuntosali, spa ja jacuzzi käytettävissä lisämaksusta. Hieronta lisämaksusta. Tietokone ja printteri maksutta vieraiden käytössä. Lähellä on bussipysäkki, josta kulkee busseja Agios Prokopiokseen ja Agia Annaan. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien kuljetuksia Naxokselle!

Lento laskeutuu Santorinille, josta kuljetus Naxokselle lautalla. Suosittelemme varaamaan lisämaksullisen lentokenttäkuljetuksen, joka sisältää myös ensimmäisen yön Santorinilla. Tutustu kuljetuksiin ennen loman varaamista »