Blue Sky

Blue Sky on hotelli, joka sopii täydellisesti sinulle joka arvostat rannan ja Naxoksen kaupungin läheisyyttä. Huoneistot ovat eri kokoisia ja sisustettu vaalein huonekaluin.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,5 10:stä
Perustuu 28 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 84 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Blue Sky on yksinkertainen ja hieno huoneistohotelli, joka koostuu kahdesta rakennuksesta. Keskeinen sijainti Naxoksen kaupungissa, täällä on monipuolinen tarjonta ravintoloita, baareja, putiikkeja ja huvituksia. Pääset hotellilta kätevästi St. Georgen rannalle. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta vastaanotossa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Portaita ja korkeuseroja hotellialueella. Läpikulkuliikennettä, joka saatetaan kokea häiritsevänä osassa huoneistoja.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Lue lisää Naxoksen kuljetuksista ennen matkan varaamista.

Tärkeä tieto koskien kuljetuksia Naxokselle!

Lento laskeutuu Santorinille, josta kuljetus Naxokselle lautalla. Suosittelemme varaamaan lisämaksullisen lentokenttäkuljetuksen, joka sisältää myös ensimmäisen yön Santorinilla. Tutustu kuljetuksiin ennen loman varaamista »