Naxos Palace

Hotelli Naxos Palace sijaitsee Naxoksen kaupungin reunamilla. Viehättävällä allasalueella vietät mukavia lomapäiviä, ja lounaan voi nauttia allasbaarissa. Naxoksen kaupunkiin pääset kätevästi paikallisbussilla suoraan hotellin edestä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 320 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,2 km
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Naxos Palacessa on useita pienempia rakennuksia, jotka muodostavan kuin pienen kylän, joka keskellä on viihtyisä allasalue. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet. À la carte -lounasta tarjoava allasbaari ja ravintola, jossa on illallisbuffet.

Maksuton wifi huoneissa ja yleisissä tiloissa kuten ravintolassa, aulassa ja allasalueella sekä tietokoneita lisämaksusta vastaanotossa. Maksuton kuntosali. Spa, jossa on poreamme, sauna, hierontoja ja hyörysauna lisämaksusta. Maksuton ilmastointi. Pesulapalvelu lisämaksusta.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien kuljetuksia Naxokselle!

Lento laskeutuu Santorinille, josta kuljetus Naxokselle lautalla. Suosittelemme varaamaan lisämaksullisen lentokenttäkuljetuksen, joka sisältää myös ensimmäisen yön Santorinilla. Tutustu kuljetuksiin ennen loman varaamista »