Kreikka Lomakohteet

Lisää kohteita löydät valmismatkoista joustavin matka-ajoin! Päätät itse lentopäivän, matkanpituuden ja hotellin. Lue lisää ja varaa matkasi täältä.

matkakohdetta lajiteltuna

Rodos

Rodos on helmi Kreikan saarien joukossa. On helppo ymmärtää, miksi niin monet valitsevat sen matkakohteeseen. Saaren kauniit rannat kutsuvat viettämään laiskoja päiviä auringossa. Vastapainoa rantapäiville löytyy ainutlaatuisista keskiaikaisista nähtävyyksistä, vilkasta iltaelämää unohtamatta.

Lisätietoa Rodos » 30 hotellit - alkaen 295 EUR

Kreeta

Apollolla Pohjoismaiden suurin lomavalikoima Kreetalla, ja valikoimasta löytyy kaikkea mutkattomista perhehotelleista aina ylellisiin lomakeitaisiin, joiden palvelut ovat huippuluokkaa. Halusitpa lomailla missäpäin Kreetaa tahansa, suositussa lomakohteessa tai pienessä aidon Kreikkalaisessa kylässä,...

Lisätietoa Kreeta » 128 hotellit - alkaen 295 EUR

Parga

Kauniissa Pargassa vietät lomaa romanttisessa idyllissä. Ympäristö on vehreää ja rannat erittäin upeita. Pargaan olet aina tervetullut - ja ehkä et haluakaan enää lähteä pois.

Lisätietoa Parga » 24 hotellit - alkaen 335 EUR

Lefkas

Lefkaksella on aina jotakin tekemistä. Saaren länsirannikolla on monia kauniita rantoja, jotka ovat tutustumisen arvoisia. Rentoudu uimarannalla tai lähde retkelle uneliaaseen vuoristokylään, tai jos kaipaat tanssimaan, keskikesällä iltaelämä on vauhdikkaimmillaan. Tai miltä kuulostaisi purjehdusret...

Lisätietoa Lefkas » 16 hotellit - alkaen 340 EUR

Santorini

Santorini on monien mielestä Kreikan kaunein saari. Se tunnetaan upeista maisemistaan ja erityisesti Oían lumoavista auringonlaskuista. Kykladien saariryhmään kuuluva Santorini sopii erityisen hyvin pariskunnille, ystäväporukoille sekä perheille, joiden lapset ovat jo suhteellisen isoja.

Lisätietoa Santorini » 22 hotellit - alkaen 425 EUR

Karpathos

Karpathoksella odottaa aito kreikkalainen ilmapiiri ja kaunis luonto. Ruoka on hyvää, rannat ihania ja meri on kristallinkirkas. Hintataso Karpathoksella on edelleen edullinen ja elämänmeno rauhallista. Täällä vietät taatusti muistorikkaan loman!

Lisätietoa Karpathos » 31 hotellit - alkaen 330 EUR

Kos

Idyllisiä kyliä, kauniita rantoja, mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja vilkas yöelämä - Kosin matkalla on tekemistä ja näkemistä kaikille! Kosia on kutsuttu Kreikan parhaimmaksi bilesaareksi, mutta Kosilla on myös rauhallisempi puolensa sekä kulttuuria ja upeaa luontoa.

Lisätietoa Kos » 25 hotellit - alkaen 337 EUR

Ateena

Matka Ateenaan on hyvä yhdistelmä sekä vanhaa että uutta. Harvalla kaupungilla on tarjota näin monta vaikuttavaa nähtävyyttä ja arkeologista monumenttia. Ateena on moderni pääkaupunki, jolla on myös paljon muuta tarjottavaa, kuten shoppailua, ulkoilmaelämää ja todella hyvää ruokaa.

Lisätietoa Ateena »

Zakinthos

Zakinthoksella sinua odottavat upeat hiekkarannat, vehreä luonto sekä miellyttävä ilmasto. Saaren länsi- ja pohjoisrannikolla jylhät kalliot kohoavat merestä korkeuksiin. Täällä on myös useita viehättäviä uimarantoja, joille pääsee ainoastaan venellä.

Lisätietoa Zakinthos » 16 hotellit - alkaen 349 EUR

Korfu

Korfu on yksi Kreikan kauneimmista ja vehreimmistä saarista. Korfun lomalla voit nauttia rantaelämästä, golfista ja sukelluksesta.  Ja etenkin Korfun kaupungissa pääset ihastelemaan saarelle tyypillistä venetsialaista kulttuuria.

Lisätietoa Korfu » 14 hotellit - alkaen 340 EUR

Naxos

Naxos on Kykladien saariryhmän suurin saari ja sinne matkataan veneellä Santorinilta. Saaren vaihteleviin maisemiin kuuluu korkeita vuoria pienine kylineen ja syviä vehreitä laaksoja. Naxoksen viljava, rehevä saari elää hyvin luonnonvaroistaan. Asukkaat eivät siis ole täysin matkailusta riippuvaisia...

Lisätietoa Naxos » 5 hotellit - alkaen 410 EUR

Sivota

Sivotan pieni satamakaupunki sopii nautiskelijoille, jotka haluat kokea lomallaan muutakin kuin aurinkoa ja uimista, sekä omasta rauhasta pitäville luonnonystäville. Erityisesti pariskunnat viihtyvät täällä. Sivotaa reunustavat kauniit rantakaistaleet. Euroopassa on vain harvoja paikkoja, joissa kon...

Lisätietoa Sivota » 6 hotellit - alkaen 387 EUR

Kalymnos

Kaunis Kalymnos on monen kokeneen Kreikankävijän suosikki. Kohteen valtteja ovat vilkas kaupunkielämä, aito kreikkalainen arki sekä kauniit maisemat.

Lisätietoa Kalymnos » 4 hotellit - alkaen 360 EUR

Leros

Leroksen pieni, pittoreski ja kaunis saari toivottaa sinut tervetulleeksi ihanalla vehreydellään. Maisemat ovat upeat korkeine rinteineen ja pienine lahtineen. Leros on paratiisi, kun haluat kokea palan aitoa Kreikkaa.

Lisätietoa Leros » 4 hotellit - alkaen 427 EUR

Pserimos

Uutuus! Pserimos on yksi Kreikan helmistä; täällä vietät rentouttavaa lomaa nauttien kirkkaasta merivedestä kukkuloiden kohotessa taustalla. Mikäli haluat tutustua ympäristöön, voit kävellä saaren jopa ympäri parissa tunnissa. Lisäksi pääset satamasta veneellä Kosille tai Kalymnokselle.

Lisätietoa Pserimos » 1 hotelli - alkaen 887 EUR

Tilos

Pieni Tilos sijaitsee sopivasti etäällä toisista Kreikan saarista. Yhä useammat valitsevat juuri Tiloksen matkakohteekseen johtuen saaren rauhallisesta ja verkkaisesta elämänmenosta. Tilos on täydellinen paikka virkistäytymiseen ja se sopii erityisesti, kun nautit luonnossa liikkumisesta jalan.

Lisätietoa Tilos » 4 hotellit - alkaen 470 EUR

Kanali

Kanali on täydellinen lomakohde kaikille Kreikan ystäville! Viihtyisä kylä sijaitsee Kreikan länsirannikolla, ja hemmottelee lomailijaa ihanilla rannoilla ja kauniilla luonnolla. Tervetuloa aitoon kreikkalaiseen kylään!

Lisätietoa Kanali » 3 hotellit - alkaen 440 EUR