1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Chrithonis Paradise

  • Vehreä allasalue
  • Suosittu hotelli
  • Varaa täysihoito juomilla

Chrithonis Paradise on elegantti hotelli lähellä rantaa. Allasaluetta ympäröi vehreä puutarha, ja kävelymatkan päässä on pieni ranta. Liikettä lomaasi voit hakea hotellin kuntosalilta ja sitten rentoutua jacuzzissa.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2 hengelle/2–3 hengelle. Perhehuoneita 2–4 hengelle/2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Hyvä ja siisti allasalue. Hyvä palvelu. Ystävällinen henkilökunta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 258 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Chrithonis Paradise sijaitsee rauhallisella alueella Crithonissa, Leroksella. Hotelli koostuu neljästä kolmikerroksisesta rakennuksesta, jotka on rakennettu perinteiseen tyyliin. Täällä on vehreä puutarha ja viihtyisä allasalue, jossa on erillinen osa lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari. Ravintola ja baari. Kahvibaari on avoinna osan kaudesta. Suosittu Alina Beachin ranta sijaitsee noin 900 metrin päässä.

Mikäli haluat treenata lomasi aikana, on hotellilla maksuton kuntosali. Sauna ja jacuzzi lisämaksusta. Kirjasto ja pelihuone. Yleisissä tiloissa on maksuton wifi. Lisämaksullinen tallelokero vastaanotossa. Hotellin läheisyydessä on joitakin tavernoja, noin 300 metrin päässä hotellilta on pieni keskusta. Suurempi määrä palveluita noin 800 metrin päässä Agia Marinassa ja Platanoksessa, joissa on enemmän ravintoloita, kauppoja ja iltaelämää. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito (ilman juomia) tai täysihoito sisältäen juomat lisämaksusta.

Hyvä tietää

Rannalle mentäessä täytyy ylittää pieni tie.