1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Chrithonis Paradise

  • Vehreä allasalue
  • Suosittu hotelli
  • Varaa täysihoito juomilla

Chrithonis Paradise on moderni hotelli Crithonin rauhallisella alueella. Allasaluetta ympäröi vehreä puutarha, ja kävelymatkan päässä on pieni ranta. Liikettä lomaasi voit hakea hotellin kuntosalilta ja sitten rentoutua jacuzzissa.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2 hengelle/2–3 hengelle. Perhehuoneita 2–4 hengelle/2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Siisti hyvin toimiva hotelli.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 252 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Chrithonis Paradise on perinteiseen tyyliin rakennettu hotelli, joka sijaitsee rauhallisessa Crithonissa. Hotellialue koostuu neljästä kolmikerroksisesta rakennuksesta. Viihtyisällä allasalueella on uima-allas, josta on erotettu osa lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari. Ravintola ja baari. Kahvibaari on avoinna osan kaudesta.

Maksuton kuntosali. Sauna ja jacuzzi lisämaksusta. Kirjasto ja pelihuone. Yleisissä tiloissa on maksuton wifi. Lisämaksullinen tallelokero vastaanotossa. Hotellin läheisyydessä on joitakin tavernoja. 800 metriä Agia Marinaan sekä Platanokseen, joissa on enemmän ravintoloita, kauppoja ja iltaelämää. Pieni ranta 400 metrin päässä hotellilta. Suositulle Alinda Beachille noin 900 metriä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito (ilman juomia) tai täysihoito sisältäen juomat lisämaksusta.

Hyvä tietää

Rannalle mentäessä täytyy ylittää pieni tie.