Vliho Bay Boutique Hotel

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Vliho Bay Boutique Hotel on viihtyisä ja charmikas perheomisteinen hotelli rauhallisessa ympäristössä. Pulahda suureen altaaseen tai lepäile sitruunapuiden alla. Hotelli on erinomainen vaihtoehto kun etsit rentouttavaa lomaa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle/2-3 hengelle, joista 1 lapsi/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Yhden hengen huone 1 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen, siisti ja hyvin hoidettu. Kiva pieni uima-allas. Ilmaiseksi lainattavissa polkupyöri...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 12 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Vliho Bay Boutique Hotel on perheystävällinen hotelli pohjois-Genissä Lefkaksella. Täältä löytyy allas, maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Rantapyyhkeet. Snackbaari. Ravintola, jossa tarjolla on lounasta ja illallista. Noin 50 metrin päässä hotellista on pieni, yksityinen ranta. Lähimmälle, suuremmalle Dessimi-rannalle on noin 3,5 km.

Vastaanotto avoinna noin 8.00-24.00. Mahdollisuus vuokrata vene, polkupyöriä ja kanootteja. Maksuton tallelokero vastaanotossa. Maksuton wifi yleisillä alueilla. Suosittelemme autonvuokrausta. Maksuton parkkipaikka. Paikallisliikennettä. Noin 1 km Genin kylään, josta löytyy minimarketti ja muutamia ravintoloita. Noin 8 km Nidrin keskustaan. Hotellilta on päivittäinen taksivene Nidriin lisämaksusta.

Ateriat

Yksinkertainen aamiaispöytä.