1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Scorpios

  • Kaunis näkymä

Huoneistohotelli Scorpios vastaanottaa vieraat avosylin vastaan kreikkalaisella vieraanvaraisuudella. Rinteeseen rakennetusta hotellista on upeat näkymät Perigialin kylään ja Lefkaksen edustan saaristoon. Voit nauttia näkymästä altaalla ja ravintolasta.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1–3 hengelle. Kaksikerroksisia yksiöitä 1–3 hengelle. Remontoituja yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1–4 hengelle. Kaksikerroksisia kaksioita 1–4 hengelle. Remontoituja kaksikerroksisia kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Kaunis merinäköala, siisti hotelli vaikka hieman vanha rakenteiltaan ja kalusteiltaan. Melko hyv...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 76 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 1,7 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli, josta on upea näkymä Perigialin kylään ja Lefkaksen edustan saaristoon. Kerroksittain rakennetussa Scorpios-hotellissa on uima-allas (3 m syvä), allasbaari sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Ravintola ja baari, jossa on tv. Allasalueella ja baarissa on maksuton wifi. Maksullinen tallelokero vastaanotossa.

Lentokenttäkuljetus pääsee noin 60 metrin päähän hotellista. Matkatavaroiden kuljetus. Hotellille johtaa jyrkkä mäki. Hotellialueella on suuria korkeuseroja ja portaita. Hotellilta on Nidriin noin 1,7 kilometriä, noin 2,2 kilometriä rantakadulle ja 14 kilometriä Lefkaksen kaupunkiin. Ei liikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.