1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Valoisia, modernisti sisustettuja huoneita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Erittäin pieni kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 27 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Remontoitu kahden hengen huone

Remontoituja kahden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Erittäin pieni kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 27 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Tilavia superior-huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 2–4 hengelle, joista 1 lapsi

Sviitti

Tyylikkäitä sviittejä, joissa erillinen makuuhuone. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuoteen saa sijattua olohuoneeseen. Tv satelliittikanavilla. Minibaari (lisämaksusta) ja vedenkeitin. Hiustenkuivain. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Kylpyamme, suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2–4 hengelle

Yhden hengen huone

Valoisia eri kokoisia yhden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Pieni kylpyhuone, jossa kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 27 neliötä
Soveltuu enintään: 1 hengelle