Kokemuksia Porto Galini -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 176 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

Ulla,
Järvenpää

+
Viihtyisä puistomainen ympäristö.
-
Hotellilta voisi olla oma kuljetus kaupungiin.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


9 10:stä

Taina,
Kokkola

+
Puhdas, viihtyisä ja ihana ympäristö. Oma uimaranta mahtava ja aktiviteetit (sup ja kanotointi) huikea lisä. Ystävällinen henkilökunta! Hyvä ruoka (aamiainen)!
-
Minimarket laajempi valikoima, koska muita marketteja ei lähellä. Toisen uima-altaan läheisyyteen kaivattiin wc.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-09


10 10:stä

Minna,
Nurmijärvi

+
Näköala, henkilökunta, tenniskentät, kuntosali, riittävästi rantatuolia (rannalla ja altailla)
-
Hotellihuoneemme 141 haisi todella voimakkaasti, mutta onneksi saimme ylim. avainkortin ja saimme "tuuletettua" huonetta hyvin. Siitä kiitos +

Vahvistettu asiakas: 2019-08-19


8 10:stä

Joel,
Espoo

+
Rauhallinen sijainti, hyvä ranta, ok uima-altaat, hyvä aamupala
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-24


9 10:stä

Mikko,
Porvoo

+
siisti, mukava, sopivasti eri kansallisuuksia, myös suomalaisia. jotenkin ylellisen tuntuinen.
-
kävelytietä kylälle ei ollut. esim vuokrattavat sähköpyörät tai vesitaksi olisi hyvä parannus. Meillä oli nyt auto käytössä 5 päivänä.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-03


9 10:stä

Maarit,
Espoo

+
Palvelu todella hyvää ja ystävällistä, lasten leikkipaikka erinomainen, hyvät altaat ja kiva pieni ranta. Spa, tennis, vesiurheilu ja kuntosali myös plussaa hoitoineen. Kokonaisuus todella kiva! Käy monen ikäisille, kaikille löytyy jotain mukavaa.
-
Hoitojen hinnat aika korkeita, samalla hinnalla voi ottaa hoitoja kotimaassakin. Altaalla todella liukasta pienille lapsille, voi satuttaa pahasti! Pelihuoneessa olisi voinut olla enemmän pelejä ja hinnat huokeammat..

Vahvistettu asiakas: 2019-05-20


10 10:stä

,

+
Kids club, ruoka, näköala, palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


10 10:stä

Kjell,
Pietarsaari

+
Aamupala oli tosi hyvää
-
Hotellin minimarket oli surkea. Ei juuri ollenkaan myytävää ja tosi kallista. Kannattaa lähteä kauemmin hakemaan tarvikkeet kuten välipaloja ja vettä, toki se melkein vaatii vuokra-auton

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


10 10:stä

Jaana,
Äänekoski

+
Mahtavat näköalat ja oma ranta!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


9 10:stä

Jukka,
Jyväskylä

+
Henkilökunta, siisteys, oma ranta
-
Alkoholituotteita myös hotellin myymälän valikoimiin

Vahvistettu asiakas: 2018-09-03


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Porto Galini -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

92% matkustajista suositttelee

600 arvostelua
Erinomainen
 
377
Erittäin hyvä
 
174
Hyvä
 
35
Ei kovin hyvä
 
11
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

3.9.2019

Kirjoittanut marcoolio71 peltokorpi

Loma

Ihan siisti hotelli, allasalue vähän tylsä. Hotellin oma minimarket aivan surkea ja valitettavasti lähistöllä ei muita kauppoja/tavernoja, Nidriin pääsee bussilla helposti siellä riittämiin kauppoja ja ruokantavernoja. Toki pohjoiseen ihan yhtä helposti bussilla saaren pääkaupunkiin Lefkadaan

 
26.5.2019

Kirjoittanut Lapsenkanssamatkalla

Loistava hotelli

Todella loistelias hotelli ensiluokkaisella palvelulla. Olimme lomalla lapsen kanssa ja hotellialue ja hotellin palvelut ylittivät kaikki odotuksemme. Hotelli oli siisti ja palvelu todella kohteliasta ja runsasta. Hotellialueella oli useita urheilumahdollisuuksia ilmaiseksi käytettävissä, sekä todella hulppea lasten talo ja leikkialue joissa hoitajat lähes ympäri vuorokauden. Vesiurheilumahdollisuudet ja ilmainen kanoottien ja sup-lautojen käyttö. Täydellinen loma. Porto Galiniin matkustamme vielä uudelleen.

 
23.5.2019

Kirjoittanut annaenie

Loistava hotelli

Hotelli loistava. Lasten kanssa löytyi monenlaista tekemistä. Pystyi pelaamaan tennistä, beachvolleyta, pöytätennistä, biljardia. Hotellin ranta upea ja käytössä kanootteja ja sublautoja. Uima-altaita monipuolisesti ja aurinkotuoleja sekä -varjoja riittävästi rannalla ja allas alueilla. Hotellin ranta pikku kiveä ja syvenee melko nopeasti. Aamupala monipuolinen, valikoima ei juurikaan vaihtunut viikon aikana. Myös gluteeniton ruokavalio huomioitu. Hotellin alueella useampi ravintola. Ruokia löytyi monipuolisesti. Hotellin alue siisti ja kaikki palvelut pelasi loistavasti. Ainoa miinus oli että lasten vuoteina toimineet sohvat eivät olleet kovin hyviä nukkua. Hotellin alueella paljon portaita.

 
10.2.2019

Kirjoittanut 403artok Lahti, Suomi

Mukava hotelli

Kiva hotelli. Siistit huoneet. Loistava aamupala. Iso allasalue, helppo löytää oma nurkka. Meillä auto vuokrattu ja liikkuminen mukavaa ja helppoa. Rappuja riitti, mutta mahdollisuus liikkua myös teitä pitkin huoneille.

 
1.7.2018

Kirjoittanut 758minnal Uusimaa, Suomi

Keskitasoa hieman parempi hotelli

Neljäs kerta tässä hotellissa... hotelli lienee saaren yksi parhaimmista, mutta olen silti häkeltynyt kuinka paljon huoneet ja palvelu vaihtelevat laidasta laitaan. Plussaa:allasalue, oma ranta, ilmaiset vesiurheiluvälineet, kohtuullisen siistiä kaikkialla ja alueella portti eli alueelle eivät pääse muut kuin hotellin asukkaat. Plussaa myös kid's club ja joidenkin henkilökunnan aito hymy. Miinusta esim allasbaarissa sain odottaa 20min palvelua, kahtena vuonna on jo jäänyt osa päivän siivouksista tekemättä (mutta huoneet ovat aina siistejä kunhan sen siivouksen saa). Osa henkilökunnasta näyttää tosi rasittuneelta, kohdellaanko heitä hyvin? Ruoan taso on hieman parantunut, mutta buffet illallinen on aika tylsää ja jos tulet myöhemmin niin ruoat ovat jo jäähtyneet (kreikkalainen buffet oli paras). standardihuoneet ovat todella eri tasoisia. Sohvasta tehdyt lisävuoteet ovat todella kovia. Hotelli ei sovi liikuntaesteisille eilä huonojalkaisille suurien tasoerojen vuoksi. Vinkki: älä tilaa allasbaarin pizzaa, se oli järkyttävä tekele.