1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Porto Galini -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,1 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Maarit,
Espoo

+
Palvelu todella hyvää ja ystävällistä, lasten leikkipaikka erinomainen, hyvät altaat ja kiva pieni ranta. Spa, tennis, vesiurheilu ja kuntosali myös plussaa hoitoineen. Kokonaisuus todella kiva! Käy monen ikäisille, kaikille löytyy jotain mukavaa.
-
Hoitojen hinnat aika korkeita, samalla hinnalla voi ottaa hoitoja kotimaassakin. Altaalla todella liukasta pienille lapsille, voi satuttaa pahasti! Pelihuoneessa olisi voinut olla enemmän pelejä ja hinnat huokeammat..

Vahvistettu asiakas: 2019-05-20


10 10:stä

,

+
Kids club, ruoka, näköala, palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


10 10:stä

Kjell,
Pietarsaari

+
Aamupala oli tosi hyvää
-
Hotellin minimarket oli surkea. Ei juuri ollenkaan myytävää ja tosi kallista. Kannattaa lähteä kauemmin hakemaan tarvikkeet kuten välipaloja ja vettä, toki se melkein vaatii vuokra-auton

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


10 10:stä

Jaana,
Äänekoski

+
Mahtavat näköalat ja oma ranta!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


9 10:stä

Jukka,
Jyväskylä

+
Henkilökunta, siisteys, oma ranta
-
Alkoholituotteita myös hotellin myymälän valikoimiin

Vahvistettu asiakas: 2018-09-03


7 10:stä

Laura,
Jyväskylä

+
Hyvä ruoka. Oma ranta ja uima-altaat. Vartiointi.
-
Nettisivut antavat epätarkan kuvan huoneistojen "näköalasta". Meillä näkymä alapuolen talon ulko-ovet! Huoneistomme ja naapurihuoneistomme (äänekäs lapsiperhe) välissä oli sisäovi (tosin lukossa), jonka läpi kuului pienikin ääni. Ikinä ei enää tällaista huonetta. Olimme maksaneet omasta huoneesta, ja saimme tavallaan jaetun huoneen. Oluttölkin avauksen sihauskin kuului. Meilläkin mukana 10v. lapset, mutta sentään noudattivat hiljaisuutta klo 23=>. Tavallaan tuntui, että lapsiperheet sullottu huonommille paikoille. Parvekepaikat ihan muille... Tarkistakaa etukäteen, ettette joudu tällaiseen "jaettuun huoneeseen". Ikävää myös se, että alhaalta ajettiin pois klo 19.00, vaikka esittelykirjasessa uimisen päättäminen klo 19 oli vain suositus. Toivottavasti nämä palautteet tulevat julki nettiin. Huoneasiasta jätetty huoneen palautelappuun kommentti, josko ikinä mennyt perille hotellin johdolle...

Vahvistettu asiakas: 2018-07-23


6 10:stä

,

+
Hyvä kokonaisuus, missä oli mietitty kokonaiskonseptia. Oma ranta ja altaat olivat ehdottomat isot plussat, samoin lasten leikkipaikka/kerho oli aivan erinomainen! Joogapaviljonki teki myös vaikutuksen. Lapsiperheille, joissa lapset ovat koululaisiässä tai vanhempia hotellikonsepti näytti toimivan hyvin.
-
Hotelli ei sovi mielestämme kovin hyvin pienille lapsille. Ravintola, jossa söimme aamiaista ja päivällistä ei tuntunut olevan kovinkaan ilahtunut tulostamme, meidät ohjattiin aina mahdollisimman kauas muista pöytäseurueista, jos se oli vain mahdollista emmekä aina voineet valita itse pöytää, vaikka valinnanvaraa oli. Hotellihuone ei myöskään ollut kovin hyvä meille, koska huoneessa oli kaksi porrasaskelmaa ja 1-vuotiaamme kompasteli ja tipahteli niiltä. Harmillisesti emme varatessamme saaneet enää perhehuonetta varattua, mutta jos olisimme tienneet vähän tarkemmin hotellihuoneesta, olisimme ehkä voineet katsoa muita hotellimahdollisuuksia. Ruokavaihtoehdot päiväsaikaan olivat hyvin rajoitettuja eikä mistään voinut ostaa esim. tuoreita hedelmiä tai muuta terveellistä. Pari salaattivaihtoehtoa vaihdellen kahden viikon ajan ei oikein napannut. Altaalle ei ollut mahdollista tilata muita lastenannoksia kuin hotdogin sipseillä, vaikka ruoat tehtiin samassa keittiössä. Vauvan kanssa olisi ollut hyvä, että ruokaa olisi voinut pienimuotoisesti myös lämmittää eli että jossakin olisi ollut mikromahdollisuus tai muuten yksinkertaista ruokaakin tarjolla, mitä pienemmät lapset voisivat syödä.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-16


9 10:stä

Johanna,
Helsinki

+
Riittävästi rantatuoleja, rauhallinen, illalla ei mitään musiikin jytkettä tms., siisti, aktiviteetteja paljon
-
Rantaravintolan salaatit lautasille eikä muovirasioihin, tarkempi valvonta ja ohjeistus etteivät suppailijat ja melojat tule uima-alueelle

Vahvistettu asiakas: 2018-07-09


10 10:stä

Riikka,
Lohja

+
Huone oli tilava ja näköalat ylä- ja alaterasseilta upeat merelle. Huoneen siisteydestä huolehditttiin, kuten myös hotellin ympäristöstä. Todella siistiä ja kaunista joka puolella. Allasympäristö oli monipuolinen, lapsille hyvä. Lastenkerhotila todella hieno ja mahdollisuus saada lapset hetkeksi hoitoon. Lastenhoitajat olivat luotettavavia ja osaavia. Henkilökunta oli joka puolella avuliasta ja hymyilevää. Hyvätasoinen kuntosali, tenniskentät ja aikusten spa oli myös käytössä.
-
Ravintolan edessä olevalta lastenaltaalta on mahdollisuus pienen lapsen tippua alapuolella olevaan syvään altaaseen aidan isosta raosta. Aukkoa pitäisi pienentää. Kahvia olisi kiva hakea aamiaisella itse, kun sitä ei saanut kannusta itse kaataa, mutra ei saanut kuitenkaan silloin kuin olisi halunnut.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-09


9 10:stä

Sakari,
Siuntio

+
-
Poobar menu saisi olla hieman laajempi ja / tai joustavampi.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-09


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Porto Galini -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

92% matkustajista suositttelee

541 arvostelua
Erinomainen
 
330
Erittäin hyvä
 
161
Hyvä
 
35
Ei kovin hyvä
 
11
Huono
 
4

Viimeisimmät 5 arviota

23.5.2019

Kirjoittanut annaenie

Loistava hotelli

Hotelli loistava. Lasten kanssa löytyi monenlaista tekemistä. Pystyi pelaamaan tennistä, beachvolleyta, pöytätennistä, biljardia. Hotellin ranta upea ja käytössä kanootteja ja sublautoja. Uima-altaita monipuolisesti ja aurinkotuoleja sekä -varjoja riittävästi rannalla ja allas alueilla. Hotellin ranta pikku kiveä ja syvenee melko nopeasti. Aamupala monipuolinen, valikoima ei juurikaan vaihtunut viikon aikana. Myös gluteeniton ruokavalio huomioitu. Hotellin alueella useampi ravintola. Ruokia löytyi monipuolisesti. Hotellin alue siisti ja kaikki palvelut pelasi loistavasti. Ainoa miinus oli että lasten vuoteina toimineet sohvat eivät olleet kovin hyviä nukkua. Hotellin alueella paljon portaita.

 
10.2.2019

Kirjoittanut 403artok Lahti, Suomi

Mukava hotelli

Kiva hotelli. Siistit huoneet. Loistava aamupala. Iso allasalue, helppo löytää oma nurkka. Meillä auto vuokrattu ja liikkuminen mukavaa ja helppoa. Rappuja riitti, mutta mahdollisuus liikkua myös teitä pitkin huoneille.

 
1.7.2018

Kirjoittanut 758minnal Uusimaa, Suomi

Keskitasoa hieman parempi hotelli

Neljäs kerta tässä hotellissa... hotelli lienee saaren yksi parhaimmista, mutta olen silti häkeltynyt kuinka paljon huoneet ja palvelu vaihtelevat laidasta laitaan. Plussaa:allasalue, oma ranta, ilmaiset vesiurheiluvälineet, kohtuullisen siistiä kaikkialla ja alueella portti eli alueelle eivät pääse muut kuin hotellin asukkaat. Plussaa myös kid's club ja joidenkin henkilökunnan aito hymy. Miinusta esim allasbaarissa sain odottaa 20min palvelua, kahtena vuonna on jo jäänyt osa päivän siivouksista tekemättä (mutta huoneet ovat aina siistejä kunhan sen siivouksen saa). Osa henkilökunnasta näyttää tosi rasittuneelta, kohdellaanko heitä hyvin? Ruoan taso on hieman parantunut, mutta buffet illallinen on aika tylsää ja jos tulet myöhemmin niin ruoat ovat jo jäähtyneet (kreikkalainen buffet oli paras). standardihuoneet ovat todella eri tasoisia. Sohvasta tehdyt lisävuoteet ovat todella kovia. Hotelli ei sovi liikuntaesteisille eilä huonojalkaisille suurien tasoerojen vuoksi. Vinkki: älä tilaa allasbaarin pizzaa, se oli järkyttävä tekele.

 
27.6.2018

Kirjoittanut siikri Hämeenlinna, Suomi

Täyden palvelun hotelli

Otimme kahden hengen huoneen kahdella lisävuoteella koska hotellissa ei ollut muuta tarjolla. Vähän jännitti, miten sovimme kahden teinin kanssa samaan huoneeseen viikon ajan. Huoli oli turha, meillä olikin kaksi huonetta eri kerroksissa kahdella wc:llä. Saimme todella rahalle vastinetta, parvekkeelta aukeni mahtava maisema suoraan merelle. Hotelliaaminen oli todella hyvä, puolihoitoa emme ottaneet mutta kävimme kerran syömässä tuttavapariskunnan kanssa, joka oli ottanut puolihoidon. Yhden buffettikokemuksen perusteella en voi puolihoitoa erityisesti suositella, Nidrissä syö monessa paikassa paremmin ja vaihtelu virkistää. Toki jos viihtyy paljon hotellilla niin sitten kannattaa harkita. Hotelli oli rauhallinen, henkilökunta varsinkin respassa todella ystävällistä ja avuliasta. Kävin yhdessä hieronnassa kylpylän puolella, ja se oli myös hyvä kokemus. Kuntosali on nk. naisten sali, ei juurikaan painoja. Yleisvaikutelma on todella siisti, ja suosittelen varsinkin a la carte bistroa. Ruoka oli todella hyvää. Teinit tykkäsivät myös allasbaarin snackseistä. Huoneessa oli jääkaappi (minibaari) ja vedenkeitin, joten jos kahvia halusi niin piti mennä pikakahvilinjalla. Saavuimme puolenyön aikaan, ja koska ravintolat olivat jo kiinni saimme huoneeseen täytettyjä patonkeja ja juomaa. Eli palvelu oli hyvä siinäkin mielessä. pois lähtiessä luovutimme huoneen jo kello 12 kun lähtö oli noin 20. Saimme varata ilmaiseksi suihkuhuoneen käyttöömme puoleksi tunniksi ja siellä oli puhtaita pyyhkeitä. Hotellista sai erilliset pyyhkeet myös allasalueelle. Nidristä kannattaa ehdottomasti varata risteily ms Christinalle. Saaristokierros ja uimaretket meressä olivat meidän matkamme kohokohta. Suosittelen myös auton vuokrausta, saaren kiertää kohtuullisen nopeasti ja automatkalla näkee paljon. Esimerkiksi saaren toisella puolella sijaitseva Porto Katsiki on huikea ranta. Jossain määrin korkeanpaikankammoisellekaan reitti ei ollut liian haastava. Taksi Nidriin maksoi kahdeksan euroa ja bussilippu 1,80, joten meidän neljän hengen perheemme käytti kyllä taksia ahkerasti. Tie Nidriin on kapea eikä siinä ole kävelyväyliä, joten jalankulkijoita ei juurikaan näkynyt. Nidrin putouksille menimme taksilla ja tulimme takaisin Nidriin kävellen, matka ei ollut pitkä ja siinä näki mukavasti tavallisia taloja.

 
20.6.2018

Kirjoittanut Merja K Masku, Suomi

Kerrassaan upea paikka ja palvelu

N. 4 km Nidrin keskustasta sijaitseva Porto Galini on ihan täyden palvelun hotelli. Upealla paikalla rannalla sijaitsevassa hotellissa on kaikki mitä rentouttavalta lomalla tarvitsee. Kauniit, kreikkalaistyyliset valkoiset rakennukset sinisine ovineen ja ikkunaluukkuineen. Kauniita kukkaistutuksia ympäri aluetta. Tilavat, siistit huoneet. Joka päivä siivous. Kahvin-ja teenkeittövälineet sekä tarvikkeet, minibaari. Ilmaiset WiFi sekä ilmastointi. Erittäin ystävällinen henkilökunta joka paikassa. Useampia ravintoloita ja allasbaari. Kaksi isoa uima-allasta (myös lastenaltaat) sekä hotellin oma ranta lepotuoleineen. Rannalle saa myös juomia ja ruokaakin tilattua. Rannalta voi myös vuokrata kanootteja, suppilautoja ym. Pieni super market. Spa osasto, jossa saa hoitoja ja pääsee saunaan ja porealtaaseen. Meillä oli buffetaamiainen varattu. Aamiainen oli aivan mahtava, ihan kaikkea mitä vaan voi olla, oli täällä tarjolla. Kahvit ja vesi tuotiin pöytään ja kaadettiin kuppeihin. Söimme myös lähes koko viikon täällä. Taksimaksu Nidrin kaupunkiin maksoi 8€, bussilla 1,80€.