Porto Galini

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Rauhallinen ympäristö
  • Suuri spa-osasto

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Porto Galini on kauniilla paikalla rannalla. Tässä perhehotellissa on tekemistä sekä aikuisille että lapsille. Spa-osastolla on erilaisia hoitoja ja lisää hemmottelua lomaan saat varaamalla puolihoidon.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Remontoituja kahden hengen huoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Sviittejä 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Todella hyvä palvelu, hieno sijainti upean yksityisen rannan kera sekä erittäin hyvin otettu lapset huomioon kaikessa.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 602 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suuri, rannalla sijaitseva korkealuokkainen hotelli koostuu useista erillisistä rakennuksista. Porto Galinissa on mainio kreikkalainen tunnelma ja kaksi viihtyisää allasaluetta, joilta aukeaa näkymä merelle. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä erillinen lastenallas. Maksuttomat allaspyyhkeet.

Porto Galinin buffetravintolassa Asteria tarjoillaan aamiaista ja illallista, täältä on kaunis näkymä altaalle ja merelle. Naftilos-ravintolassa voit nauttia à la carte -lounaan ja illallisen rannan Bistrossa. Bistrossa tarjoillaan illallista. Baari. Nuoremmille hotellivieraille on leikkipaikka ja 4–12-vuotiaille hotellin järjestämä lastenkerho. Hieman vanhemmille on pelihuone, jossa on lisämaksusta biljardi, pöytätennis, ilmakiekko ja jalkapallopeli.

Kolme maksutonta tenniskenttää sekä maksuton lentopallo. Vieraiden käytössä on maksuton joogaterassi. Kanootteja ja SUP-lautailua. Suuri spa-osasto, jolla on poreamme, sauna ja höyrysauna lisämaksusta. Lämmitetty sisäallas (vain aikuisille) on käytössä maksutta klo 9–13. Myöhemmin sisäallas on vain aikuisten käytössä lisämaksusta. Spa-osastolla on saatavissa yli 16-vuotiaille lisämaksusta erilaisia hoitoja, kuten hierontaa, käsi- ja jalkahoitoja. Maksuton kuntosali, ikäraja 16-vuotta.

Vastaanotossa ja allasalueilla on maksuton wifi. Hotellin rannalla on aurinkoterassi ja maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Minimarketti. Hotellissa on korkeuseroja. Hissi on vain päärakennuksessa. Noin 4 kilometriä Nidriin. Keskustaan kulkemiseen suositellaan auton vuokrausta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Puolihoito sisältää aamiaisen ja illallisen buffetravintolassa.

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa