1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Orion (Lefkas) -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,4 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Palvelu
 
9,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,4 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Jaana,
Rauma

+
Huippusijainti, todella siisti hotelli, jossa on kiinnitetty huomiota sisustukseen. Hotellin oma alue on kiva, koska respa/aamiainen/allas/lepotuolit sijaitsevat kaikki lähellä. Tämä on todella hyvä hotelli ihan joka tavalla!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-03


9 10:stä

Knut,
Porvoo

+
Henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-03


9 10:stä

Leena,
Vantaa

+
Hyvä sijainti. Tilava huone ja laminaattilattia.jääkaappi
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-08


9 10:stä

Aija,
Liperi

+
Erinomainen sijainti, hyvä palvelu.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-08


9 10:stä

Seija,
Rovaniemi

+
Sijainti, pienuus ja henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-24


10 10:stä

Knut ,
Porvoo

+
Erittäin mukava henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-24


9 10:stä

Paula,
Helsinki

+
rauhallinen, hyvässä paikassa, erittäin siisti, viihtyisä, hienot maisemat
-
-tupakointi pitäisi ehdottomasti rajoittaa tietuille alueille -uima-allasalueen käyttö pitäisi rajoittaa hotellin asukkaille ja pyyhevaraus melkein koko päiväksi ilman käyttöä selvästi kieltää (aurinkotuoleja vähän, varsinkin niitä, joihin aurinko paistaa)

Vahvistettu asiakas: 2018-09-24


9 10:stä

Päivi,
Mäntsälä

+
Siisti ja rauhallinen hotelli erinomaisella sijainnilla.
-
Aamiaiselle hieman vaihtelua.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-17


10 10:stä

Tiia,
Espoo

+
Todella mukava henkilökunta ja hyvä palvelu. Siisti hotelli ja kaunis ympäristö. Aamupala oli hyvä, tosin ei kovin vaihteleva. Erinomainen hotelli.
-
Wi-Fi toimi paikoitellen hitaasti etenkin huoneessa.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-17


10 10:stä

Anu,
Tampere

+
Loistavalla paikalla ja henkilökunta mukavaa
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-17


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Orion (Lefkas) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 5/5 Sijainti
 • 5/5 Nukkuminen
 • 5/5 Huoneet
 • 5/5 Palvelu
 • 5/5 Hinta-laatusuhde
 • 5/5 Siisteys

100% matkustajista suositttelee

83 arvostelua
Erinomainen
 
72
Erittäin hyvä
 
10
Hyvä
 
1
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

21.5.2017

Kirjoittanut Marjo_12345 Tampere, Suomi

Loistava hotelli!

Mahtava pienehkö hotelli, sijainti aivan meren rannalla. Viihtyisä allasalue, rauhallinen, ei liikenteen melua. Lähellä Nidrin satamaa ja rantakatua. Todella kauniit, avarat huoneet ja siisteys aivan huippuluokkaa! Hotellin omistajat ja koko henkilökunta erittäin ystävällisiä ja auttavaisia. Aamupala riittävä ja maukas, esim. munakasta sai pyytämällä.

 
21.7.2014

Kirjoittanut Kettu2014 Etelä-Suomi, Suomi

Erinomainen hotelli, erinomaisella paikalla

Pieni idyllinen hotelli aivan meren rannalla, uima-altaan kera. Hotelli muodostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta, jotka sijaitsevat rauhallisen kujan päässä. Pääkadun vilinä ei kuulunut lainkaan hotellialueelle ja muutenkin alue oli rauhallinen, iltaisin jopa hiljainen. Huoneet olivat mukavan kokoisia ja siistejä. Huoneiden yhteydessä oli oma parveke. Sängyt olivat ehkä hieman epämukavat, koska pelkkä runkopatja teki vuoteesta melko kovan. Ilmastoinnin sai käyttöönsä lisämaksua vastaan. Laite oli varsin tehokas ja huoneen sai nopeasti viileäksi. Huoneissa oli hyvä äänieristys, mutta ovissa ei ollut kynnyksiä, joten äänet hotellin portaikosta ja käytävästä välittyivät hyvin huoneeseen. Tästä syystä voi herkkäunisemman uni katkeilla yöllä. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista. Patricia baarissa oli yhtä hymyä aamusta iltaan. Allasbaarista sai juomien ja drinkkien lisäksi myös syötävää: hampurilaisia, ranskalaisia, munakkaissa, pitzoja ja salaatteja. Aamupala oli ihan kohtuullinen, mutta ei kovin runsas: Leipää, muroja, jogurttia, keitettyjä munia, yhtä lajia leikkelettä ja juustoa sekä kahvia ja teetä. Ainoa miinus oli se, ettei aamupalan sisältö vaihtunut lainkaan visiittimme aikana. Hotellin uima-allas ja sen ympäristö oli hyvin hoidettu. Ympäristö oli vehreää ja kaunista runsaiden istutusten ansiosta. Altaan ympärille oli rakennettu osittain katettu iso terassialue, jolle oli sijoiteltu runsaasti sohvia, tuoleja ja pöytiä. Aamiaista oli ihana nauttia siellä. Altaan ympärillä oli vapaassa käytössä parikymmentä aurinkotuolia ja aurinkovarjoja. Rannalla sijaitsevat aurinkotuolit olivat maksullisia (2,50 eur./pvä). Merivesi oli todella kirkasta ja puhdasta. Rannan pyöreät pikkukivet olivat miellyttäviä jalan alla. Hotelli Orion oli kaiken kaikkiaan ihastuttava kokonaisuus, jossa viikon loma kului kuin siivillä. Yksi parhaita hotelleja jossa olen vieraillut. Tänne hotellia suosittelemme mielellämme ja tulemme itsekin varmasti vierailemaan täällä uudelleen.

 
11.6.2019

Kirjoittanut catherinemdixon Warrington, Yhdistynyt kuningaskunta

Wonderful yet again

We returned on 9th June from our third trip to Orion Suites in Nidri and have had a wonderful time. The welcome is wonderful and the rooms very special. Everyone without exception is made to feel special whether it be your first or twentieth time there. We love Nidri but would not return there if we could not stay at Orion. Thank you Rula and your wonderful team, you are remarkable.

 
2.12.2018

Kirjoittanut Βαγγελης Γ

Excellent hotel

This Hotel is one of the best in Nidri. Magnificient rooms. Very nice pool area and very helpful staff. We stayed there for twenty days. There is an excellent restaurant with a small variety of perfectly cooked dishes. Excellent hotel in general

 
25.9.2018

Kirjoittanut Yael H Shdema, Israel

So friendly staff. Comfortable, by the beach

We stayed 5 nights at the hotel. Got a 2nd floor, sea and pool view room. Room is comfortable though the closet had no shelves, only hanging, so it was a bit annoying. Also the shower wasn't fitted well so water went everywhere. Besides these minor flaws it was ok. We had good WiFi both in the room and by the pool Hotel staff are the best. Especially Anki, and also the barista ) English lady(. Breakfast was great and so were the snacks by the pool. A little warning, if you go there note that sitting on sun beds on the beach is not free, they don't belong to the hotel and a guy comes every once in a while and charges about everything Euro per chair. All in all we highly recommend this hotel and we might come there again next year.