Kokemuksia Orion (Lefkas) -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,4 10:stä Perustuu 79 arvioon
Kokonaisuus
 
9,4 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,5 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Sijainti Siisti Huippu henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-30


10 10:stä

+
Hotellin mahtava sijainti aivan rannalla ja kiva allasalue. Kauniit huoneet ja niin mukava henkilökunta. Aamiainen oli hyvä ja monipuolinen. Oli kiva istua ulkona aamiaisella ja katsella edessä aukeavaa merimaisemaa. Allasbaarista sai myös tilattua ruoka-annoksia, jos halusi viettää rauhallista päivää hotellilla.
-
Tupakointi allasalueella voisi olla kiellettyä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


10 10:stä

+
Rannalla
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


9 10:stä

+
Miellyttävä ja ystävällinen henkilökunta, sopivan pieni ja kotoisa hotelli, hotellin ruuan ja juomien hintataso oli balanssissa, rannan läheisyys.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


9 10:stä

+
Sijainti. Siistit huoneet.
-
Kylppärin suihkutilaan olisi kiva saada joku hylly pesuaineille. Meikeillekin joku hylly.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


10 10:stä

+
Ihana hotelli, siisti, rauhallinen ympäristö, tunnelmallinen, kalustettu todella kauniisti. Hyvät sängyt, pehmeämmät mitä olemme kreikan lomillamme tottuneet. Superystävällinen henkilökunta. Uima-altaan vesi lämpimämpää kuin merivesi.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-02


9 10:stä

+
Hyvä sijainti, rauhallinen ja erittäin siisti.
-
Isompi jääkaaappi huoneeseen.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-29


9 10:stä

+
Hotellin henkilökunta on erittäin ystävällistä, vaikka varmasti on ollut kiire huolehtia kaikesta pienellä porukalla. Hotellin sijainti on loistava, uima-allas, baari, aurinkotuolit ym. lähellä merta ja silti lyhyt kävelymatka illalla ravintoloihin.
-
Jollain tavalla kannattaisi selkeämmin kertoa rannalla liikkuville ihmisille, että allasalue ja siellä olevat aurinkotuolit on tarkoitettu vain hotellin asiakkaille. Nyt niissä oli usein isoja ryhmiä ulkopuolisia omine eväineen, ym.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-08


10 10:stä

+
Ihana pieni, rauhallinen hotelli kauniilla ja rauhallisella paikalla.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Orion (Lefkas) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

100% matkustajista suositttelee

95 arvostelua
Erinomainen
 
82
Erittäin hyvä
 
12
Hyvä
 
1
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

7.12.2019

Kirjoittanut KettuKaarina Etelä-Suomi, Suomi

Edelleen kehujen arvoinen

Tämä oli toinen vierailumme Orion-hotelliin. Jo ensimmäisellä kerralla olimme hyvin tyytyväisiä hotellin sijaintiin, sisustukseen, siisteyteen ja palveluun. Eikä meidän tarvinnut nytkään pettyä. Huoneita ja hotellin yleisiä tiloja oli remontoitu, siisteys oli huippuluokkaa ja palvelu loistavaa. Ilmastointi kuului nyt huoneeseen vakiona. Aamiaistarjontakin oli monipuolistunu, mm. munia, pekonia, paistettuja sieniä ja nakkeja oli lisätty tarjoiluun. Hyvillä mielin voimme suositella tätä ihanaa hotellia.

 
21.5.2017

Kirjoittanut Marjo_12345 Tampere, Suomi

Loistava hotelli!

Mahtava pienehkö hotelli, sijainti aivan meren rannalla. Viihtyisä allasalue, rauhallinen, ei liikenteen melua. Lähellä Nidrin satamaa ja rantakatua. Todella kauniit, avarat huoneet ja siisteys aivan huippuluokkaa! Hotellin omistajat ja koko henkilökunta erittäin ystävällisiä ja auttavaisia. Aamupala riittävä ja maukas, esim. munakasta sai pyytämällä.

 
21.7.2014

Kirjoittanut KettuKaarina Etelä-Suomi, Suomi

Erinomainen hotelli, erinomaisella paikalla

Pieni idyllinen hotelli aivan meren rannalla, uima-altaan kera. Hotelli muodostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta, jotka sijaitsevat rauhallisen kujan päässä. Pääkadun vilinä ei kuulunut lainkaan hotellialueelle ja muutenkin alue oli rauhallinen, iltaisin jopa hiljainen. Huoneet olivat mukavan kokoisia ja siistejä. Huoneiden yhteydessä oli oma parveke. Sängyt olivat ehkä hieman epämukavat, koska pelkkä runkopatja teki vuoteesta melko kovan. Ilmastoinnin sai käyttöönsä lisämaksua vastaan. Laite oli varsin tehokas ja huoneen sai nopeasti viileäksi. Huoneissa oli hyvä äänieristys, mutta ovissa ei ollut kynnyksiä, joten äänet hotellin portaikosta ja käytävästä välittyivät hyvin huoneeseen. Tästä syystä voi herkkäunisemman uni katkeilla yöllä. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista. Patricia baarissa oli yhtä hymyä aamusta iltaan. Allasbaarista sai juomien ja drinkkien lisäksi myös syötävää: hampurilaisia, ranskalaisia, munakkaissa, pitzoja ja salaatteja. Aamupala oli ihan kohtuullinen, mutta ei kovin runsas: Leipää, muroja, jogurttia, keitettyjä munia, yhtä lajia leikkelettä ja juustoa sekä kahvia ja teetä. Ainoa miinus oli se, ettei aamupalan sisältö vaihtunut lainkaan visiittimme aikana. Hotellin uima-allas ja sen ympäristö oli hyvin hoidettu. Ympäristö oli vehreää ja kaunista runsaiden istutusten ansiosta. Altaan ympärille oli rakennettu osittain katettu iso terassialue, jolle oli sijoiteltu runsaasti sohvia, tuoleja ja pöytiä. Aamiaista oli ihana nauttia siellä. Altaan ympärillä oli vapaassa käytössä parikymmentä aurinkotuolia ja aurinkovarjoja. Rannalla sijaitsevat aurinkotuolit olivat maksullisia (2,50 eur./pvä). Merivesi oli todella kirkasta ja puhdasta. Rannan pyöreät pikkukivet olivat miellyttäviä jalan alla. Hotelli Orion oli kaiken kaikkiaan ihastuttava kokonaisuus, jossa viikon loma kului kuin siivillä. Yksi parhaita hotelleja jossa olen vieraillut. Tänne hotellia suosittelemme mielellämme ja tulemme itsekin varmasti vierailemaan täällä uudelleen.

 
22.9.2019

Kirjoittanut mort8 staffordshire

Best hotel in nidri

Love this hotel can not bear the location right on the beach front , really comfy beds and large cool rooms with lovely decor Roula the owner will do anything to help and so will the staff Caroline who runs the bar and the kitchen does a fantastic food and will do anything if possible to cook for you best all round hotel

 
10.8.2019

Kirjoittanut 284marlenet Littleborough, Yhdistynyt kuningaskunta

Marlene and Robert Taylor Manchester

Had a fantastic stay at the Orion staff ever so friendly especially the maids and Caroline at the pool bar hope you got your salmon sorry forgot to put contact details in package. Have never had as much space on a hol in Greece and been going many years people were booking for return visits before leaving no wonder we struggled to get in. Thanks again for everything and also to Julie the sunvil rep for being so helpful how's the quality control going on the breakfast run😆 Regards Marlene and Bob Taylor