Nefeli Studios

Hotelli Nefeli Studios on perheomisteinen hotelli, jossa on vain 16 huonetta. Hotelli sijaitsee aivan rannalla Vassilikiksessa Lefkaksella. Täällä meri on aina läsnä - rentoudut sitten aurinkotuolissa tai kokeilet vauhdikkaita vesiurheilulajeja rannalla. Tilaa jotain hyvää syötävää tai juotavaa hotellin rantabaarista tai kävele Vassilikikseen ja kokeile paikallisia erikoisuuksia tavernassa.


Huonetyyppi

Yksiö 1-2 hengelle. Kaksio 2-4 hengelle, joista kaksi lasta.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Nefeli Studios on viihtyisä, pieni hotelli joka on ollut saman kreikkalaisen perheen omistuksessa jo 30 vuoden ajan. Hotelli sijaitsee aivan rannalla viihtyisässä Vassilikiksen kalastajakylässä ja täältä pääset pulahtamaan helposti myös mereen. Sekä rannalla että hotellin puutarhassa aurinkotuoleja ja -varjoja.

Voit nauttia aamiaista ja illallista hotellin rantabaari Nefeli Beach Barissa tai tilata jotain raikasta juotavaa päivän lämpimimpinä tunteina.

Vassilikin keskustassa odottaa ravintoloita ja putiikkeja. Pysäköintimahdollisuus, mikäli haluat tutustua Lefkakseen omatoimisesti vuokra-autolla. Pesulapalvelu lisämaksusta.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.