1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Kostas And Sophies -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kostas And Sophies -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

44 arvostelua
Erinomainen
 
17
Erittäin hyvä
 
13
Hyvä
 
7
Ei kovin hyvä
 
6
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

30.7.2018

Kirjoittanut Marko S Lammi, Suomi

Mukava huoneistohotelli rauhallisella sivukadulla

Kostas& Sofies on rauhallisella sivukadulla oleva siisti huoneistohotelli. Keskustan vilkkaille kaduille ei ole kuin 100m matkaa, mutta melu ei kantaudu hotelliin ollenkaan, joten saat olla rauhassa. Huoneet ovat vaatimattomasti varustettuja ja vanhahtaneita, mutta siistejä ja kyllä kaikki tarpeellinen löytyy. Varustuksena (ainakin meidän huoneessa) oli jääkaappi, vedenkeitin ja joitain astioita. Ilmastoinnin saa lisämaksusta (6eur/pvä). Aamupalaa ei ole saatavilla. Uima-allas on avoinna 9-20, ja on oikein siisti. Vastaanoton yhteydessä on baari josta saa snacksejä ja juotavaa. Huoneiden luovutus on tasan klo 12, eikä jatkoaikaa ole mahdollista saada edes rahalla! Laukut voi kyllä jättää respaan, ja yksi vessa/suihku on käytettävissä lähtöön asti. Palvelu ei ole sieltä ystävällisimmästä päästä, mutta asiaan vaikuttaa sekin miten itse käyttäytyy.

 
18.7.2019

Kirjoittanut babyd789

peaceful and amazing views

peaceful and amazing views of the mountains. kostas and his family are friendly, they make you feel welcome.lovely and clean, good location 10 minute walk to the harbour, the pool is lovely and clean .

 
10.6.2019

Kirjoittanut Tina L

Perfect get-away with affordable prices, great location, nice people

Perfect for couples. We liked the clean apartment, very close to everything. The hotel is beautiful and clean. People are very nice. The pool is very tidy. Lefkas is a place to be, we are coming this year again.

 
8.6.2019

Kirjoittanut steve j

fantastic holiday

wow what a fantastic place to stay kostas and his family are so friendly they make you feel so welcome from the word go the room was spotless amazing view of the mountains beautiful pool stunning bar very peaceful and quiet even though your so close to shops bars and beaches cant wait to get back there just amazing

 
7.6.2019

Kirjoittanut katya28 Derbyshire England

Love this place

I have stayed here many times. Fantastic family run business. Lovely clean apartments. Konstantinos cannot do enough for you. Good location set back from the min road so no traffic noise. And best of all is the pool which is well looked after and I should know as I work at one. Fantastic place. Iwill add photo soon