Huoneet

Kaksio

Yksinkertaisia kaksioita erillisellä makuuhuoneella. Kaikissa huoneistoissa on keittiöosa, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin ja hyvä keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Kaksioissa, joissa on parveke merinäköalalla, on kalustettu keittiö sekä näköala myös puutarhaan (noin 22 neliötä). Osassa parvekkeellisista kaksioista ei ole näköalaa.

Kaksioissa, joissa on jaettu ulkotila pohjakerroksessa, on kalustettu ulkotila. Näissä huoneistoissa majoittuvilla on pääsy puutarhan istuinryhmälle. Terassi on myös muiden hotellin asukkaiden käytössä kävelytienä huoneistoihin. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Suurehko kaksio - kesä 20

Suurehkoja, yksinkertaisia kaksioita erillisellä makuuhuoneella. Kaikissa kaksioissa on keittiöosa, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin ja hyvä keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Yksiö

Yksinkertaisia yksiöitä avoimella pohjaratkaisulla. Keittiöosa, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin ja hyvä keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä/1-3 henkeä, joista 1 lapsi.