1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Cosmopol -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
6,4 / 10
Puhtaus
 
8,2 / 10
Palvelu
 
6,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,4 / 10
Huone/huoneisto
 
6,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
6,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
6,8 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Liisa,
Tornio

+
Siivooja kävi aina silloin vasta kun olimme pois huoneesta.
-
Yksiöihin myös isommat jääkaapit ja enemmän ruokailuvälineitä. Niitä oli niukasti.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-08


6 10:stä

Harri,

+
-
Siisteys muuten hyvää mutta pytynkin voisi edes kerran huuhtaista. Samoin ovet voisi tarkistaa,että toimivatko moitteettomasti. Henkilökunta oli nyrpeähkö..

Vahvistettu asiakas: 2018-10-08


3 10:stä

Antti,
Espoo

+
hyvällä paikalla
-
Huoneistojen keittomahdollisuudet kuntoon, nyt ei mitään saumaa tehdä itse ruokaa koska todella huonot laitteet. Naapuri rakennuksessa metelöiviä nuoria. Voisi omistaja pariskunta olla ystävällisempiä, nyt todella tyly ainakin tämä rouva.. tämänpä vuoksi altaalla ei ketään ollutkaan. Pois kirjautuessani tämä rouva vain tiuski. Tämä ei todellakaan vastaa 3 tähden majoitusta max 2 tähteä.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-17


7 10:stä

,

+
Ystävällinen henkilökunta
-
Huone oli siisti, mutta pienellä pintaremontilla siitä saisi vielä kauniin. Ainakin yksiön jääkaappi oli aivan liian pieni

Vahvistettu asiakas: 2018-08-20


8 10:stä

,

+
-
Wi-fi myös huoneisiin.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-16


3 10:stä

Birgit,
Skanderborg

+
Beliggenheden
-
Flere smil og mere imødekommenhed

Vahvistettu asiakas: 2018-10-08


7 10:stä

Leif,
Odense

+
Godt placeret
-
At de ikke lukker hotellet dagen før afrejse.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-08


7 10:stä

Lis,
Aarhus

+
Dejlig altan, smuk udsigt, fin rengøring, gode håndklæder.
-
En gryde, enkle redskaber til tilberedning af et let måltid og evt en brødrister ville være godt.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-01


8 10:stä

Birgit,
Herning

+
Næsten alt.
-
Rengøring kunne godt være lidt bedre, spanden med toiletpapir skal tømmes hver dag.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-24


10 10:stä

,

+
-
Køkkenstr. Og så kunne der godt være lidt ekstra service

Vahvistettu asiakas: 2018-09-24


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Cosmopol -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

60% matkustajista suositttelee

120 arvostelua
Erinomainen
 
76
Erittäin hyvä
 
17
Hyvä
 
11
Ei kovin hyvä
 
7
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

14.10.2018

Kirjoittanut Soni4m4ri4

Mukava paikka

Kiva pieni hotelli lähellä kaikkea. Huone oli puhdas ja siisti. Henkilökunta oli mukavaa ja ruoka maistuvaa. Ilmastointi plussaa. Uima-allas oli mukavan kokoinen ja allasbaari terasseineen miellyttävä.

 
19.6.2018

Kirjoittanut gulisf

Buuu👎👎👎

Kyllä siisti. Mutta keittiö komerossa ei saa laittaa lämmin ruoka, harmi... Omistaja tulee ja huusi meille todella epäystävälliseti, viedään liesi pois keittiö komerosta. No, miksi sitten mainitsevat keittiö komeroa?!? Buuu👎👎👎

 
19.11.2017

Kirjoittanut KirsiR112

Hotelli Cosmopol

Sijainti erittäin hyvä. Muutaman sadan metrin päässä pääkadusta (sivukadulla), josta löytyi paljon ruokapaikkoja ja ostosmahdollisuus. Huone erittäin siisti. Kylpyhuone lähiaikoina remontoitu kuin uusi. Suihkukaappi super. Vesi ei tullut lattialle. Ihana maisema parvekkeelta. Siinä oli ihana istua aamuisin aamukahvilla sekä illalla lopuksi. Maisema on aina katsojan silmin. Siisti pieni piha tuolein ja ihanin kukka istutuksin. Huoneemme sijaitsi toisessa rakennuksessa 2 krs. Päärakennuksessa on pieni uima-allas, jota emme käyttäneet, koska uimme meressä, joka oli aivan ihana. N. 1,5 km hotellista vasemmalle, kirkon kohdalta vielä n. 100 m ja sitten oikealle. Ihana laituri ja siinä se sitten oli, ranta. Hotellissa oli rauhallista syyskuussa 2017, toki huoneen seinät olivat aikalailla ohuet. Jos yöllä saavuttiin niin kuuli hyvin kun tuolia siirreltiin esim. parvekkeella. Mutta ei häiritsevää. Se kuuluu elämään. Ystävällisesti toivotettiin tervetulleeksi hotelliin. Kadulla oltiin jo vastassa. Ja toinen henkilö vei ihan hotellihuoneeseen asti. Voin lämpimästi suositella Cosmopol hotellia.

 
15.8.2017

Kirjoittanut maarit149 Turku, Suomi

Siisti ja hyvä sijainti

Huone oli kiva ja puhdas, hyvä sänky ym. Parvekenäkymä järkyttävä peltikatto mitä kissat pitivät vessana. Yläpuolella metelöivät nuoret heittivät sukista alkaen kaikki roskat alas. Siivoja harjasi roskat myös suoraan katolle ja heitti likaset pesuvedet perään. Omistaja rouva oli todella töykeä ja aamupala köyhä.. Olisi odotettu vähän vihanneksia ja hedelmiä. Allas oli mukava ja rauhallinen mutta piti kadun kautta kiertää sinne huoneesta. Ruoka oli hyvää ja edullista. Ja sijainti todella hyvä. En suosittele kenellekään jos joutuu sivurakennuksen huoneisiin missä peltikatto parvekkeen edessä. Omistaja rouva ei sovi palveluammattiin. Kaikkia asiakkaita kohdeltava hyvin, hän naaman mukaan. Oli olo että anteeksi että tultiin hotellille

 
24.5.2016

Kirjoittanut 825valtterih

Kiva pieni hotelli

Huone oli pieni mutta siisti. Wifi ei toiminut huoneessa. Aamupala hyvä ja monipuolinen (ei sisältynyt hintaan) Keskeisellä paikalla pääkadun varrella. Lyhyt matka satamaan. Henkilökunta todella mukavaa. Huone ei ollut päärakennuksessa vaan vieressä ja parveke oli vasten toista rakennusta missä oli todella äänekkäitä nuoria. HInta laatusuhde hyvä!