1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Pelkistettyjä kahden hengen huoneita, joissa on erilliset vuoteet, tv ja pieni jääkaappi. Maksuton ilmastointi ja wifi. Erittäin pieni kylpyhuone, jossa on suihku ja wc. Tilava parveke. Siivous 6 krt/viikko.
Huonekoko: noin 13 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksikerroksinen kaksio

Kaksikerroksisissa huoneistoissa on keittiö, olohuone ja pieni kylpyhuone alakerrassa. Yläkerrassa on makuuhuone sekä tilavampi kylpyhuone, jossa on hiustenkuivain. Alakerrassa on ulkotila ja yläkerrassa parveke. Huoneistoissa on taulu-tv (englanninkielisiä kanavia lisämaksusta). Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Ulkotila alemmalla tasolla ja parveke ylemmällä. Siivous 6 krt/viikko.
Huonekoko: noin 70 neliötä
Soveltuu enintään: 1-5 hengelle, joista 1 lapsi/1-6 hengelle, joista 2 lapsta.

Kaksio

Mukavia kaksioita, joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone. Maksuton wifi, ilmastointi, tallelokero. Taulu-tv (englanninkielisiä kanavia lisämaksusta). Parveke tai maaparveke allasnäkymällä. Siivous 6 krt/viikko.
Huonekoko: noin 60 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Yksiö

Suuria, tilavia yksiöitä, joissa pieni keittonurkkaus. Kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja hiustenkuivain. Huoneistoissa on taulu-tv (englanninkielisiä kanavia lisämaksusta). Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Parveke tai maaparveke, osasta allasnäkymä. Siivous 6 krt/viikko.
Huonekoko: noin 40 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.