Captain Stavros

apollo mondo local

  • Mukava ilmapiiri
  • Pieni ja lapsiystävällinen

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Captain Stavros on pidetty hotelli. Täällä asut Nidrin reunamilla kävelyetäisyydellä ravintoloista, baareista ja sataman rantakadulta. Sisäpihalla on viihtyisä allasalue, jonka uima-altaasta on erotettu osa lapsille. Suuria, tilavia yksiöitä. Kaksioita, joista osa on kahdessa kerroksessa. Korkean asiakastyytyväisyyden ja hotellin paikallisen vivahteen ansiosta Captain Stavros on osa Apollo Mondo Local-hotellivalikoimaamme.


Huonetyyppi

Yksiö 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe -yksiö 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Kaksio 1-4 hengelle. Kaksikerroksinen kaksio 1-5 hengelle, joista 1 lapsi/1-6 hengelle, joista 2 lasta. Pienempi kahden hengen huone 1-2 hengelle. Kaksio uudessa osassa 4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Erittäin hyvä sijainti kauppaa vastapäätä, konditoria vieressä ja lyhyt kävelymatka rantakadun ra...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 142 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Captain Stavros on hieno ja viihtyisä hotelli Nidrin laitamilla. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, joista toinen on rakennettu vuonna 2019. Kävelymatkan päässä on ravintoloita, baareja ja sataman kävelykatu. Kaksi allasaluetta, joissa molemmissa on osio lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Ruoka ja juoma

Aloita päiväsi hyvällä aterialla hotellin hiljattain remontoidussa aamiaisravintolassa. Captain Stavroksessa on myös allas-/snackbaari, joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia. Satama sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä, ja täällä on useita ravintoloita, baareja ja tavernoja. Hotellin huoneistoissa on yksinkertainen keittovarustus sinulle, joka mieluummin ruokailet omalla parvekkeella tai maaterassilla.

Viihde ja liikunta

Kellarin pelihuoneessa on maksuton pöytätennis ja jalkapallopeli. Pieni kuntoiluhuone lisämaksusta. Vastaanotossa on baari ja tv.

Wifi ja muuta tietoa

Yleisissä tiloissa sekä huoneissa on maksuton wifi. Kävelymatka satamakadulle. Liikenteen äänet voidaan kokea häiritsevinä.

Lue lisää Apollo Mondo Local-valikoimastamme.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Rakennuksessa, jossa kaksiot sijaitsevat ei ole hissiä.

Apollo Mondo Local
Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Maksuton wifi