Armeno Beach

apollo mondo local

  • Hyvä sijainti
  • Kodikas tunnelma
  • Jacuzzi puutarhassa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Armeno Beach on viihtyisä pieni perheomisteinen hotelli, joka sijaitsee aivan rannalla Nidrissä. Kartanoksen perhe toivottaa sinut avosylin vastaan - he niin omistavat kuin pyörittävät hotellia. Pienestä baarista saat kylmiä virvokkeita ja illlallisravintola löydät mukavasti kävelymatkan päästä.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneta 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Suurempia kahden hengen huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Kodikkuus,sijainti,henkilökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 44 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Nidrissä sijaitseva Armeno Beach tarjoaa viihtyisää ja mukavaa asumista aivan rannalla. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta ja on erityisen pidetty rannanläheisen sijaintinsa ja ystävällisen henkilökuntansa vuoksi. Rauhallisessa ympäristössä on helppo rentoutua.

Rentoja päiviä rannalla

Aloita lomapäiväsi hitailla aamiaisilla puutarhassa, josta on näkymä kimaltavalle merelle. Rannalla sinua odottavat maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä kaunis näkymä naapurisaarille. Nauti rauhallisista kävelyretkistä rantahiekalla ja pidä virkistävä uimatauko pulahtamalla mereen.

Kävellen illan tavernaan

Armeno Beachilla on pieni, hiljattain remontoitu baari, jossa voit nauttia varjossa viilentäviä juomia. Nidrin ravintoloihin pääset kävellen noin 500 metrin matkan päähän, josta löydät useita tavernoja ja baareja.

Maksuton wifi ja liikenne

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Puutarhassa jacuzzi, joka on maksuton hotellin asiakkaille. Paikallisliikenne hotellin ulkopuolella saatetaan kokea häiritsevänä.

Lue lisää Apollo Mondo Local-valikoimastamme.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Apollo Mondo Local
Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Maksuton wifi