Huoneet

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita perinteisellä kreietalaisella sisustuksella päärakennuksessa. Parivuode tai kaksi eriilistä sänkyä ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla ja minijääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 30-35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hemgelle.

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita perinteisellä kreetalaisella sisustuksella bungaloweissa. Parivuode tai kaksi eriilistä sänkyä ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla ja minijääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 30-35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Tilavia perhehuoneita perinteisella kreetalaisella sisustuksella. Perhehuoneissa on olohuone ja erillinen makuuhuone. Perhehuoneet merinäköalalla voivat sijaita niin päärakennuksessa tai bungaloweissa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla ja minijääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 48-60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 2 lasta.