1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Deluxe-huone

Deluxe-huone, jossa poreamme kylpyhuoneessa. Tv. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 1-3 henkilölle/1-4 henkilölle, joista 2 lasta

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneet sijaitsevat joko päärakennuksessa tai bungaloweissa. Osassa kahden hengen huoneita on 1-2 porrasta huoneen sisällä. Bungaloweissa sisäänkäynti terassin kautta. Tv. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 23-25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 henkilölle tai 1-4 henkilölle, joista 2 lasta

Perhehuone kahdella normaalilla vuoteella

Eri kokoisia perhehuoneita. Huoneissa on erillinen makuuhuone parisängyllä, sekä eteistila, jossa kaksi vuodetta tai kerrossänky. Tv musiikkikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi sekä pääsy jaetulle uima-altaalle, missä lastenosa. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 31-33 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 henkilölle, joista 1 lapsi

Perhehuone neljällä normaalivuoteella

Eri kokoisia perhehuoneita, jotka sijaitsevat bungalow-rakennuksessa. Huoneissa on erillinen makuuhuone parisängyllä, sekä eteistila, jossa kaksi vuodetta tai kerrossänky. Jotkin perhehuoneista on remontoituja ja niissä on poreamme kylpyhuoneessa. Tv musiikkikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 31-33 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 henkilölle