Marva

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Perheomisteinen hotelli Marva on hyvällä sijainnilla Rethymnonin rannikolla vain kivenheiton päässä rannalta ja Platanesin keskustasta. Hotellialueella on allas, sekä suuri nurmialue ja puutarha.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Kaksioita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ilmaiset ilmastointi ja wifi. Lyhyt matka kylälle ja uimarantaan.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 101 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Marva on perheomisteinen hotelli, jossa on suuri nurmialue, allas erillisellä lastenosiolla sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, joista toinen on rakennettu vuonna 1990 ja toinen vuonna 2000. Aluetta ympäröi puutarha, jossa on suihkulähde. Ranta on sekoitus hiekkaa ja pikkukiviä. Rannalle on lyhyt kävelymatka, ja sinne mennessä on ylitettävä tie. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton pöytätennis. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. 200 metriä Platanesin keskustaan. 4 kilometriä Rethymnonin kaupunkiin. Hotelli sijaitsee asuinalueella, jonka lähellä on vilkkaasti liikennöity tie. Hotellin ulkopuolella on paikallisbusseja sekä takseja.

Ateriat

Ei aterioita.