Ariadne

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Ariadne sijaitsee keskeisellä paikalla Platanesissa, joka on pieni alue 5 km itään Rethymnonista Kreetan pohjoisrannikolla. Hotellilta on pitkälle rannalle vain lyhyt kävelymatka, voit myös rentoutua hienolla allasalueella. Rethymnonin kaupunkiin on hyvät kulkuyhteydet.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8 10:stä
Perustuu 92 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 99 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 280 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Ariadnen allasalue sijaitsee keskeisellä paikalla hotellin rakennusten välillä. Allasalueen vierellä on erillinen lastenallas sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Baari/snackbaari/à la carte-ravintola aulan vierellä. Maksuton wifi yleisissä tiloissa.

Hotelli sijaitsee Platanesin keskustassa, noin 300 metrin päässä hiekka-/pyörökivirannalta. Hyvät yhteydet Rethymnonin kaupunkiin, noin 5 kilometrin päähän. Portaita ja korkeuseroja hotellialueella. Läheisten baarien äänet saatetaan kokea häiritsevänä ja ajoittain ruuhkainen liikenne kansallistiellä voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.