1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Aquila Rithymna Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

,

+
Hieno ja kattava kokonaisuus. Miellyttävä palvelu.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-10


10 10:stä

Mika,
Porvoo

+
Monipuoliset altaat, reilusti aurinkotuoleja, merenranta vieressä, lapsiystävällinen hotelli, lapsille ilmainen lounas ja leikkipaikka.
-
Illallinen voisi alkaa aiemmin, klo 18:30 on liian myöhä lapsiperheille.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-01


10 10:stä

Olga,
Helsinki

+
Ihan rannalla sijoitus, yöllä on hilja ja turvallinen ilmapiiri .
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-20


10 10:stä

Astra,
Vaasa

+
Työntekijät ammattilaiset, kokkia myöten
-
Jos osta illallisen valmiksi , luulisi siihen kuuluvan ruokajuoma, vesi, mehu.Jännä että siitä täytyi maksaa erikseen. Jos nuoret jolla rahaa vähää, joutuu hotelliveron maksaa ja juomat päälle, sitä pitäisi ilmoita etukäteen. Turkissa esim juomat jopa alkoholi kuuluu illallisen

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


9 10:stä

Anne,
Kokkola

+
Kaikki oli ensiluokkaista
-
Nettisivuilla tulisi ilmetä että hotelli on niin kaukana Rethymnonista. Tässä tapauksessa kun hotelli oli 7 km päässä niin se teki vähän hankalaksi tuon lomapäivän suunnittelun kun tässä paikallisessa keskustassa ei nyt oikeasti ollut mitään ja esim. ravintoloissa oli lähinnä surkea ruoka. Tässä tapauksessa olisi ehdottomasti pitänyt olla all inclusive paketti. Eli sijainti oikeisiin isoihin keskuksiin rehellisesti esiin. Asiakas voi sitten valita sen perusteella hänelle sopivan sijainnin.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-09


7 10:stä

Harri,

+
Toimiva lapsiystävällinen ja turvallinen alue
-
Lasten lämmin allas puuttui

Vahvistettu asiakas: 2019-05-03


9 10:stä

Pentti,
Oulu

+
Ortodoksisen pääsiäisen näkyminen kaikille. Allasalue oli viihtyisä
-
Saunassakävijöille ei ole omaa pukeutumistilaa. Ei myöskään sisäkylpylän asiakkaille. Suomalaisessa saunassa olisi hyvä olla löylyvettä. Pakokaasut tulivat huoneeseemme; huone sijaitsi aivan autojen pysäköinnin yläpuolelle(luulisi sesongin alussa muitakin huoneita olevan tarjolla!!); allergiselle hankala.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-02


10 10:stä

,

+
hyvä palvelu, runsaasti aktiviteetteja, monipuolinen ja runsas aamupala
-

Vahvistettu asiakas: 2019-04-29


9 10:stä

Jouni,
Helsinki

+
-
Kuvat hotellista ja alueesta olivat vaatimattomat todellisuuteen verrattuna.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-29


9 10:stä

Veli-Pekka,
Helsinki

+
Aamupala, palvelu, siivous ja ystävällisyys.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-04-29


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aquila Rithymna Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

2806 arvostelua
Erinomainen
 
1546
Erittäin hyvä
 
769
Hyvä
 
296
Ei kovin hyvä
 
96
Huono
 
99

Viimeisimmät 5 arviota

28.10.2018

Kirjoittanut 110erkkip Helsinki, Suomi

Palasimme tänne uudestaan

All inclusive paikkoja tuli käytyä runsaasti lasten ollessa pieniä; tänne palasimme kuopuksen toivomuksesta viisi vuotta ensimmäisen käynnin jälkeen. Edelleen upea palvelu! Ala carte ravintolassa pöytiintarjoilu ja upeat annokset. Oma allas rantabungalowissa on todella miellyttävä.

 
2.7.2018

Kirjoittanut Gazza59Finland Kokkola, Suomi

Tasokas hotelli

Kävimme täällä viikkoa ennen juhannusta ja kokemus oli erittäin hyvä. Hotellialue on kuin pieni kylä, mutta kaikki toimii todella hyvin. Meillä oli puolihoito joka maksoi vain 86€ viikko, kahdelta aikuiselta ja kahdelta lapselta. Täysihoito olisi maksanut 940€. Tosin juomat olivat aika kalliita, kun niistä maksoi erikseen. Alle 12 vuotiaille lapsille oli ilmaista pizzaa ja muuta pientä purtavaa kl 12.30-13.30. Illalliselle ja iltaohjelmaan piti miesten pukeutua pitkiin housuihin, tästä pidettiin myös kiinni. Ruoka oli tosi hyvää, kunnon viiniä ruoan kanssa oli vaikeampaa löytää. Jos osti koko pullon, niin juomista voi jatkaa seuraavana iltana. Uima-altaita oli useampia ja niissä oli myös uimavalvojat kl 10-18. Rannan aurinkotuolit kuuluivat hotellille, mikä ei ole aina itsestään selvyys. Voin suositella hotellia, teistä pidetään siellä hyvää huolta. Siisteydestä ei myöskään tingitä tässä hotellista. Huoneet olivat myös toimivat, ilmastointi toimi erittäin hyvin. Yleensä se pitää melua, mutta täällä se oli lähes äänetön. Hieno hotelli, toivotaan että voimme palata tänne jonain päivänä.

 
17.6.2019

Kirjoittanut Dreamer619038

Amazing holiday

Just returned from a week of complete relaxation. Lovely hotel with very attentive staff, too many to mention by name. The animation team were superb. Special mention goes to Gunther and Rebecca. Sorry we beat you at Boules!! Food was outstanding and rooms very comfortable and clean. Bathrooms were a little dated and I wouldn't say were 5 star but perfectly adequate with plenty of hot water. Only criticism would be that there was not enough shallower areas in the pools. Being only 5 foot tall and not a confident swimmer, I prefer to not to be out of my depth, The only area we could find was in the main pool with access via the kiddies pool. Would definitely return.

 
15.6.2019

Kirjoittanut OAA717

Too Many Mosquitoes

I stayed here for a week in June of 2019. My annoyance with the hotel stems from the fact that it’s a breeding ground for mosquitoes. You are safe if you can keep the door to the patio closed or if you have your room cooled. The air conditioning in the room does not work which was uncomfortable for many reasons, and the house keeping would always leave the door to the patio open. Needless to say I averaged about 20 bites a day. Lastly, this is not a 5 star hotel. It’s dated. I will never stay here again.

 
14.6.2019

Kirjoittanut 197LynnL Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Superb !!

Have had the most enjoyable week here. The staff are all really friendly and helpful. The food is amazing and plenty of choice for all palates. The beach and pools are great. For a five star hotel I would expect a little more luxury in the bathroom but there is always plenty of hot water and clean fluffy towels so a minor thing really. Everywhere is exceptionally clean and bright. Not many children around so not sure how it will be during the summer holidays but seems they have a very good animation team who get everyone up and playing games etc. All in all a super place and one I would come back to.