Kokemuksia Aquila Rithymna Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 401 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

,

+
-
"Ruokalan" äänitaso voisi yrittää vähentää. Taustamusiikkia voisi myös "rauhoittaa".

Vahvistettu asiakas: 2019-10-19


9 10:stä

Kaija,
Kokkola

+
-
Pyörätuolilla mahdoton liikkua,vaikka luiskat olivat tätä tarkoitusta varten.Samoin hissit.liian kapeat.Vaati kyllä kärsivällisyyttä,että pääsi hissiin.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-12


10 10:stä

Kaarina,
Kouvola

+
Todella ystävällistä palvelua.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-12


8 10:stä

,

+
Sijainti, siisti ympäristö ( puutarhat, altaat, ranta, hotellin yleiset tilat)
-
Hintataso hotellissa korkeahko yleiseen hintatasoon suhteutettuna. Late check out myöskin kallis. Huoneiden taso ei vastaa hotelliluokitusta

Vahvistettu asiakas: 2019-09-30


10 10:stä

Oskar,
Espoo

+
Erinomainen kattaus puolihoidossa. Hyvä sijainti meren äärellä. Iso allas. Siisti, paljon henkilökuntaa. Hyvin hoidettu piha ja istutukset. Hyvä ilmastointi.
-
Ruokailuun myytävät viinit aika hintavia

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


9 10:stä

,
Nummela

+
-
Osa huoneista kaipaa uudistusta

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


10 10:stä

,

+
Hyvä ruoka, palvelu, ranta, altaat.
-
Musiikki oli turhan kovalla aamiaisella ja päivällisellä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-09


9 10:stä

Iina,
Helsinki

+
Siisti hotellialue ja ystävällinen asiakaspalvelu
-
Huone oli selkeästi vanhempi kuin aiemmin hotellissa vierailtaessa. Huonesiivous voisi olla huolellisempi.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-05


10 10:stä

Janne,
Kerava

+
Lähtäpäivän suihkumahdollisuus check outin jälkeen erillisessä huoneessa loistopalvelu. Animation teamin aktiviteetit aivan loistavia.
-
Jääpalakoneita ei ole, pitää aina hakea jäitä baarista. Juomista ylihintaa ruokailuissa sekä baarissa yleiseen hintatasoon nähden.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


7 10:stä

,

+
Hyvä ruoka ja huonesiisteys.
-
Parempi ja nopeampi palvelu ravintoloissa.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-06


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aquila Rithymna Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

3015 arvostelua
Erinomainen
 
1658
Erittäin hyvä
 
818
Hyvä
 
321
Ei kovin hyvä
 
105
Huono
 
113

Viimeisimmät 5 arviota

1.10.2019

Kirjoittanut osalin Espoo, Suomi

Viikon puolihoito

Erinomainen hotelli perheille. Laaja ja maukas illallisbufe, paljon ohjelmaa, hieno uima-allas. Hyvä sijainti heti rannalla. Siistiä kaikenpuolin ja hienot istutukset. Mielestäni hyvä hinta / laatu ainakin näin syysaikaan. Paljon henkilökuntaa, ei tarvinnut juurikaan odotella mitään. Rakennusten tyyli ja sisustus ei ole kaikkein moderneinta mutta hyvän näköinen kumminkin.

 
28.10.2018

Kirjoittanut 110erkkip Helsinki, Suomi

Palasimme tänne uudestaan

All inclusive paikkoja tuli käytyä runsaasti lasten ollessa pieniä; tänne palasimme kuopuksen toivomuksesta viisi vuotta ensimmäisen käynnin jälkeen. Edelleen upea palvelu! Ala carte ravintolassa pöytiintarjoilu ja upeat annokset. Oma allas rantabungalowissa on todella miellyttävä.

 
2.7.2018

Kirjoittanut Gazza59Finland Kokkola, Suomi

Tasokas hotelli

Kävimme täällä viikkoa ennen juhannusta ja kokemus oli erittäin hyvä. Hotellialue on kuin pieni kylä, mutta kaikki toimii todella hyvin. Meillä oli puolihoito joka maksoi vain 86€ viikko, kahdelta aikuiselta ja kahdelta lapselta. Täysihoito olisi maksanut 940€. Tosin juomat olivat aika kalliita, kun niistä maksoi erikseen. Alle 12 vuotiaille lapsille oli ilmaista pizzaa ja muuta pientä purtavaa kl 12.30-13.30. Illalliselle ja iltaohjelmaan piti miesten pukeutua pitkiin housuihin, tästä pidettiin myös kiinni. Ruoka oli tosi hyvää, kunnon viiniä ruoan kanssa oli vaikeampaa löytää. Jos osti koko pullon, niin juomista voi jatkaa seuraavana iltana. Uima-altaita oli useampia ja niissä oli myös uimavalvojat kl 10-18. Rannan aurinkotuolit kuuluivat hotellille, mikä ei ole aina itsestään selvyys. Voin suositella hotellia, teistä pidetään siellä hyvää huolta. Siisteydestä ei myöskään tingitä tässä hotellista. Huoneet olivat myös toimivat, ilmastointi toimi erittäin hyvin. Yleensä se pitää melua, mutta täällä se oli lähes äänetön. Hieno hotelli, toivotaan että voimme palata tänne jonain päivänä.

 
17.10.2019

Kirjoittanut Leona M

Incredible (each & every time)!

Having travelled throughout Europe and the Caribbean, I can truly say this hotel is unique. The genuine warm welcome, friendly & extremely attentive staff - I hate to use this word,as having stayed here 26+ times they are friends/second family to us. So why do we return again & again throughout the year? The hotel is on the seafront with a spotless private sandy beach (a turtle nesting site) & set in beautiful extensive grounds, based on a traditional Cretan village you can wander through the immaculate gardens, sit in the square outside the church, drink something at the traditional Kafeneion, or perhaps you prefer the taverna, the brasserie or one of the restaurants. The beach or one of the many pools,the choice is yours with an abundance of parasols and sunbeds. With such extensive grounds there is always a place of solitude should you wish. All of this is beautiful,but without the incredible people who work here year after year, this would just be a beautiful hotel. They make it a very special place indeed & one that captures your heart & so we will continue to enjoy many more holidays here to come!

 
16.10.2019

Kirjoittanut Sat H

If you think this is 5* then you are delusional

Went to this so called 5* in late September for my wife’s 50th . On entering the hotel the reception looked good standing BUT that’s where it ends. Room looked dated , shower room from 1980’s and not to mention the stale smell. Defo not 5* but more like 3* at best Hall ways have to old mouldy carpets and lifts outdated Restaurant buffet style but very average, please don’t go half board because they charge you £4.50 for bottle of water. Be warned wine prices are really silly for the quality. Hey ho but it’s your choice .