1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Summer Dream -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Sari,
Helsinki

+
Erittäin siisti, ystävällinen henkilökunta ja laaja aamiaisvalikoima.
-
Tv ei tällä kertaa toiminut ilmeisesti missään hotellihuoneessa.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


8 10:stä

Maija,
Oulu

+
Pieni mutta näppärä hotelli. Ystävällinen palvelu.
-
Meillä on pieni konttaava vauva, lattioilla oli välillä paljon hiekkaa. Mutta kaikkea hiekkaa ei tietysti saa pois.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-09


9 10:stä

,

+
Siisti ja toimiva tila.
-
TV:n käyttö vaikeaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-06


10 10:stä

Leena,
Helsinki

+
huoneisto, sijainti, henkilökunta, aamupala
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-04


8 10:stä

Marjo,
Kajaani

+
siisti, hyvällä paikalla, ei liian iso,
-
paremmat keittiövarusteet, tv kanavia vähän vaikkakin kuka sitä tvtä lomalla katsoo

Vahvistettu asiakas: 2018-10-13


8 10:stä

,

+
lähellä rantaa, rauhallinen paikka. allasalueesta miinusta, kun oli varjoinen.
-
pussilakanat olivat nyppyiset voisi uusia.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-13


9 10:stä

Suvi,
Lohja

+
Keittiössä hyvä varustetaso
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-08


8 10:stä

Outi,

+
ruoka, henkilökunta ja uima-allas sekä allasbaari
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-08


9 10:stä

Tero,
Oulu

+
Tosi ystävällinen henkilökunta Uudehkot pinnat, vasta remontoitu lukuunottamatta kylppäriä.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-08


10 10:stä

Anne,
Pori

+
Rauhallinen ja hiljainen. Hyvä viihtyvyys
-
Paarimikko hieman liian iholle pyrkivä ei tuntunut hyvältä

Vahvistettu asiakas: 2018-09-07


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Summer Dream -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

89% matkustajista suositttelee

141 arvostelua
Erinomainen
 
99
Erittäin hyvä
 
32
Hyvä
 
5
Ei kovin hyvä
 
2
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

5.7.2018

Kirjoittanut Marja P Länsi-Suomi, Suomi

Tilava perhehuoneisto, rauhallinen sijainti, ahdas ja kuuma aamiaistila

Noin 3 km vanhasta kaupungista itään. Hotelli ei ole ihan rannalla mutta kävelymatkaa rantaan alle 100 metriä. Majoituimme 2 makuuhuoneen huoneistossa, jonka ikkunat ja parveke avautuivat rauhalliselle sivukadulle, ei mainittavaa näköalaa mutta kuumuuden vuoksi parvekkeella ei tehnyt mieli oleskella. Erittäin tilava ja toimiva huoneisto, jossa kylppäri avautui olohuoneeseen. Miinusta siitä että kylppärissä ei ollut ikkunaa lainkaan eikä näinollen tuuletusmajdollisuutta muuten kuin avaamalla ovi huoneistoon. Molemissa makuuhuoneissa ja olohuoneessa erillinen moitteettomasti toimiva ilmastointilaite. Siivouksen taso erinomainen. Tosi hyvät sängyt! Keittonurkkauksessa perusastiat, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin, ja keittotaso. Molemmissa makuuhuoneissa hiustenkuivaajat. Kaappitilaa reilusti. Huonekalut siistit ja hyväkuntoiset. Ikkunoissa ei pimennysverhoja vaan lasin ulkopuolella rulosäleikkö, joka piti laskea yöksi alas jos haluasi ettei herää aamulla kukonlaulun aikaan. Allasalue on pienehkö ja hieman ahtaan oloinen, mutta kohtuu viihtyisä ja erittäin siisti. Hyvä suihku jossa huuhtaista suolat ja hiekat pois rannalta tullessa. Aurinkotuoleja oli aina vapaana muutamia, riippumatta mihin aikaan halusi tulla altaalle. Aamupalan taso ja aamiaishuone hotellin muuta tasoa heikommat. Aamiaishuone ahdas ja kuuma, eikä sen yhteydessä ulkotilaa. Tarjoilupöydät ahtaasti yhdessä nurkassa. Kahvi (automaatista) keskitasoa huonompaa. Ruokalajeja sinänsä laajahko valikoima tarjolla mutta huono kahvi ja ahdas, kuuma aamiaistila heikensivät vaikutelmaa. Respan toiminta ystävällistä ja ripeää. Taksi hotellin edestä venetsialaiseen satamaan 5€, 1-4 hlö.

 
24.10.2016

Kirjoittanut Taina874 Leppävirta, Suomi

Todella loistava hotelli edullisesti

Hotellin oli siisti ulkoasultaan ja osoittautui myös loistavaksi viikon aikana. Huoneet olivat siistit ja tilavat, keittiössä pystyi laittamaan aamu- ja iltapalat. Uima-allas sopivan kokoinen ja siisti, sekä paljon auringonottotuoleja. Parvekkeellemme paistoi aamusta pitkälle iltapäivään aurinko (olimme allasbaaria vastapäätä toisessa kerroksessa). Pesukoneesta iso plussa, ei tarvinnut kantaa paljoa vaatteita mukana. Ranta 2min kävelymatkan päässä, ja ruokakauppoja rantakadulla sekä juuri avattu isompi ruokakauppa hotellin ulko-oven vieressä. Rantakadulla vieri vieressä loistavia tavernoja edullisin hinnoin, paras oli mielestämme rantakadulle oikealle lähdettäessä Irina.

 
7.10.2015

Kirjoittanut Marijohanna68 Pirkkala, Suomi

Ihana henkilökunta, kaunis allasalue

Todella siistit , tilavat ja mukavat huoneet. Hyvät sängyt. Minikeittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen. Pesukone huoneessa on loistava juttu. Rauhallinen sijainti. Kaunis allasalue ja pieni allas baari josta saa myös hyvää ruokaa. Erttäin ihana ja avulias henkilökunta. Suosittelen.

 
27.9.2015

Kirjoittanut Ervaka Oulu, Suomi

rauhallinen

tosi siisti, hyvä palvelu, hienot huoneistot, hyvät parvekkeet, ainakin kaksioissa, hieno yleisilme, kiva allasalue, hissit, invarampit, rauhallinen paikka, aamiais mahdollisuus, mukava henkilökunta. kauppoja, ruokapaikkoja ja ranta lähellä. ainut miinus sijainti, jos mielii kaupunkiin. 2,5km mut sekin vain 5ekeä ja rantabulevardia on kiva tepastella.

 
27.10.2018

Kirjoittanut _annelie_averbo Sigtuna, Ruotsi

A fantastic, warm and friendly place

I highly recommend Summer Dream ! It is such a nice place to stay and you feel so very welcome there from the first moment you arrive. The apartments are very nice and spacious with a modern touch. Great balcony overlooking the pool- area and bar for a relaxed time when needed. I did not try the food at lunch , but my friends did and the say it was delicious :) It is really clean and the ladies are such a joy to meet. Very friendly and good. Also I wanted to take the bed with me home to Sweden, because it was so good and comfy. That is not always the case in other hotels- for sure. And please... vist the bar in the evening to enjoy bar-master Ioannis hospitality and tasteful drinks . A man with a good heart for every guest visiting - altough you think you are the only one. I find the location in town perfect both for a good walk in to old Town about 2,5 km (?) and if you hire a car like we did - there's a good parkingplace just across the street. And you should hire a car actually if possible , because Crete has the most fantastic sceneray to enjoy . Especially in the Mountains. I truly felt that I wanted to stop time and stay for a long , long time :) So people, Try this perfect gem and you will be happy ! Efcharisto Summer Dream team !