1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Sentido Aegean Pearl -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Eeva-Liisa,
Kempele

+
hotellin johtaja ja manageri kävivät henkilökohtaisesti tervehtimässä aamiaisella ja päivällisellä on ehdottomasti kiitetettävää.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-06


9 10:stä

,

+
Henkilökunta oli ystävällinen. Hotellin sijainti ihanteellinen. Plussaa: rantatuolit ja varjo kuuluivat hotellin asiakkaille ilman extra hintaa.
-
Kylpyhuonetta ei varsinaisesti ollut=>suihkuverho olisi ollut kiva koska näkymät suihkusta suoraan "oleskelutilaan". Puolihoidon ruoka oli pettymys, vertailupohjaa Kreetan hotelleista on niin paljon, että voin sanoa esim. hotelli Aquila Porto Rethymnon puolihoito oli 10x kertaa monipuolisempi.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-15


9 10:stä

,

+
Ystävällinen henkilökunta. Hyvä sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-08


10 10:stä

Marianna ,
Helsinki

+
Todella siisti, viihtyisä, kauniisti sisustettu ja toimiva hotelli. Huone oli kaunis ja todella hiljainen. Sijainti hyvä, palvelu erinomaista ja aamiainen vaihteleva ja monipuolinen. Henkilökunta valtavan ystävällistä ja avuliasta. Paljon uima-altaita, joissa aina aurinkotuoleja vapaana. Siisti ranta heti tien toisella puolella, ilmaiset aurinkotuolit asiakkaille. Kuntosali ja ohjattua liikuntaa tarjolla.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-08-27


10 10:stä

Juulia,
Helsinki

+
Hotelli ylitti odotuksemme! Palvelu oli todella ystävällistä, aamupala ei olisi voinut olla sen parempaa ja huoneemme oli täydellinen. Henkilökunta otti hyvin huomioon, että kyseessä on häämatka, kun saimme pieniä etuuksia. Tästä jäi minulle ja miehelleni todella mukava fiilis! Matka oli kaikin puolin onnistunut :)
-
Hotellin Spa puoli ei ollut samaa sarjaa mitä hotelli muuten oli. Asiakaspalvelu ei ollut niin hyvää, kuin muualla hotellissa. Tämä ei meitä kuitenkaan haitannut, kun emme siellä viettäneet aikaa. Mutta sisätila Spa:ssa olisi mielestäni parantamisen varaa.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-18


9 10:stä

Virve,
Helsinki

+
Siisteys, rauhallisuus ja palvelu rannalla.
-
Aamiaisbuffet saisi jatkua 10.30 asti

Vahvistettu asiakas: 2018-06-11


9 10:stä

Michael,
Odense

+
Omsorg og højt service niveau
-
At den dresscode med ingen korte bukser i restauranten på blev fjernet.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-21


8 10:stä

Anne-Brit,
Tromsø

+
Vennlighet og service
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-18


6 10:stä

Harald ,
Hauglandshella

+
Uteområdet, matsal
-
Fikk ikke bestil rom før dag 2. Utsikt mot bakgård var ikke ønsket. Kloakklukt på toalett, døren til toalettet kunne ikke lukkes da den var skeiv og lukten fylte hele leiligheten.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-29


8 10:stä

Ove,
Sandnes

+
Veldig bra senger og god beliggenhet
-
Første rommet vi fikk var det en høy halv vissen tujahekk. Men det trodde ble oppveid av at vi fikk en to etasjers leilighet? Hva skulle vi med to soverom og to bad? Hadde hekken vært kuttet hadde det vært mye bedre for da hadde det blitt luft på terrassen. Vi fikk nytt rom på tirsdagen og det hjalp.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-23


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sentido Aegean Pearl -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

768 arvostelua
Erinomainen
 
456
Erittäin hyvä
 
237
Hyvä
 
51
Ei kovin hyvä
 
21
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

25.7.2018

Kirjoittanut PiaJ667 Turku, Suomi

Ensiluokkainen palvelu

Hotelli, jossa kaikki toimii. Henkilökuntaa runsaasti ja kaikki todella ystävällisiä. Sekä huoneet että yleiset tilat erittäin siistejä, samoin allasalue ja ranta. Aamiainen erinomainen, valikoimaa runsaasti, myös erikoisruokavaliot huomioitu. Allasbaarista saa edullisesti maittavia pikkuannoksia lounaaksi. Runsaasti aktiviteetteja, jumppia, retkiä yms. Ainut pieni pettymys oli illallisbuffet, josta ei kreikkalaista ruokaa oikein löytynyt. Oli saksalaiseen makuun sovitettu. Kaiken kaikkiaan oikein positiivinen kokemus.

 
20.10.2016

Kirjoittanut Kristiina67

Apollomatkojen valmismatka syys-lokakuun vaihteessa 2016

Todella hyvä, rauhallinen ja siisti hotelli! Mukavan kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Ystävällinen henkilökunta ansaitsee erityismaininnan. Aamupalaravintolan Varvara oli ystävällisyyden perikuva ja ihminen oikeassa ammatissa. Aamupala monipuolinen ja runsas. Hotelli, johon voisin palata uudelleen!

 
20.12.2013

Kirjoittanut Anci2013 Tukholma, Ruotsi

Erittäin kaunis ja mukava hotelli

Asuin mieheni kanssa Sentido Aegean Pearlissa kahden viikon ajan viime lokakuussa, ja meillä oli todella ihana ja rentouttava loma! Hotelli on raikas, siisti ja puhdas, ja siellä on lämmin ja ystävällinen tunnelma. Koko henkilökunta oli hyvin avuliasta ja todella mukavaa. Palvelu oli aina erinomaista ja kaikilla oli hymy kasvoilla. Kahden hengen huoneestamme oli näköala uima-altaalle, ja huone oli hyvällä maulla sisustettu. Pidimme kovasti huoneen avarasta järjestyksestä ja kauniista maalauksista. Säilytystilaa oli juuri sopivasti ja vuoteet olivat mukavat. Suihkukaappi oli tyylikäs mutta epäkäytännöllinen, sillä osa vedestä valui suihkuseinämän raoista ja kasteli kylpyhuoneen lattian kokonaan. Olimme erittäin tyytyväisiä aamiaiseen sekä ravintolan ja baarin kohtuullisiin hintoihin. Tähän aikaan vuodesta ulkouima-altaan vesi tuntui hieman liian vilpoiselta meidän makuumme, mutta toisaalta lepotuoleista ei ollut pulaa. Tämä loma täytti reippaasti kaikki odotuksemme, ja haluaisimme mielellämme asua täällä toisenkin kerran. Ehdottomasti voin suositella tätä hotellia!

 
22.5.2019

Kirjoittanut Joe S Glasgow, Yhdistynyt kuningaskunta

Lovely staff but the rest was mediocre

Recently spent a week at the Sentido Aegean Pearl. In the first instance I would say the staff were a delight. A particular mention must go to Haris who kept the sunbeds on the beach very tidy and took orders from guests - he was always very cheery and extremely efficient. We stayed on a half board basis although, thankfully, always planned to eat out on alternate evenings. On the occasions we ate dinner at the hotel, the food was bland and unimaginative. The room was reasonable, however, the towels were often threadbare, bed linen had seen better days and toiletries were not replenished. The hotel is classed locally as 5*. My wife and me were of the opinion that it was no more than 3* quality. All in all a disappointing hotel.

 
20.5.2019

Kirjoittanut Colliered Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Even better than last year

The hotel and it’s facilities were even better than last year. They kindly gave me the same room as last year at my request but they are all similar. The pool and beach are very nice and the beach is only just across the road. I went to the day break sessions most weekday mornings which were a nice way of loosening up while enjoying the sea and the fresh air. There is plenty of room between sub beds even late in the day. There is a good choice of food for breakfast and dinner, with a minor quibble that water from the hot water urn isn’t hot enough if you want decaf coffee or a tea. Also while there was a large selection of fruit, along with meats, cheese, cake etc, it would have been nice to have melon chunks or strawberries or another soft fruit and the bananas were over ripe. The service in the restaurant is super efficient under Vaggelis’s calm command and Eugenia and Joseph should also be congratulated. Vaggelis was particularly helpful and reassuring when I caused a spillage as I am a little clumsy