1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Sentido Aegean Pearl -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

,

+
Henkilökunta oli ystävällinen. Hotellin sijainti ihanteellinen. Plussaa: rantatuolit ja varjo kuuluivat hotellin asiakkaille ilman extra hintaa.
-
Kylpyhuonetta ei varsinaisesti ollut=>suihkuverho olisi ollut kiva koska näkymät suihkusta suoraan "oleskelutilaan". Puolihoidon ruoka oli pettymys, vertailupohjaa Kreetan hotelleista on niin paljon, että voin sanoa esim. hotelli Aquila Porto Rethymnon puolihoito oli 10x kertaa monipuolisempi.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-15


9 10:stä

,

+
Ystävällinen henkilökunta. Hyvä sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-08


10 10:stä

Marianna ,
Helsinki

+
Todella siisti, viihtyisä, kauniisti sisustettu ja toimiva hotelli. Huone oli kaunis ja todella hiljainen. Sijainti hyvä, palvelu erinomaista ja aamiainen vaihteleva ja monipuolinen. Henkilökunta valtavan ystävällistä ja avuliasta. Paljon uima-altaita, joissa aina aurinkotuoleja vapaana. Siisti ranta heti tien toisella puolella, ilmaiset aurinkotuolit asiakkaille. Kuntosali ja ohjattua liikuntaa tarjolla.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-08-27


10 10:stä

Juulia,
Helsinki

+
Hotelli ylitti odotuksemme! Palvelu oli todella ystävällistä, aamupala ei olisi voinut olla sen parempaa ja huoneemme oli täydellinen. Henkilökunta otti hyvin huomioon, että kyseessä on häämatka, kun saimme pieniä etuuksia. Tästä jäi minulle ja miehelleni todella mukava fiilis! Matka oli kaikin puolin onnistunut :)
-
Hotellin Spa puoli ei ollut samaa sarjaa mitä hotelli muuten oli. Asiakaspalvelu ei ollut niin hyvää, kuin muualla hotellissa. Tämä ei meitä kuitenkaan haitannut, kun emme siellä viettäneet aikaa. Mutta sisätila Spa:ssa olisi mielestäni parantamisen varaa.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-18


9 10:stä

Virve,
Helsinki

+
Siisteys, rauhallisuus ja palvelu rannalla.
-
Aamiaisbuffet saisi jatkua 10.30 asti

Vahvistettu asiakas: 2018-06-11


9 10:stä

Marsa,
Espoo

+
Erinomainen tasoltaan, mutta niin 5 tähden hotellin tuleekin olla. Aamiainen erittäin hyvä, monipuolinen, vaihteleva, runsaasti vaihtoehtoja. Henkilökunta ystävällistä, osasivat hyvin englantia. Lakanat vaihdettiin joka toinen päivä; vähempikin riittäisi, luonnonarvoja ajatellen.
-

Vahvistettu asiakas: 2017-10-22


9 10:stä

Maija ,
Helsinki

+
Tyylikäs, toimiva hotelli
-

Vahvistettu asiakas: 2017-10-22


9 10:stä

Pekka,
Loimaa

+
Hyvä sijainti, beach vieressä, kaikki palvelut toimii hyvin.
-
Liinavaatteiden vaihto päivittäin olisi hyvä.

Vahvistettu asiakas: 2017-10-15


9 10:stä

Jouko ,
Riihimäki

+
Siisti, hyvä ruoka ja sijainti
-
Auringonottopaikkojen eli 'aurinkovuoteiden' varauskielto, jolloin muutkin kuin samat neljä henkilöä voisivat maalilla auringossa.

Vahvistettu asiakas: 2017-10-08


9 10:stä

Michael,
Odense

+
Omsorg og højt service niveau
-
At den dresscode med ingen korte bukser i restauranten på blev fjernet.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-21


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sentido Aegean Pearl -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

764 arvostelua
Erinomainen
 
454
Erittäin hyvä
 
236
Hyvä
 
50
Ei kovin hyvä
 
21
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

25.7.2018

Kirjoittanut PiaJ667 Turku, Suomi

Ensiluokkainen palvelu

Hotelli, jossa kaikki toimii. Henkilökuntaa runsaasti ja kaikki todella ystävällisiä. Sekä huoneet että yleiset tilat erittäin siistejä, samoin allasalue ja ranta. Aamiainen erinomainen, valikoimaa runsaasti, myös erikoisruokavaliot huomioitu. Allasbaarista saa edullisesti maittavia pikkuannoksia lounaaksi. Runsaasti aktiviteetteja, jumppia, retkiä yms. Ainut pieni pettymys oli illallisbuffet, josta ei kreikkalaista ruokaa oikein löytynyt. Oli saksalaiseen makuun sovitettu. Kaiken kaikkiaan oikein positiivinen kokemus.

 
20.10.2016

Kirjoittanut Kristiina67

Apollomatkojen valmismatka syys-lokakuun vaihteessa 2016

Todella hyvä, rauhallinen ja siisti hotelli! Mukavan kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Ystävällinen henkilökunta ansaitsee erityismaininnan. Aamupalaravintolan Varvara oli ystävällisyyden perikuva ja ihminen oikeassa ammatissa. Aamupala monipuolinen ja runsas. Hotelli, johon voisin palata uudelleen!

 
20.12.2013

Kirjoittanut Anci2013 Tukholma, Ruotsi

Erittäin kaunis ja mukava hotelli

Asuin mieheni kanssa Sentido Aegean Pearlissa kahden viikon ajan viime lokakuussa, ja meillä oli todella ihana ja rentouttava loma! Hotelli on raikas, siisti ja puhdas, ja siellä on lämmin ja ystävällinen tunnelma. Koko henkilökunta oli hyvin avuliasta ja todella mukavaa. Palvelu oli aina erinomaista ja kaikilla oli hymy kasvoilla. Kahden hengen huoneestamme oli näköala uima-altaalle, ja huone oli hyvällä maulla sisustettu. Pidimme kovasti huoneen avarasta järjestyksestä ja kauniista maalauksista. Säilytystilaa oli juuri sopivasti ja vuoteet olivat mukavat. Suihkukaappi oli tyylikäs mutta epäkäytännöllinen, sillä osa vedestä valui suihkuseinämän raoista ja kasteli kylpyhuoneen lattian kokonaan. Olimme erittäin tyytyväisiä aamiaiseen sekä ravintolan ja baarin kohtuullisiin hintoihin. Tähän aikaan vuodesta ulkouima-altaan vesi tuntui hieman liian vilpoiselta meidän makuumme, mutta toisaalta lepotuoleista ei ollut pulaa. Tämä loma täytti reippaasti kaikki odotuksemme, ja haluaisimme mielellämme asua täällä toisenkin kerran. Ehdottomasti voin suositella tätä hotellia!

 
14.12.2018

Kirjoittanut Effy M

Great time had by all.

Stayed at the Sentido in a group of six. Our rooms were clean and hotel staff were great. Breakfast was good with large variety. Hotel was in a great location on main road and easy walk to restaurants and shops.

 
10.12.2018

Kirjoittanut Holywood

Our favourite place!

Many thanks to all the staff who made our stay so very special! This was our 4th year staying with you and every time we have received such a warm welcome that it seems like returning to a much-loved family. Upon arrival, after a long day of travelling, we appreciate being able to relax in comfortable seats while our registration and luggage are being taken care of (no standing at reception desk). There is a fantastic choice of food - so much, that we are never able to sample everthing! The bedrooms are very clean and comfortable. When our daughter was ill and required hospital treatment, the reception staff were so supportive and arranged for the doctor and taxi to hospital. Following her return to the hotel they liased with dinning staff for special diet food to be cooked and brought to her room. Harris on the beach is a lovely friendly man who was so attentive and looked after us all so efficiently with organising sunbeds, food and drinks. A special thanks also to Uli, who made such a difference to our stay when she sorted out a detail with our rooms. A very relaxing holiday!