1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Sentido Aegean Pearl

  • Varaa huone omalla altaalla
  • Korkea asiakastyytyväisyys

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Sentido Aegean Pearlissa vietät lomaa tyylikkäässä rantahotellissa, jossa on hyvällä maulla sisustetut huoneet. Hotellin palvelun on ensiluokkaista ja hotellin allasalue viihtyisä. Lomasykettä voi nostaa hotellin kuntosalilla.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle. Kahden hengen huoneita omalla uima-altaalla 2 hengelle. Sviittejä 2–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

hotellin johtaja ja manageri kävivät henkilökohtaisesti tervehtimässä aamiaisella ja päivällisell...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 768 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sentido Aegean Pearl on viihtyisä hotelli rannalla, noin kaksi kilometriä Rethymnonista. Hotelli koostuu kahdesta ylellisesti sisustetusta rakennuksesta. Kaksi uima-allasta, joista toisesta on erotettu osa lapsille. Maksuttomia aurinkovarjoja ja -tuoleja sekä altaalla että rannalla. Allaspyyhkeet panttia vastaan.

Maksuton pääsy kuntosalille, sisäuima-altaalle ja porealtaalle. Hamam, sauna ja erilaisia kauneushoitoja lisämaksusta. Pöytätennis. Minimarketti. Kaksi ravintolaa, joista toinen à la carte -ravintola. Hotelliin on hiljattain avattu uusi à la carte -ravintola, jossa tarjolla sekä kreetalaisia että kansainvälisiä ruokia. Puolihoidon ostaneet voivat vaihtaa illallisen lounaaseen, muutos tulee tehdä päivää ennen hotellin vastaanotossa. Illalliselle edellytetään siistiä pukeutumista, ei ranta-asua ja miehillä pitkät housut. Aulabaari. Pesulapalvelu lisämaksusta. Päiväohjelmaa ja showesityksiä iltaisin, joinakin iltoina livemusiikkia. Päivisin urheiluaktiviteetteja. Maksuton wifi aulassa ja uima-altailla. Läpikulkuliikenne voidaan kokea häiritseväksi osassa huoneita.

Ateriat

Yhden hengen huone ja kahden hengen huone ilman omaa allasta: Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Kahden hengen huone omalla altaalla ja sviitti: Puolihoito.

Hyvä tietää

Tie pitää ylittää päästäkseen rannalle. Hotelli pyrkii järjestämään erikoisaterioita. Ilmoita toiveestasi mielellään varauksen yhteydessä.