1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Minos

  • Kaksi allasaluetta
  • Lapset 2-11 vuotta syövät 1 eurolla.

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Minos on tunnettu hyvästä palvelustaan ja kodikkaasta tunnelmastaan. Voit viettää lomapäivän altaalla tai lyhyen kävelymatkan päässä rannalla. Rethymnonin kaupungin pikkukujat ovat kävelymatkan päässä.


Huonetyyppi

Yhden hengen huone 1 hengelle. Deluxe-huone 1-3 hengelle. Superior-huone 1-3 hengelle. Juniorsviitti 1-3 hengelle. Superior-juniorsviitti 2-3 hengelle. Kampanjahuoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Jälleen kerran: myös ympäristökuvat! Hotelli muuten 9++, mutta keskellä liikennettä, joten jos ol...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 625 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pidetty hotelli Rethymnonissa. Suuret oleskelutilat sekä sisä- että ulkotiloissa. Kaksi uima-allasta ja allas-aluetta, joista toinen hotellin etupuolella ja toinen hotellin sisällä. Allasbaari ja maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu lisämaksusta ja panttia vastaan (sisältyy hintaan juniorsviiteissä ja superior-juniorsviiteissä). Allasbaari.

Buffetravintola Ambrosia tarjoilee buffetista aamiaista ja illallista, annokset ovat niin paikallisia kuin kansainvälisiä. Ravintolaan edellytetään siistiä pukeutumista illalliselle. Lounaan voit nauttia Dionysos allasravintolassa, mikä tarjoilee yksinkertaisia annoksia kuten salaattia ja voileipiä. Mama Artemis -ravintolassa tarjoillaa italialaisia herkkuja kuten pizzaa ja pastaa. Joinain iltoina allasravintolassa järjestetään lisämaksusta teemailtoja.

Suuret oleskelutilat niin sisällä kuin ulkona. Pieni ulkoilmakuntosali. Maksuton wifi aulassa ja suurella allasalueella. Internetnurkkaus lisämaksusta. Maksuton pöytätennis ja tikka. Biljardi lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Lähellä uima-ranta, ravintoloita ja kauppoja. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Kesä 2019: Aamiaispöytä. Puolihoito, täysihoito lisämaksusta. Aikuisten ostaessa ateriat, syövät lapset (2-11 vuotta) 1 eurolla. Myös täysihoito lisämaksusta mahdollinen sis. juoman. Juoma on jokin seuraavista: ¼ karahvi viiniä, lasillinen olutta, soodaa tai kivennäisvettä / per henkilö.

Kesä 2020: Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Aikuisten ostaessa ateriat, syövät lapset (2-11 vuotta) 1 eurolla.

Hyvä tietää

Varauksen yhteydessä voi tiedustella aterioita erikoisruokavaliolla.