Kokemuksia Melrose -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 221 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Palvelu
 
9,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

Matias,
Vaasa

+
Sopivan kokoinen, hyvä palvelu, todella hyvä aamupala, sopivalla etäisyydellä rantahälinästä niin että rannan palvelut/ravintolat olivat kuitenkin lähellä eikä hotelliravintolan puuttuminen haitannut. Hyvä pareille, vähän lapsia, ja mainintana iloinen ja huomaavainen henkilökunta joka toi kynttilänkin pöytään.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


10 10:stä

Outi,
Jyväskylä

+
Moderni, siisti, tyylikäs, nopea ja erittäin ystävällinen palvelu, hyvä siivous, hyvä aamupala, hyvä äänieristys, hyvin toimiva ilmastointi, jääkaappi ja vedenkeitin hyvät, sijainti hyvä, lähtöpäivänä laukkujen säilytys ja suihkumahdollisuus toimivat.
-
Huoneessa olisi voinut olla vaikka yksi nojatuoli kalustuksen lisäksi.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-24


9 10:stä

Monika,
Lohja

+
Sijainniltaan hyvä, mukavan matkan päässä vanhasta kaupungista. Siisti, puhdas ja sopivan kokoinen hotelli. Aamiainen monipuolinen
-
Suihkun veden paine oli heikko

Vahvistettu asiakas: 2019-08-24


10 10:stä

Pauliina,
Tampere

+
Hotelli oli todella siisti, henkilökunnan palvelutaso oli todella hyvää. Aamiaispöytä oli monipuolinen, monipuolisempi kuin useissa muissa aiemmin vierailluissa hotelleissa Kreikassa. Kaikkiin kysymyksiin sai vastaukset. Meillä oli lähtö myöhään ja hotellin luovutus oli monta tuntia ennen paluumatkan alkua, mutta hotellilla oli hyvin siisti tila, jossa pystyi käymään suihkussa ja vaihtamaan vaatteet ennen paluumatkaa. Huoneessa oli jääkaappi sekä vedenkeitin, lisäksi huone siistittiin päivittäin.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-29


9 10:stä

,

+
Todella ystävällinen henkilökunta, mainio aamupala ja siistiä. Rauhallinen allasalue joka sopi hyvin aikuisille jotka kaipaavat virkistävää pulahdusta kirjojen lukemisen ja auringonoton välissä. Heillä oli myös erilliset suihkut, joita sai käyttää check-outin jälkeen ennen kotimatkalle lähtöä, se oli tosi iso plussa! :)
-
Emme tienneet ennakkoon, että allasalue on avoinna vaan klo 9-18:30, tämä olisi ollut mukava tietää sillä ajattelimme ennen matkaa että olisi ollut mukava mennä uimaan jo ennen aikaista aamiaista tai illan päätteeksi.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-27


9 10:stä

Jonne,
Helsinki

+
Hyvä sijainti, loistava henkilökunta, pienen hotellin lämpö, ison hotellin toiminnallisuus.
-
Suihkussa pidike johon suihkukahva asettaa suihkussa ollessa asennettu hieman epäkäytännöllisesti vyötärön korkeudelle ja pesuvedet valuvat paitsi kylpyhuoneeseen, myös huoneen eteisen puolelle.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-27


9 10:stä

Alena,
Kuopio

+
Lähellä rantaa, kauppoja. Rauhallinen alue. Siivouspalvelu!
-
Hotellin uima altaan ja alakerran osaston aukiolo ajat voisivat olla pidempiä. Erityisesti ulko altaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


10 10:stä

kari,
tampere

+
kaikki oli uusittu ,joten miinuksia ei ole.hotellissa kaikki on suunniteltu tarkkaan,ja hyvin,rauhallinen,viihtyisä.todella onnistunut remontti.
-
makuasia mutta mielestäni huoneessa olevat tuolit ei oikein tuntunut hyvältä.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-29


8 10:stä

Markus,
Rovaniemi

+
Hyvätasoinen. Lähellä rantaa, ei kuitenkaan meluisa.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-13


9 10:stä

,

+
Siisti hotelli lähellä rantaa. Hotellissa kuntosali, poreallas, infrapunasauna.
-
Huoneiston suihkun veden tulo heikosti. Porealtaalla hyvät suihkut.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Melrose -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

246 arvostelua
Erinomainen
 
215
Erittäin hyvä
 
31
Hyvä
 
0
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

28.7.2019

Kirjoittanut alfdude9 Tampere, Finland

Upea hotelli meren äärellä

Hotelli on todella siisti ja henkilökunta auttavaista ja ystävällistä. Huoneet ilmastoituja ja tilavia. Rantaan vain 100m ja muuta palvelut lähellä. Aamupala erinomainen. Ehdottomasti hotelli jossa majoitutaan uudestaan!

 
20.7.2019

Kirjoittanut Toomas78 Tampere, Suomi

Sydämellistä palvelua

Tämä hotelli tarjoaa hienot puitteet, hyvän aamiaisen ja ennen kaikkea huippuluokan palvelua isolla sydämellä. Olemme vierailleet Kreetalla useammassa hotellissa, tämä hotelli on helposti paras hotelli jossa olemme olleet Kreetalla. Hotelli on vastikään uusittu, se on siisti ja tyylikäs. Aamiainen on erittäin hyvä ja osa tuotteista vaihteli aamuttain. Ranta on korttelin päässä ja hotellilla on myös uima-allas, joka ei ole hirveän iso, mutta riittävä oleskeluun ja lapsien leikkiä. Tämä hotellin ehdoton valtti on sen auttava ja sydämellinen henkilökunta.

 
3.5.2019

Kirjoittanut Mimileht

Holiday

Loistava hotelli! Lähellä keskustaa, sekä rantaa. Todella hyvä aamiainen. Hotellin huoneet olivat siistit ja kaikki toimi hyvin! Hotellin henkilökunta oli erittäin ystävällinen. Uima-allas alue oli myös todella viihtyisä! Ei mitään valitettavaa. Suosittelen.

 
27.9.2018

Kirjoittanut Johanna H

Erinomaisen hyvä!

Hotellin sijainti on erinomainen. Ranta aivan vieressä ja lyhyt kävelymatka vanhaan kaupunkiin. Myöskin kauppa, josta saa kaiken tarvittavan, aivan lähellä. Hotelli mukavan pieni, erittäin siisti ja kaikinpuolin puhdas, juuri remontoitu. Huoneet ja parveke erittäin tilavat. Aamupalalla oli kaikki tarvittava. Allasalue oli suojaisa ja hotellin puolesta sai pyyhkeet altaalle. Plussana viini- ja vesipullo odottamassa jääkaapissa.Voin suositella!

 
26.9.2018

Kirjoittanut BackPacker819384

Todella siisti hotelli

Melrose-hotellin sijainti aivan loistava! Lyhyt kävelymatka vanhaan kaupunkiin, kauppoja ihan nurkilla. Hotelli oli hienosti remontoitu. Erittäin siisti huone. Allasalue oli viihtyisä. Aamupala oli kattava. Suosittelen :)