Huoneet

Superior-kaksio

Remontoituja, eri kokoisia superior-kaksioita. Erillinen makuuhuone, jossa erilliset vuoteet. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin-/vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Lisävuodemahdollisuus normaalista vuoteesta. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla, koko vaihtelee. Siivous 6 krt/vk.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-yksiö

Remontoituja yksiöitä. Makuuhuone kahdella erillisellä vuoteella yhdistettynä minikeittiöön, jossa keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin-/vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuoteena normaali vuode. Puhelin, radio ja tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Merinäköalallisten parvekkeiden koko vaihtelee. Siivous 6 krt/vko.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Yksiö

Yksinkertaisia ja viihtyisiä yksiöiä makuuhuoneella kahdella erillisellä vuoteella yhdistettynä minikeittiöön, missä keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin-/vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Lisävuode normaalista vuoteesta. Puhelin, radio ja tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, joiden koko vaihtelee. Näkymä merelle tai altaalle. Siivous 6 krt/vk.
Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.