Kokemuksia Medusa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 252 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
7,9 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

Arja,

+
hyvä sijainti, kiitettävä palvelu,merinäköala
-
allasalueen siisteydestä huolehtiminen

Vahvistettu asiakas: 2019-10-12


9 10:stä

Adele,
Jyväskylä

+
Ihana henkilökunta, loistava palvelu. Saimme lähtöpäivänä lisäaikaa lentokenttäbussin tuloon asti 30 eurolla. Se oli todella kilttiä.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


8 10:stä

Toivo ,
Vaasa

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

,

+
Uusittu vastaanotto alue todella upea
-
Huoneen siivous tänä vuonna paljon huonompi kuin aikaisempina vuosina. Pyyheliinat pitäisi vaihtaa joka toinen päivä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


8 10:stä

Tiina,
Tampere

+
Sijainti, siisteys (vasta remontoitu).
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-17


9 10:stä

Pekka ,
Helsinki

+
Palvelu, näköala
-
Liikenteen melu vähemmäksi

Vahvistettu asiakas: 2019-08-03


8 10:stä

Anne,
Salo

+
Siisti, hiljattain remontoitu huone, hyvä varustus kahvin- ja vedekeittimineen, hieno näkymä merelle, hiljainen ilmastointi, kaikki palvelut ihan vieressä, tyylikäs allasalue
-
Huoneen astioiden pesu olisi kiva lisä, kun muuten kuitenkin siivotaan joka päivä. Lomalla olisi mukavaa olla tiskaamatta.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


8 10:stä

Teppo,
Turku

+
Perussiisti, hyvä sijainti, äänet eivät kuuluneet kun ovet kiinni ja sänkyt hyvät. Tähtiluokkaan nähden erinomainen majoitus
-
Suihkuallas liian pieni, vesi pitkin lattiaa menee

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


9 10:stä

,

+
Koko hotelli oli juuri remontoitu, eikä vain huoneistot. Respan työntekijät avuliaita ja ihania.
-
Siivous liian hanakkaa. please do not tisturb lappu oli ovessa, ja silti siivooja tulee omilla avaimilla thden koputuksen jälkeen siivoamaan..

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


7 10:stä

Maiju,
Turku

+
Merinäköala parvekkeelta, hyvät vuoteet. Ystävällinen henkilökunta. Hotellin vieressä hyvä ranta ja monia hyviä ruokaravintoloita
-
Hotellihuoneen oven lukko oli jotenkin viallinen, sen kanssa joutui taistelemaan joka kerta jonkin aikaa ennen kuin pääsi huoneeseen sisään. Hississä voimakas homeen haju!

Vahvistettu asiakas: 2018-10-06


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Medusa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

76% matkustajista suositttelee

90 arvostelua
Erinomainen
 
38
Erittäin hyvä
 
26
Hyvä
 
16
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

2.8.2019

Kirjoittanut Lomsilla

Hyvä hotelli loistavalla paikalla

Tilava huone, parveke meren ja auringonlasun suuntaan. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Ravintolat, kaupat ja uimaranta vieressä. Pientä miinusta ahdas suihkutila, tv:ssä kanavavalikoima huono, kaikki skandinaavikanavat puuttuivat samoin BBC. Hotellin ja rannan välissä aika vilkas katu.

 
26.6.2018

Kirjoittanut SariI130

Ihana, pieni hotelli

Remontoitu siisti yksiö merinäkymin. Sijainti loistava: keskellä kauppoja ja ravintoloita, vain kadun yli meren rannalle. Kävelymatka rantabulevardia pitkin vanhaan kaupunkiin. Kertakaikkiaan ihana hotelli, hyvä palvelu. Siistit tilat. Hyvä äänieristys ja mukavat vuoteet.

 
26.9.2016

Kirjoittanut imaami Mikkeli, Suomi

Perhehotelli meren äärellä

Valitsemamme pieni perhehotelli Medusa oli oiva ratkaisu sillä sen sijainti oli tosi hyvä aivan meren rannalla vain katu oli välissä, se oli hyvin rauhallinen ja meluton ja omistajat erittäin mukavia. Pieni uimaallaskin löytyi mutta oli aika vähällä käytöllä ilmeisesti siksi että meri oli niin lähellä. Huone oli tilava ja suht siisti, toki vähän kulumista oli havaittavissa sekä jotain kiinnitystä kaipaavaa pyyhetelinettä. Keittiö varustus oli kattava vaikka omaan ruuan laittoon. Siivous pelasi joka päivä kahden henkilön voimin. Hyvä vaihtoehto jos ei kaipaa viiden tähden luxusta.

 
13.9.2016

Kirjoittanut Tiina911 Tampere

Mahtava sijainti

Yövyimme superior -huoneessa, josta oli upea näköala suoraan merelle. Huone oli remontoitu kauniiksi ja se oli tilava, siellä oli ilmastointi ja wifi. Yllätyksenä huoneen varusteluun kuuluivat myös kylpytakit, tossut, rantapyyhkeet sekä shampoota ym pientä. Keittiöstä löytyi astioita sekä kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Siivous toimi ehkä liiankin tehokkaasti, sillä siivooja vei ensimmäisenä päivänä kaikki muovipussit, vaikka niissä oli ostoksia (ne hän oli asetellut pöydille). Huomautimme asiasta, että siivojan ei kuulu purkaa tavaroitamme pusseista eikä sen jälkeen ollut mitään ongelmia. Palvelu oli hyvin ystävällistä. Vastaanotto oli avoinna vain päiväsaikaan ja ulko-ovi meni lukkoon klo 23 (siihen saimme toki avaimen). Uimaranta oli tien toisella puolella ja ainakin meille aurinkovuoteita (maksullinen) riitti joka päivä. Kävimme huoneen luovutuksen jälkeen hotellin alakerran suihkussa, johon meille tuotiin pyytämättä pyyhkeet - oikein mukava yllätys. Itse suihkutilassa oli aloitettu jo pieni remontti, joka kaipasi pikaista loppuunvientiä. Suosittelemme lämpimästi hotellia ja sen superior -huonetta!

 
16.6.2015

Kirjoittanut Pekka H Oulu, Suomi

Medusa yllätti positiivisesti

Huoneistohotelli Medusa yllätti positiivisesti. Pieni apartamentos 30 huoneistoa 3:ssa kerroksessa oli "vanhalle" avioparille sopiva majoittumisvaihtoehto. Hotellin sijainti oli myös täydellinen, ihan rannassa (rantakatu piti ylittää) lähellä lukuisia ravintoloita kauppoja (isompiakin kuten Inka-Market). Siivous oli 6X viikossa mistään ei kuulunut mitään häiritseviä kolinoita eikä jumputusta. Huoneistot olivat siistejä (ensimmäisen yön olimme "luxus-huoneistossa" päällekkäisen buukkauksen vuoksi). Varsinainen huoneistomme oli tilava siisti ja partsi suoraan merelle. Suosittelen!