1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Aquila Porto Rethymno -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10

10 viimeisintä arvostelua


7 10:stä

Johanna,
Askola

+
Monipuolinen aamiainen
-
Respassa hieman huonoa palvelua.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-04


9 10:stä

Terttu,
Oulu

+
Ystävällinen henkilökunta. Aamiaistarjonta monipuolinen.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-02


9 10:stä

Tuija,
Tornio

+
Henkiilökunnan ystävällissyys ja paveelualttius Siisteys Monipuolinen ja runsas aamiainen Musiikki ja tanssiesityksiä usein sekä päivällä ja illalla
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-02


7 10:stä

Marina,
Helsinki

+
Siisti, vaikkakin vähän kulunut. Sijainti loistava. Ruoka hyvää ja monipuolista (all inclusive). Henkilökunta kohteliasta ja avuliasta alkukankeuden jälkeen.
-
Minibaarin täyttäminen tökki, joutui pyytämään täyttöä. Alkuviikosta ravintolan hlöstö kiireistä ja töykeää. Span valikoimasta ja hinnoista pitäisi olla tietoa huoneessa. Hinnan joutui kysymään. Respasta saatu kartta oli vanhentunut.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-20


8 10:stä

,

+
palvelu ja ruoka hyvää
-
huoneet pienet,ei kaappitilaa tarpeeksi

Vahvistettu asiakas: 2018-10-26


9 10:stä

Riina,
Helsinki

+
+hyvä sijainti rannalla, jossa hintaan kuuluvat aurinkotuolit +lyhyt kävelymatka kaupungille +tasokas puolihoitobuffet +erittäin hyvä palvelu +ilmaiset aamujumpat rannalla
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-20


10 10:stä

anneli ,
mikkeli

+
keskellä kaikkia kauppoja ja muita
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-20


9 10:stä

Satu,
Tre

+
Ystävällinen henkilökunta. Siisteys. Hyvä aamiainen. Ranta. Jumpan ohjaaja. Spa. Kylpytakki ja tossut. Vesi,hedelmät,kukat huoneessa.
-
Kaipasin huoneeseen peiliä, koska fööni ei sopinut vessan pistorasiaan. Toinen tuoli huoneessa olisi ollut tarpeen. Kylpytakista ja tossuista olisi kiva tietääetukäteen.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-20


8 10:stä

Eija,
Jyväskylä

+
Hyvä sijainti, ystävällinen henkilökunta, hyvää ruokaa, viihtyisä baari ja a'la carte-ravintola kadun varrella. Mainio ranta!
-
Huone vähän kalsea ja lapsille pienet altaat.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-20


7 10:stä

Anne,
Ilmajoki

+
Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka, kahvila oli kiva.
-
Allasalueet eivät vastanneet lainkaan nettisivujen kuvausta. Altaat pieniä ja niissä ei ollut järjestettyä toimintaa. varsinkin yläterassin allasalue melkeinpä ankea. Liikenteen melu häiritsevä. Iltaohjelma aula-tilassa, jossa huono näkyvyys , eikä lainkaan tunnelmaa. esim valojen himmentämistä ja kynttilälyhtyjä joka puolelle. Sänkyjen patjat kovat.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-19


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aquila Porto Rethymno -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

1620 arvostelua
Erinomainen
 
1011
Erittäin hyvä
 
420
Hyvä
 
122
Ei kovin hyvä
 
36
Huono
 
31

Viimeisimmät 5 arviota

20.10.2018

Kirjoittanut JuhaN126

Mahtavaa lomaa

Loistava hotelli, kaikki hyvää.Lämmin suositus!!!!!!!Ystävällinen henkilökunta, syntymäpäivänäni sain kakun, vaikka ei oltu siittä informoitu ketään!!! Uimaranta paras, missä käyty. Hienoo hiakkaa ja pitkälle matalaa. Ohjelmaa joka ilta, ilmainen sauna, tosi hyvä, sekä poreallas.

 
24.9.2018

Kirjoittanut RoopeN8 Tampere, Suomi

Laadukas vierailu

Vietimme viikon tässä mainiossa hotellissa ja olimme oikein tyytyväisiä. Heti ensimmäisestä hetkestä lähtien oli tuli olo, että nyt ollaan hyvässä hotellissa. Palvelu oli joka kerta erittäin ystävällisistä ja kaikki toimi hienosti henkilökunnan toimesta. Huoneemme oli tilava ja sieltä löytyi kaikki tarvittava. Huone myös siivottiin viimeisen päälle kerran päivässä. Ainoa pieni miinus huoneeseen liittyen tulee siitä, että jossain pinnoissa oli havaittavissa pientä kulumaa ja rapistumista. Hotellin sijainti on erinomainen ja kävelymatkan päässä oli paljon hyviä ravintoloita ja muuta nähtävää. Hotellilla on oma reilunkokoinen ranta käytettävissä ja lisäksi hotellista löytyy kaksi muuta sisäallasta ja mukavasti auringonottopaikkoja. Suurin suosikkimme oli kuitenkin aamupala, joka olisi erittäin runsas ja siellä oli paljon eri vaihtoehtoja. Samaa ei tarvinnut syödä viikon aikana kahta kertaa, ellei itse niin halunnut ja joka päivä olisi jotain ns. uutta tarjolla. Mukavan lisän toi myös se, että joka aamu ennen aamupalalle tuloa henkilökunnalla oli tarjota alkuun jotain spesiaalia, ns. jonkinlainen keittiön tervehdys. Laatu näkyi ja tuntui, jonka takia hotellia on helppo suositella tähän matkakohteeseen matkaaville.

 
29.8.2018

Kirjoittanut tuija109 Espoo, Suomi

Honeymoon

Olimme häämatkalla ja saavuimme hotelliin myöhään illalla. Huoneessa odotti kuohuviini, ruusuja maljakossa, leivoksia, hedelmiä, rakia.. Ja vuoteella oli ruusun terälehtiä, samoin kylpyhuoneessa. Oli uskomattoman ihanaa, että henkilökunta huomioi meidät tällä tavoin. Saimme myös kutsun kynttiläillalliselle, joka oli suurenmoinen neljän ruokalajin illallinen juomineen hotellin á la carte - ravintolassa. Käytimme myös spa-palveluita joihin olimme erittäin tyytyväisiä.

 
27.4.2018

Kirjoittanut EilaK41

Lomamatka

Erittäin hyvä hotelli, olemme tyytyväisiä saamaamme palveluun ja huolenpitoon. Voimme suositella hotellia Kreetan lomamatkaa suunnitteleville. Sijainti hyvä ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Hotelli ja ravintolat sekä muut toimitilat siistissä kunnossa.😎

 
26.10.2017

Kirjoittanut CamillaT802

Häämatka

Saavuimme Hotelliin häämatkalle; huone oli erittäin hyvin varusteltu ruusuineen ja viineineen. Allinclusivessa ruoka oli hyvää ja juomavalikoima laaja. Nautimme kovasti! Hotelli oli myös erittäin siisti ja huonesiivous pelasi hyvin.