1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Kokemuksia Aquarius -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Eija,
Kokkola

+
Aamupala
-
Allasbaarin juomat aivan liian hintavia. Varmasti menis enemmän kaupaksi jos hinta olis kohdallaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-06


9 10:stä

P&K,
Oulu

+
Hotelli on mukavasti rantakadun ja vanhan kaupungin välissä. Aamiainen oli vaihteleva ja monipuolinen mm hedelmiä, pannukakkuja ja tuoreita mansikoita. Sängyissä oli hyvä nukkua. Pieni keittiövarustus, jääkaappi ja liesi. Pieni parveke kadulle päin. Katolla mukava allasbaari ja hyvät näköalat. Uima-allas on pieni, syvyys 150 cm, uimapyyhkeet pinossa altaan lähellä. Koska hotelli on pieni, altaalla ei välillä ollut muita, kuin baarimikko. Koko henkilökunta oli todella ystävällistä. Saimme hyviä vierailuvinkkejä ja jopa kyydin bussiasemalle, että varmasti ehditään bussiin. Voisimme mennä uudelleen.
-
Kadulta kuuluu välillä ääniä huoneeseen, korvatulpathan voi pakata varalle mukaan. Allasbaarissa voisi olla drinkkilista hintoineen.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-30


10 10:stä

Markku,
Nokia

+
Siisteys, henkilökunta, aamupala, uima-allas katolla.
-
Receptionin sohviin 10cm korotus.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-27


8 10:stä

Miia,
Vantaa

+
Hyvä sijainti. Huippu aamiainen. Ystävällinen henkilökunta.
-
Hotellissa oli vain allasbaari, joka oli auki miten sattuu. Allasbaarissa ei ollut nähtävillä hinnastoa tai mitään muutakaan listaa baarin antimista. Hotellihuone oli alkukesästä todella kylmä.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-20


10 10:stä

Salla,
Rauma

+
Viihtyisä, mukava ja ystävällinen henkilökunta. Siivous joka päivä. Hyvällä sijainnilla, kaikki kävelymatkan päässä. Monipuolinen aamupala. Todella moderni ja siisti hotelli. Hyvä sänky. Kattoterassi ja upeat näkymät.
-
Äänieristys oli hieman heikko. Käytävältä sekä kadulta ja muista huoneista kuului herkästi äänet, mutta ei se haitannut. Huoneessani oli keittolevy mahdollisuus, mutta kattila ei ollut sopiva induktioliedelle, joten sitä ei voinut käyttää.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-18


7 10:stä

Liisa,
Kuopio

+
Hyvä sijainti. Remontoitu. Puhdas. Virkailija tuli vastaan yöllä jo kadulla kun bussi ei vienyt hotelille saakka. Muuten hotellia ei olisi löytynyt koska nimikyltti puuttui. Loistava vastaanotto tuolta miesvirkailijalta.
-
Viereisen rakennuksen remontti päivällä melukas. Silloin ei voinut olla huoneessa. Remonttiroska tuli parvekkeelle joten parveketta ei voinut käyttää. Nettikuvauksessa virheellinen teksti huoneen erillisistä sängyistä, josta perittiin lisämaksu.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-06


8 10:stä

Timi,
Helsinki

+
-henkilökunta,erityisesti Eva (ilta respa). -siisteys (mainio siivooja) -sijainti
-
-aamiaista voisi hieman monipuolistaa -hellaan käyttöohjeet huoneeseen

Vahvistettu asiakas: 2018-10-06


10 10:stä

kari,
Kauhajoki

+
Mukava ja ystävällinen henkilökunta. Siistit ja puhtaat huoneet. Kaikesta näkyi että asiakkaasta huolehditaan ja välitetään. Erityiskiitos respan työntekijöille jotka iloisilla tervehdyksillään saivat päivään vielä enemmän valoa
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-05


9 10:stä

Tauno,
Pietarsaari

+
Sijainti
-
Kahvinkeitin huoneisiin

Vahvistettu asiakas: 2018-09-28


9 10:stä

Raija,
Kannus

+
Erittäin siisti ja hyvällä maulla sisustettu huoneisto; kolmio oli sopi a viidelle hengelle ja parveke riittävän iso, merinäköala hyvä. Viihdyttiin !
-
Kaivattiin keittonurkkaukseen seinälle hyllytasoa ja astiapyyhekin olisi ollut tarpeen. Suomalaisena kahvinkeitin olisi ollut myös ttarpeellinen Keitettiin kattilassa !

Vahvistettu asiakas: 2018-09-21


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aquarius -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

17 arvostelua
Erinomainen
 
16
Erittäin hyvä
 
2
Hyvä
 
0
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

23.5.2019

Kirjoittanut Freddy E

Fantastic location and great staff

This excellent hotel has the best location for the old town or beach. Beautiful rooms and beds. Fantastic roof terrace with pool, bar and a fabulous view. Can be highly recommended for adults on vacation in Rethymnon

 
20.11.2018

Kirjoittanut Venture22439725426 Helsinki, Suomi

Great location & warm customer service

The hotel was in good location: near the beach and the old town. There was also a small pool on the roof to watch the sunset from, when feeling lazy. Eva in the reception was one of the kindest person I’ve met & had great tips to share. Really enjoyed the hotel!

 
27.8.2018

Kirjoittanut Margrete M Skodje Municipality, Norja

Summer vacation

Spent one week at this fantastic hotel, close to the old town of Rethymon . Just a few minutes walk to Many nice restaurant . About 200 meters to a nice beach. The staff was kind, and verry helpful. The room was big, it was clean.and the bed awesome. Breakfast was good, Nice coffe and the staff so kind. The pool, and the pool bar at the roff just awesome.

 
21.8.2018

Kirjoittanut krog1 Tanska

Great hotel - fantastic location!

A great hotel in walking distance from the old town of Rethymno. Newly renovated - opend in May 2018. The staff is very serviceminded and very friendly. They will do anything they can, to make your stay a great stay. Very clean and fresh hotelroom. Pool at the roof is a saltwater pool - nice tuch instead of chlorine. Large pillows and very nice beds and huge bathroom.

 
17.6.2019

Kirjoittanut lgnilsson Göteborg, Ruotsi

Perfekta hotellet

Fina, fräscha lägenheter med hög standard. Ofta byte av handdukar. Balkong med delvis havsutsikt var givetvis bäst. Pool på taket med fin utsikt, handdukar ingick här, bar fanns också på taket. Frukosten var speciell med stor variation och alltid mycket färsk frukt.