1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Aquarius -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

,

+
Sijainti, remontoitu ja kaikki toimi hyvin.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-06


9 10:stä

Niina,
Helsinki

+
Ystävällinen henkilökunta, siistit huoneet ja hyvä siivous, hyvä ja vähän vaihteleva aamupala
-
Ilmastoinnissa lukee että siihen ei saa koskea, ilmeisesti se olisi kuitenkin pitänyt itse laittaa päälle, meillä ei tainnut olla se koko viikkona päällä koska kiellettiin nimenomaan koskemasta koko säätötaulukkoon. Allasbaarissa ei aukioloaikoja esillä, lukee että ei saa tuoda omia juomia mutta ikinä ei tiennyt milloin henkilökunta tulee paikalle.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-29


9 10:stä

,

+
Vastaanoton henkilökunta oli todella ystävällistä. Aamiainen oli laitettu kauniisti esille ja sisälsi paljon erilaisia pieniä tapas-tyyppisiä leipiä, joita oli mukava testailla aamuisin. Hotellin sijainti hyvä niin rannan kuin vanhan kaupungin tavoittamisenkin suhteen. Uima-allasalue katolla rauhallinen ja vapaita aurinkotuoleja oli aina saatavilla.
-
Kaksikerroksinen kaksio oli pikemminkin tupakeittiö + parvi. Ilmastointilaiteet eivät valitettavasti jaksaneet jäähdyttää parven makuuhuonetta riittävästi. Palovaroitin makuutilan tai olohuoneen korkean tilan katossa olisi rauhoittanut mieltä. Uima-altaan ja kattobaarin aukioloajat olivat hyvin suuntaa-antavia. Katto saattoi olla suljettuna jo tunteja ennen ilmoitettua sulkemisaikaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-29


9 10:stä

Jaana,
Ylöjärvi

+
Oikein siisti, remontoitu hotelli. Nuorempi henkilökunta hyvin ystävällistä.
-
Enemmän valikoimaa allasbaariin. Aamiaisen teevedelle oma keitin aamiaispöytään, jotta sais kuumaa vettä.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-29


8 10:stä

Marjo Riitta,
Jyväskylä

+
Hyvä sijainti. Monipuolinen aamiainen. Ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-20


9 10:stä

Eija,
Kokkola

+
Aamupala
-
Allasbaarin juomat aivan liian hintavia. Varmasti menis enemmän kaupaksi jos hinta olis kohdallaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-06


9 10:stä

P&K,
Oulu

+
Hotelli on mukavasti rantakadun ja vanhan kaupungin välissä. Aamiainen oli vaihteleva ja monipuolinen mm hedelmiä, pannukakkuja ja tuoreita mansikoita. Sängyissä oli hyvä nukkua. Pieni keittiövarustus, jääkaappi ja liesi. Pieni parveke kadulle päin. Katolla mukava allasbaari ja hyvät näköalat. Uima-allas on pieni, syvyys 150 cm, uimapyyhkeet pinossa altaan lähellä. Koska hotelli on pieni, altaalla ei välillä ollut muita, kuin baarimikko. Koko henkilökunta oli todella ystävällistä. Saimme hyviä vierailuvinkkejä ja jopa kyydin bussiasemalle, että varmasti ehditään bussiin. Voisimme mennä uudelleen.
-
Kadulta kuuluu välillä ääniä huoneeseen, korvatulpathan voi pakata varalle mukaan. Allasbaarissa voisi olla drinkkilista hintoineen.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-30


10 10:stä

Markku,
Nokia

+
Siisteys, henkilökunta, aamupala, uima-allas katolla.
-
Receptionin sohviin 10cm korotus.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-27


8 10:stä

Miia,
Vantaa

+
Hyvä sijainti. Huippu aamiainen. Ystävällinen henkilökunta.
-
Hotellissa oli vain allasbaari, joka oli auki miten sattuu. Allasbaarissa ei ollut nähtävillä hinnastoa tai mitään muutakaan listaa baarin antimista. Hotellihuone oli alkukesästä todella kylmä.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-20


10 10:stä

Salla,
Rauma

+
Viihtyisä, mukava ja ystävällinen henkilökunta. Siivous joka päivä. Hyvällä sijainnilla, kaikki kävelymatkan päässä. Monipuolinen aamupala. Todella moderni ja siisti hotelli. Hyvä sänky. Kattoterassi ja upeat näkymät.
-
Äänieristys oli hieman heikko. Käytävältä sekä kadulta ja muista huoneista kuului herkästi äänet, mutta ei se haitannut. Huoneessani oli keittolevy mahdollisuus, mutta kattila ei ollut sopiva induktioliedelle, joten sitä ei voinut käyttää.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-18


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aquarius -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 5/5 Sijainti
 • 5/5 Nukkuminen
 • 5/5 Huoneet
 • 5/5 Palvelu
 • 5/5 Hinta-laatusuhde
 • 5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

25 arvostelua
Erinomainen
 
23
Erittäin hyvä
 
2
Hyvä
 
0
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

13.8.2019

Kirjoittanut Linda S

A nice stay

The hotel is very neet and clean. Very nice staff and breakfast. The bed was not to soft which was very nice. Loved the pool and bar on the roof. And the bartender Maks made the best drinks I ever tasted!!

 
6.8.2019

Kirjoittanut Sonja G Uumaja, Ruotsi

Fantastic

Newly renovated, adults only. great location. 10 mins walk frim the beach and 8 mins walk feom the city centre Kitchen in the apartment w the sea view. Nice local breakfast great stuff I would love to come back Clean

 
23.5.2019

Kirjoittanut Freddy E

Fantastic location and great staff

This excellent hotel has the best location for the old town or beach. Beautiful rooms and beds. Fantastic roof terrace with pool, bar and a fabulous view. Can be highly recommended for adults on vacation in Rethymnon

 
20.11.2018

Kirjoittanut Venture22439725426 Helsinki, Suomi

Great location & warm customer service

The hotel was in good location: near the beach and the old town. There was also a small pool on the roof to watch the sunset from, when feeling lazy. Eva in the reception was one of the kindest person I’ve met & had great tips to share. Really enjoyed the hotel!

 
27.8.2018

Kirjoittanut Margrete M Skodje Municipality, Norja

Summer vacation

Spent one week at this fantastic hotel, close to the old town of Rethymon . Just a few minutes walk to Many nice restaurant . About 200 meters to a nice beach. The staff was kind, and verry helpful. The room was big, it was clean.and the bed awesome. Breakfast was good, Nice coffe and the staff so kind. The pool, and the pool bar at the roff just awesome.