Aegean Pearl

  • Varaa huone omalla altaalla
  • Korkea asiakastyytyväisyys

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Aegean Pearlissa vietät lomaa tyylikkäässä rantahotellissa, jossa on hyvällä maulla sisustetut huoneet. Hotellin palvelun on ensiluokkaista ja hotellin allasalue viihtyisä. Lomasykettä voi nostaa hotellin kuntosalilla.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle. Kahden hengen huoneita omalla uima-altaalla 2 hengelle. Sviittejä 2–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä aamiainen Lyhyt matka rantaan Hyvä palvelu
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 828 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aegean Pearl on tyylikäs hotelli rannalla, noin kaksi kilometriä Rethymnonista. Hotelli koostuu kahdesta ylellisesti sisustetusta rakennuksesta. Kaksi uima-allasta, joista toisesta on erotettu osa lapsille. Maksuttomia aurinkovarjoja ja -tuoleja sekä altaalla että rannalla. Allaspyyhkeet panttia vastaan.

Hotellilla on kaksi ravintolaa, joista toinen on à la carte -ravintola (illalliselle edellytetään siistiä pukeutumista; ei ranta-asua ja miehillä pitkät housut.) À la carte-ravintolassa tarjoillaan kreetalaisia ja kansainvälisiä ruokia, ravintola jaetaan naapurihotelli Sentido Pearl Beachin kanssa. Aulabaari.

Maksuton pääsy kuntosalille, sisäuima-altaalle ja porealtaalle. Hamam, sauna ja erilaisia kauneushoitoja lisämaksusta. Pöytätennis. Minimarketti. Kaksi ravintolaa, joista toinen à la carte -ravintola. Aulabaari. Pesulapalvelu lisämaksusta. Päiväohjelmaa ja showesityksiä iltaisin, joinakin iltoina livemusiikkia. Päivisin urheiluaktiviteetteja. Maksuton wifi hotellialueella. Läpikulkuliikenne voidaan kokea häiritseväksi osassa huoneita.

Ateriat

Yhden hengen huone ja kahden hengen huone ilman omaa allasta: Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Kahden hengen huone omalla altaalla ja sviitti: Puolihoito.

Hyvä tietää

Tie pitää ylittää päästäkseen rannalle. Hotelli pyrkii järjestämään erikoisaterioita. Ilmoita toiveestasi mielellään varauksen yhteydessä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kesä 2020:

  • Sisäuima-allas ei ole käytössä.