1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Santa Helena Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10

10 viimeisintä arvostelua


7 10:stä

Ossi,
Mikkeli

+
-
Huoneeseen lattiaharja, jotta kengissä tulevan hiekan voisi lakaista pois.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-27


9 10:stä

Elisa,
Mikkeli

+
Lapsiperheet hyvin huomioitu
-
Huoneisiin lisää ripustuskoukkuja, naulakkoja yms.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-27


10 10:stä

Niina,
Savonlinna

+
Siisti hotelli ja kompakti kokonaisuus lähellä meren rantaa. Ihana aamujooga.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-26


8 10:stä

Anne,
Savonlinna

+
Aamupala hyvä, samoin ilmaiset vesipullot allasalueella. Hotelli lähellä merta.
-
eka kerroksen huone, muut eivät välttämättä tajunneet, että lasien takana on huone (puhe kuului selvästi ja meteli huoneeseen)--> joku merkintä, ettei kannata meluta juuri tässä. Hotellilla iso aula, mutta melkein aina tyhjänä. Esim. kahvila/ aulabaari johonkin nurkkaan,

Vahvistettu asiakas: 2018-10-26


9 10:stä

Tiina,
Savonlinna

+
-Selkeä -rauhallinen allasosasto,musiikki ei pauhannut eikä allasjumppaa -tarvittaessa lääkärin palveluiden saatavuus respan kautta -ongelmien ratkaisu nopeaa
-
-Roskisten läheisyys esti parvekkeella olon (katutaso) ja oven auki pidon kärpästen takia -päivän päätteeksi uimavaatteiden kuivattaminen hankalaa

Vahvistettu asiakas: 2018-10-26


9 10:stä

Jami,
Enonkoski

+
Erittäin siisti ja viihtyisä hotelli ja mukava henkilökunta.
-
Hotelli siisti, mutta valitettavasti ainakin 103 huoneessa hometta. Mielestäni ei muuten parannettavaa.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-26


9 10:stä

,

+
siivous
-
keitto astioissa esi. paistinpannu huono

Vahvistettu asiakas: 2018-10-20


8 10:stä

,

+
Ilmalämpöpumput joka huoneessa, siisti hotelli
-
Kalusteita (laskutilaa) ja vaatteiden ripustusmahdollisuuksia enemmän, erikoisruokavalioiden huomiointi

Vahvistettu asiakas: 2018-10-20


9 10:stä

Jonna,
Tampere

+
siisti, viihtyisä, ystävällinen palvelu
-
allas ei tainnut olla lämmitetty syyslomaviikolla - kylmä vesi ei houkuttanut uimaan

Vahvistettu asiakas: 2018-10-20


10 10:stä

Aino,
Jyväskylä

+
Erittäin siisti ja viihtyisä, rauhallinen sijainti. Loistava aamiainen.
-
Viikko-ohjelman aktiviteetti (jooga) ei toteutunut ennakkoon jaetun viikko-ohjelman mukaan joka päivä.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-20


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Santa Helena Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

162 arvostelua
Erinomainen
 
80
Erittäin hyvä
 
64
Hyvä
 
12
Ei kovin hyvä
 
4
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

2.10.2018

Kirjoittanut Traveler_1113256 Vaasa, Suomi

Erittäin siisti ja kiva hotelli perheille ja muillekin

Olimme 2 lasta (7 ja 9 v) ja 2 aikuista syyskuussa viikon. Ihana ja rauhallinen allasalue ja siistit uudet ympäristöt. Kaksitasoinen huone jossa yläkerrassa makuuhuone ja alhaalla keittiö, parveke ja lasten nukkumapaikat. Kylpyhuoneet ylhäällä ja alhaalla. Siivous joka päivä paitsi sunnuntai. Todella upea huone! Henkilökunta mukavaa ja raikas hyvä aamupala. Paljon hedelmää, kokki teki munakasta ja lapsille myös munkkeja ja nutellaa :-) Ei ollut sellainen kamala "allinclusive-perhehelvetti" vaan vaikka lapsille sopiva niin sitä ei mitenkään korostettu. Leikkihuonekin oli huomaamattomassa paikassa tyylikkäästi. Altaalla jaetaan vesipulloja ilmaiseksi. Kiva ranta jossa ilmaiset aurinkotuolit.

 
21.2.2018

Kirjoittanut tamminenaila Somero, Suomi

Olimme koko perheen kera viettämässä 10 henk. minun 70 vuotis päiviäni,hotelli hieno ja siisti palvelu hyvää .

Hotelli oli hyvällä paikalla ,erittäin siisti,huoneet tilavia,ainoastaan kylppäri oli pieni ja .hankala,aamupala oli runsas ja monipuolinen,henkilökunta ystävällinen,allas alue erinomainen.Suosittelen lämpimästi.

 
25.10.2017

Kirjoittanut heikunkeikun

Alueen hienoimpia hotelleja

Hotellialue ja huoneet todella siistit ja nykyaikaiset. Aivan meren rannalla. Huoneissa leveät ja pehmeät sängyt sekä kunnon tyynyt ja peitot. Huoneistossa myös nykyaikaiset kahvin- ja vedenkeittimet. Hotellialueella sijaitsevassa allasbaarissa erittäin hyvät ja edulliset ruuat. Allasalue myös hyvä ja siisti. Paljon aurinkotuoleja. Kuumimpiin aikoihin allasalueelle tarjoillaan vesipulloja.

 
30.7.2017

Kirjoittanut Rosamaria98

Kaunis moderni hotelli

Yleiset tilat sekä huoneistot todella siistejä, kalusteet uusia ja sisustus raikas. Sängyt todella leveät. Kaksiossamme oli kaksi parveketta, joista toisesta näkymät altaalle sekä merelle, ja se oli kalustettu. Toinen parveke oli ehkä hieman turha, ei kalusteita ym. ja näkymät takapihalle, jossa työntekijöiden autoja ym. Keittiötarvikkeita oli melko vähän, ja kahvikattauksen tekeminen huoneeseen oli hieman haastavaa. Aamiainen oli todella hyvä, valinnanvaraa riitti, ja keittiöväki piti huolen ettei mikään loppunut kesken. Istumapaikkoja löytyi sekä sisältä että ulkoa, ja molemmista näkymä aivan meren rantaan. Kävimme myös hotellin Kreikkalaisessa illassa, jossa erittäin maukas ruoka ja hienot esitykset johon myös yleisö pääsi osallistumaan tanssin merkeissä halutessaan :) Allasalueet siistit, auringonotto paikkoja oli hyvin saatavilla, ja ranta aivan vieressä. Hotellissa hyvänkokoinen kuntosali. Sijainniltaan hotelli sijaitsee Plataniaksen kylän reunalla, mutta läheltä löytyy useita ravintoloita kävelymatkan päästä. Hotellin läheisyydessä on bussipysäkki, josta pääsi hyppäämään kätevästi paikallisbussiin. Hotellin ehdoton piristysruiske on noin 7 koiran koiralauma, jotka käyvät tervihtimässä hotellin asukkaita.

 
3.11.2018

Kirjoittanut Helena L

Dinnerbuffet was poor and boring. Discusting and sad with all the streetdogs running around...

Dinnerbuffet was poor and boring, the food was not even warm! We booked halfboard but went to restaurants nearby 5 evenings out of 7. Lunch a la carte was better. The streetdogs running around were really a problem. On the beach they scared people, jumping and barking, stealing towels and other stuff. In the hotelarea they chased playing kids, drank water from the pool and ran around the tables, definately not hygienic. Even cats walked around in the restaurantarea, without the staff doing anything about it. The dogs had bloodstains on them, and they caused bloodspots around the hotelarea. One day one of the dogs got hit by a car, and broke a leg real bad, the leg was hanging from the body and the dog was lying outside the reception, shivering and obviously bad injured. Hotelstaff said they couldnt do anything, but the sad dogsituation really touched the visitors and affected their stay at the hotel. The hotel has a perfect position at the beach, but could be so much better. The lady in mondo coffe is arrogant and tired and the brownhaired girl in the restaurant, trying to press people to reserve a table for dinnerbuffet everynight, really made us feel uncomfortable. ”Where did you eat yesterday? Was it good? Was it better then us?!?!”. Not professional.