1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Santa Helena Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10

10 viimeisintä arvostelua


6 10:stä

Irene,
Vantaa

+
Hotelli oli siisti ja allasalue miellyttävä. Allasbaarin henkilökunta oli mukavaa ja palvelualtista. Hotellin respa oli myös siisti ja näyttävä. Hotelliin tullessa tuli tunne, että saapui Kreikkalaiseen tasoon nähdä laadukkaaseen hotelliin.
-
Ensimmäinen huoneemme pitäisi ehdottomasti poistaa käytöstä, ellei sitten vartavasten ole tullut ko hotelliin bailaamaan. Hotellien ilmastointia voisi hiukan muokata uuteen uskoon.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-18


9 10:stä

Aira,
Palokka

+
Hyvä sijainti, hyvä palvelu. Täydellinen aamupala.
-
Illallisella voisi olla enemmän vaihtuvuutta.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-18


9 10:stä

,

+
upea hotelli, erinomaisella sijainnilla aivan rannalla. hyvä allasalue, ihan hyvä aamiainen.
-
wifi ei toiminut oikeastaan koko viikon aikana juurikaan

Vahvistettu asiakas: 2019-05-09


9 10:stä

pertti,
Keminmaa

+
siistikuntoinen rauhaisa,kohtelias henkilökunta
-
ilmnvaihto kehno,toimi parhaiten läpituuletuksella

Vahvistettu asiakas: 2019-05-09


10 10:stä

Heidi,

+
Siisteys, avaruus, aamupala, aurinkotuolit, maisemat
-
Vesi uima-altaissa oli kylmää.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-09


8 10:stä

miia,
oulu

+
Siisteys
-
( huone 817 ja siellä 2 viikkoa) Huoneet pieniä, suihkuvedet valuu oleskelutilaan. Tunkkainen ja homeinen haju. Ei mikroa, ei uunia. Ei astiankuivauskaappia, ei kunnon kokkausvälineitä. Wi-Fi-tukiasemat mainostetaan, mutta ei se toimi.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-09


9 10:stä

Mika,
Hiltulanlahti

+
Isot allasalueet, isot huoneistot ja hyvät sängyt. Rauhallinen ja lähellä meren rantaa.
-
Kuntosalilla vanhentuneet laitteet

Vahvistettu asiakas: 2019-05-04


9 10:stä

Ulla,
Kuopio

+
Mahtava sijainti aivan meren rannassa, hienot maisemat ja kiva allasalue. Erittäin ystävällinen palvelu ja siisteys huippuluokkaa. Monipuolinen ja herkullinen aamiainen, tuoreita hedelmiä ja tuoremehua tarjolla, kokki valmistamassa munakkaita asiakkaan toiveiden mukaisesti. Aamujooga oli huippujuttu,
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-04


9 10:stä

Pertti,
Iisalmi

+
1. Hyvä sijainti 2. Hyvä huone 3. Ystävällinen palvelu 4. Runsas aamiainen
-
Rakennuksessa 7, jossa huoneemme sijaitsi, jäi korjattavaa siivouksessa. Se oli ylimalkaista, ajoitus oli epäsäännöllinen ja lopussa siivooja "väsähti", eli kunto petti.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-04


9 10:stä

mika,
Palokka

+
Todella hyvät sängyt Siisti ja hyvä siivoustaso Turvallinen lapsille Lähellä merenrantaa Ystävällinen palvelu ja henkilökunta
-
Keittiö välineet kaipaavat lisäyksiä Aikainen lähtöaamun aaamupala oli "huono vitsi", vain muutama leikepala ja juustoa, ei leipää, ei kahvia, siitä kuitenkin oli maksetti ja etukäteen tilattu.... ??

Vahvistettu asiakas: 2019-05-04


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Santa Helena Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

165 arvostelua
Erinomainen
 
81
Erittäin hyvä
 
64
Hyvä
 
13
Ei kovin hyvä
 
4
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

2.10.2018

Kirjoittanut Traveler_1113256 Vaasa, Suomi

Erittäin siisti ja kiva hotelli perheille ja muillekin

Olimme 2 lasta (7 ja 9 v) ja 2 aikuista syyskuussa viikon. Ihana ja rauhallinen allasalue ja siistit uudet ympäristöt. Kaksitasoinen huone jossa yläkerrassa makuuhuone ja alhaalla keittiö, parveke ja lasten nukkumapaikat. Kylpyhuoneet ylhäällä ja alhaalla. Siivous joka päivä paitsi sunnuntai. Todella upea huone! Henkilökunta mukavaa ja raikas hyvä aamupala. Paljon hedelmää, kokki teki munakasta ja lapsille myös munkkeja ja nutellaa :-) Ei ollut sellainen kamala "allinclusive-perhehelvetti" vaan vaikka lapsille sopiva niin sitä ei mitenkään korostettu. Leikkihuonekin oli huomaamattomassa paikassa tyylikkäästi. Altaalla jaetaan vesipulloja ilmaiseksi. Kiva ranta jossa ilmaiset aurinkotuolit.

 
21.2.2018

Kirjoittanut tamminenaila Somero, Suomi

Olimme koko perheen kera viettämässä 10 henk. minun 70 vuotis päiviäni,hotelli hieno ja siisti palvelu hyvää .

Hotelli oli hyvällä paikalla ,erittäin siisti,huoneet tilavia,ainoastaan kylppäri oli pieni ja .hankala,aamupala oli runsas ja monipuolinen,henkilökunta ystävällinen,allas alue erinomainen.Suosittelen lämpimästi.

 
25.10.2017

Kirjoittanut heikunkeikun

Alueen hienoimpia hotelleja

Hotellialue ja huoneet todella siistit ja nykyaikaiset. Aivan meren rannalla. Huoneissa leveät ja pehmeät sängyt sekä kunnon tyynyt ja peitot. Huoneistossa myös nykyaikaiset kahvin- ja vedenkeittimet. Hotellialueella sijaitsevassa allasbaarissa erittäin hyvät ja edulliset ruuat. Allasalue myös hyvä ja siisti. Paljon aurinkotuoleja. Kuumimpiin aikoihin allasalueelle tarjoillaan vesipulloja.

 
30.7.2017

Kirjoittanut Rosamaria98

Kaunis moderni hotelli

Yleiset tilat sekä huoneistot todella siistejä, kalusteet uusia ja sisustus raikas. Sängyt todella leveät. Kaksiossamme oli kaksi parveketta, joista toisesta näkymät altaalle sekä merelle, ja se oli kalustettu. Toinen parveke oli ehkä hieman turha, ei kalusteita ym. ja näkymät takapihalle, jossa työntekijöiden autoja ym. Keittiötarvikkeita oli melko vähän, ja kahvikattauksen tekeminen huoneeseen oli hieman haastavaa. Aamiainen oli todella hyvä, valinnanvaraa riitti, ja keittiöväki piti huolen ettei mikään loppunut kesken. Istumapaikkoja löytyi sekä sisältä että ulkoa, ja molemmista näkymä aivan meren rantaan. Kävimme myös hotellin Kreikkalaisessa illassa, jossa erittäin maukas ruoka ja hienot esitykset johon myös yleisö pääsi osallistumaan tanssin merkeissä halutessaan :) Allasalueet siistit, auringonotto paikkoja oli hyvin saatavilla, ja ranta aivan vieressä. Hotellissa hyvänkokoinen kuntosali. Sijainniltaan hotelli sijaitsee Plataniaksen kylän reunalla, mutta läheltä löytyy useita ravintoloita kävelymatkan päästä. Hotellin läheisyydessä on bussipysäkki, josta pääsi hyppäämään kätevästi paikallisbussiin. Hotellin ehdoton piristysruiske on noin 7 koiran koiralauma, jotka käyvät tervihtimässä hotellin asukkaita.

 
24.5.2019

Kirjoittanut 671mial Aby, Ruotsi

Miss

Terrible service that they didnt take card. You had to pay with cach. I Will not go back here. We also asked to change room for grandma and grandpa because to many stairs and they promised to get back. But no one got back.