1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Rania

 • Aivan rannalla
 • Hyvä sijanti Plataniaksessa
 • Laadukas rantataverna

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Hotelli Rania sijaitsee hyvällä paikalla Plataniaksessa aivan rannalla. Hotelli on perheomisteinen ja rannalla on perheen suosittu taverna. Hotelli kiinnittää erityistä huomiota ympäristövaikutuksiin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Yksiöitä ranta-/allasrakennuksessa 1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle. Kaksioita ranta-/allasrakennuksessa 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Todella ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 69 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Rania on viihtyisä perheomisteinen hotelli Plataniaksen rannalla. Hotellissa on kolme rakennusta, jotka on rakennettu eri aikaan. Hyvä sijainti Plataniaksen alussa. Rannalla on perheen rantataverna, The Olive Tree, joka on suosittu tapaamispaikka. Rantabaari.

Hotellissa on allasalue, jossa on allas erillisellä osiolla lapsille sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari. Aurinkotuolit ja -varjot rannalla lisämaksusta. Pyyhepalvelu (ensimmäinen pyyhe maksutta, tämän jälkeen vaihto lisämaksusta). Puutarha. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Kävelymatka ravintoloihin, kauppohin ja supermarketteihin. Hyvät bussiyhteydet Hanian kaupunkiin. Vastaanotto on avoinna aamusta iltaan. Läpikulkuliikennettä, joka voi tuntua häiritsevältä osassa huoneistoja.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Pienet ja viihtyisät hotellit
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Paljon palaavia asiakkaita
 • Yksilöllinen palvelu ja kodikas ilmapiiri